AMA: Rossin -konversio syyspyöräksi

tajusit, että puuvillateippi on helvetin huono ja laitoit päälle kunnollista, vai mitä tossa ekassa kuvassa tapahtuu? Tipunkeltasesta pointsit.

Afa - 15:21, 17.9.2012 » brakeless LSD-häröily
Ei kuulosta kovinkaan järkevältä tämä, mutta Rossin on hieno. Jos kammet on ihan tavalliset, joku kevyt lukite polkimien kierteisiin vois pelastaa nivuset.

Ei siinä mitään jos vahingossa tuli vasurivoimansiirto, siitä vain osat irti ja oikealle puolelle ja pieni nolopuna poskille. Mutta jos ihan tarkoituksella on noin tehty niin ai ai ai

Hieno on. Voimansiirron vaihtaisin mustaan, esmes. joihinkin Sturmey Archerin halppisratakampiin. Ja tietty ehkä oikealle puolelle, paitsi jos vasen on kivempi ja tarkoitus, niin sitten en.

Itsekin funtsin projektipyörään tuollaista salmiakkiteippausta, juurikin samoilla väreillä, mutta taitaapi jäädä tekemättä.

Automatic rotafix? :smiley:

Ihan tarkoituksella voimansiirto vasemmalla. Mulla on levyjarrunavalle kasattu etukiekko jossain, laittaa vaikka sen 6-pulttirattaan kanssa jos nykyinen tahtoo löystyä. Sitten ei jää kuin nuo polkimet, uskoisin että kierrelukitteen kanssa pysyvät kiinni.

Jarruhan tähän tulee, kuten aikaisemminkin jo mainitsin.

Speksaajien höpötyksiä etteikö kestäis ajamista
Aika mind fuck pyörä tollee ja veto näkyy

mannine - 16:13, 17.9.2012 » Speksaajien höpötyksiä etteikö kestäis ajamista Aika mind fuck pyörä tollee ja veto näkyy
yleesä näistä puhutaan höpöhommina, mutta tääl turuus kävi sillai nyt vastikää että! Meil toi kaunissäärinen 17vuotias koripallovahvistus testas dirkdarkpyörässää tällast samanlaista ratas väärinpäinhommaa ja ei jumanzuju! kokoajanha se takaratas ol auki ja henk koht sai koko hoidon sitte pyöräyttää toisinpäin. Ite oon tässä asiassa jotenki niin paatunu, että en kestä tällaista... Ellei sitte grindaa oikeel puolella

Ei kai se ratas mihinkään löysty, kun on lukkorengas vastassa. Kai ne kierteetkin kestää…?

Polkimet vaihtu heti Wellgon halpispolkimiin ja varvaskoukkuihin, kierrelukitteella kiinni tietty. Ruuvailin vielä eteen Tiagra-jarrun ja cx-lisäkahvan tankoon. Kävin pari kymppiä ajelemassa kaatosateessa, rattaat tiukalla, ketjulinja äänetön ja hyvä ajofiilis muutenkin. Toe-overlapiin pitää vielä vähän totutella.

Munakorvalle kiitokset ensikäden tiedosta. Pitää tarkkailla tota ratasta ja vaihtaa se levyjarrukiekko jos tahtoo löystyä.

Koska myyntitopic?

Olen miettinyt kakkos/kauppapyöräksi jotain keltamustaa ja pirteää. Tämä osui aika lähelle mitä mietin. Rungon puhdas keltainen väri on todella miellyttävä ja muutenkin kiva kokonaisuus

Labour - 18:36, 18.9.2012 » Olen miettinyt kakkos/kauppapyöräksi jotain keltamustaa ja pirteää. Tämä osui aika lähelle mitä mietin. Rungon puhdas keltainen väri on todella miellyttävä ja muutenkin kiva kokonaisuus
Eiks Le Jeune aja saman asian? :p (joojoo oli OT). Oisko mun pitäny myydä tää sulle?

No sanotaan sitten kolmos/nelospyöräks :slight_smile: jaa-a ehkä olis :smiley: laitan nyt vielä että ootan ton tankoteipin valmistumista kokonaisuudessaan kun kiinnostaa tuo. Jotenkin sopii myös noi kumit tähän

Hain Pelagolta puuttuvan rullan tankonauhaa ja pyörittelin toisenkin puolen valmiiksi. Pyörä taitaa olla nyt sitten toistaiseksi valmis. Tankonauhoista olisi varmaan saanut paremmatkin, mutta en lähtenyt purkamaan vaan pyörittelin kerralla valmiiksi.

http://farm9.staticflickr.com/8448/8000398669_dc9b7ce3c6_c.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8178/8000398949_94ca42f358_c.jpg

Pyörä painaa ajokunnossa n. 10,1 kg.

Siistit! Yleensä ihmiset ryssivät tuollaiset teipit, mutta sulla näyttäisi onnistuneen suht tasainen jälki.

Viikko takana, osat vieläkin kiinni. Häkkipolkimet ei oikein enää napanneet → hetken aherrus ja taas pari mutteria kiinni kierrelukitteella.

Harlekiininauhojen taiteilu droppitankoon oli aika syvältä. Ensimmäinen puoli oli tuskailua, toinen meni nopeammin ja siistimmin.

Raceface -eturatas menetti nätin pinkin anodisointinsa ja satulaksi vaihtui Royal -nahkasatula kun Selle Italialle tuli muuta käyttöä. Ei kai tässä muuta.

Ompa hieno ja pirtsakka! Ratas vähän ällö kyl

tää on jotenkin rikki. tai kamera tai jotain. kiva väri + stongan teippailu.