PALAUTUNUT: Pelizzoli Leggenda

tnts - 17:57, 23.9.2012 » mitkä tämän mitat on?
c-c 59 vaakaan ja pystyyn.

Ostitko satulan, koska se sopii perseeseen vai koska se on muodikas? Asennosta päätellen veikkaisin jälkimmäistä. Muutahan vikaa tässä ei oikeastaan ole.

nähty livenä, miellyttävä ja maukas. Kun nyt kerran on lähdetty klassiseen suuntaan osavalinnoissa, ehkä itsekin vaihtaisin satulan supercorsaan. B-kaupan riseri menee. Mistäs nyt muka joku italialainen riseri saatais? Ei se nitto yhtään sen “sopivampi” olis.

Ehkä kiekot olisin ite valinnu pikkasen toisin. Kenties jotain hivenen klassisempaa runko kaipais, tyyliin cpx30, omega, tb14, shamal, atlanta jne.

Mutta tää nyt lähinnä huomautuksena kun arvostelulangasta kuitenkin kyse. Kuvat tosiaan ehkä vois myös ottaa vähän rauhallisemmalla taustalla.

Satulan kulma häiritsee pikkasen, muutenhan tää on erittäin tyylikäs. Kehät on just siistit!

Iso ja kiiltävä. Ei ehkä ihan mun juttu, mutta voin silti arvostaa. Ne sheriffintähdet vielä :wink:

Koska ollaan näin kovalla tasolla, niin nillinnillin eriparirenkaat ja niiden tekstien asemointi (sikäli kun kuvista näkee), sekä mainittu satulan kulma.

Cinelli-droppikuvia olisi myös kiva nähdä.

snaamari - 17:16, 23.9.2012 » Mikäs ton b-kaupan riserin tilalle sit muka pitäis laittaa?
Esim. [tämä](http://www.ebay.com/itm/Vintage-Italian-Cinelli-Criterium-Crest-logo-handlebar-bars-Fixedgear-Track-/160885647464?pt=UK_sportsleisure_cycling_bikeparts_SR&hash=item2575882868) ja jos riseri pitää olla, niin [tämä](http://www.tracksupermarket.com/index.php?main_page=product_info&products_id=249). Mutta tää on vain mun mielipide.. Tyhmä vertaus, mut vähän sama kun vetäisit armanin puvussa ja italialaisissa nahkakengissä, joista pilkottaa tarjoustalon kaksraita sukat..

Aijai on kiva. Haluaisun nähdä juurikin dropilla ja parempaa taustaa vasten. Itse en oikein kiekoista pidä(vaikka sopii kokonaisuuteen) mutta kunhan itse pidät :slight_smile: hieno on ja varmaan nopee

kyllä tämä on erittäin hieno kulkine ja arvostan käyttöä arkiajossa. Tulee tätä lähes päivittäin tsekattua kun samaa parkkista käytetään ja täytyy sanoa, että nuo kiekot vähän tökkää kuvissa mutta ovat livenä omaan silmään varsin ok.

John_Amunet - 17:56, 23.9.2012 » FÄK JEAH! Milloin otetaan kaverikuva / kokoontumisajo? :D
Kokoontumisajojen osallistuja määrä ei taida päätä huimata, mut kaverikuva on ehdoton!
asb - 19:49, 23.9.2012 » Ostitko satulan, koska se sopii perseeseen vai koska se on muodikas? Asennosta päätellen veikkaisin jälkimmäistä. Muutahan vikaa tässä ei oikeastaan ole.
Ensiks jälkimmäinen ja nyt ensimmäinen. Jakkaran otin toisesta pyörästä. Pari vuotta sillä on ajeltu ja toimivaksi osoittautunut.

Kehistä sen verran, että olen harkinnut kyllä esim. Omega-V ja varmaan vaihtuvatkin ensi kaudeksi. Vähän kevyempää.

Niin ja satulan kulma nyt on mitä on. Point taken!

No on hieno! Hyvin noi kehät tuohon mun mielestä istuu. Eihän blingissä mitään vikaa ole silloin kun se sopii kokonaisuuteen. Tässä kyllä sopii.

On muuten tyylikäs !

pelizzollin vois otta jos nelzzon menis niksnaks boikki

Siisti väri. Hyvät osat. HSonit rumat. B-kaupan riser paras.

elaintarha - 15:12, 23.9.2012 » Komia peli, mutta käännä satula suoraan ja mitä helve***ä toi b-kaupan stonga tekee noiden italo palikoiden joukossa?
Puoliverinen, impuro.

Kuvat on valitettavan kehnot, mutta joskus on tätä tullut paikan päälläkin silmäiltyä ja on kyllä komia peli. British racing green -henkisestä väristä vielä plussaa! Palikoita kerkee tosiaan speksailemaan vielä vuosikaudet.

Syksy mentiin tällä setupilla.

http://img5.imageshack.us/img5/5495/img1058iw.jpg

Kevääksi Campagnolon Moskvat kehiksi.

tää on kyllä hieno peli ja penkkikin on löytänyt kulmansa.

no huhhuh, nyt näyttää jo paremmalta

ai että!

muistuttaa etäisesti erästä foorumilla taannoin ensiesityksensä saanutta pyörää…

nyt on kova.

ja hyvä kevätkehävalinta: sopii varmasti luukseihin ja campan rinkulat on aina jeppikset, moskovat vieläpä sopivasti raremmasta päästä.