AMA: CTAPT wocce a.k.a. itärajan salarakas

Kiiltäviä jarruja löytyy myös itseltä ja saattaa tuohon se etujarru tullaki jonain päivänä ku kerkiän.

teippauksethan on tässä paljon modernimmat kuin omassani :frowning:

Ruskeat tupit olisivat huomattavasti paremman näköiset. Tai vaikka (diy-)nahkanauhat.

Lisäkuvia, kiitos!

joo tuppijutut on nyt vaan ekat härksit mitkä käteen osu. oon vähä miettiny tankonauhahommia, tai jottai muuta. voin pistää pari lisäkuvaa tänään tai yhden :slight_smile:

Siisti on! Mä laittaisin quill-stemmin, sopii musta paremmin vanhahtavaan runkoon ja jonkun muun väriset tupet. Muuten on tosi nasta.

E: ja kirkasta ketjua kromisen keulan kaveriksi

tutam - 16:33, 4.9.2012 » Siisti on! Mä laittaisin quill-stemmin, sopii musta paremmin vanhahtavaan runkoon ja jonkun muun väriset tupet. Muuten on tosi nasta. [i]E:[/i] ja kirkasta ketjua kromisen keulan kaveriksi
joo ketjut vaihtuu heti kun muuttokuorman joukosta löydän ne toiset hopeiset laatuketjut. nyt kiinni prisma kmc:t.haarukka on kierteetön, joten guillstemmiä ei nyrkkistempan tilalle saa? ja tupit alkaa jo olemaan hyvän paskan rajoilla, saatan pitää noi jos niin monen silmään särähtää!

E: voin kyllä ostaa pätkän ruskeaa tai mustaa brooksin teippiä tai muuta nahkaa jos jollain pyörii?

Tsekkaa ruotoputkien sisähalkaisijat Sheldon Brownilta. On tuohon takoitukseen joku erityinen, leveydeltään säätyvä klemmarikin keksitty. En muista merkkiä. Mutta älä laita. Näyttää just hyvältä noin.

joo en oo laittamassa! äske duunailin vanhasta nahkarotsin selästä tohon diy nahkateipit! tuli ehkä ItäHelsingin rottaisin pyörä! eipähän oo porukka baarin edestä pöllimässä.

Rottaisa nahka ruuls. Millä sä noi tangon päät vedit kasaan, ihan vaan teippiä vai onks joku tuppi? Ei saa tosta kuvasta selvää.

musta muovituppi on päässä ja annoin pikkasen sävyä sähköteipillä! tumma kiiltävä sävy nahkaan on luotu rainbow oliiviöljyllä. ekan lenkin perusteella toi tankonauha toimii :slight_smile:

Roger.

cool. mutta

helpotusta tulevaisuuteen: irrota nauhat - keitä - pistä takaisin - laita halvinta lankkia

mittoja rungosta?

Tää iskee jotenki ihan täysii. Niin itäisä ja kurjankaunis. Jos tää ei kesytä betoniviidakkoja niin ei mikään.

mitat 56 pystyyn 56 vaakaputki! ihanan näppärä runkokoko! samantyyppinen tuntuma, kuin omassa 57cm pistassa. nahkaa on sitten lisääkin, että voin vaikka keittää loput takista!

DinWeazel - 17:37, 4.9.2012 »
tutam - 16:33, 4.9.2012 » Siisti on! Mä laittaisin quill-stemmin, sopii musta paremmin vanhahtavaan runkoon ja jonkun muun väriset tupet. Muuten on tosi nasta. [i]E:[/i] ja kirkasta ketjua kromisen keulan kaveriksi
joo ketjut vaihtuu heti kun muuttokuorman joukosta löydän ne toiset hopeiset laatuketjut. nyt kiinni prisma kmc:t.haarukka on kierteetön, joten guillstemmiä ei nyrkkistempan tilalle saa? ja tupit alkaa jo olemaan hyvän paskan rajoilla, saatan pitää noi jos niin monen silmään särähtää! E: voin kyllä ostaa pätkän ruskeaa tai mustaa brooksin teippiä tai muuta nahkaa jos jollain pyörii?
nyt on siisti! dui, eiku diy rules!

eikä sillä: se, että vihreät tupit ovat rivon ja ruman näköiset, on just hyvä syy pitää niitä pyörässä. mutta edelleen: tämä on tosi siisti filo.

http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2012/253/9/c/hashsah_by_pppunk-d5e7kok.jpg mä voin kuskata nyt kaikkien kaljat! ps: Bilteman kärry myynnissä, jos halukkaita löytyy!?

Mulle kelpaisi tosin postit Tampereelle taitaa olla hunajaa?