Henkselienpaukuttelu-, elvistely-, kehuskelu-, haastamis- ja kuittailutopsu

On kyllä hyvät talkoot! Ja vielä oikea topiccikin!!

Terveiset inspirational sports quoteista:

I’m so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and got into bed before the room was dark.”

Rosco - 7:59, 2.7.2020 » Ja vielä oikea topiccikin!!
oho katsos niinpä on haastaminen ja kuittailu ihan nimessäkin. :D

^^^^Kiitos näistäkin universaaleista totuuksista, oi Herra Tahmis Tahmukainen!
Vast’edes nähdessäni ferrarikuskin tai siihen verrattavan, hoen päässäni seuraavaa mantraa: “Ei, hän ei missään nimessä tahdo herättää varustevalinnoillaan niin minkäänlaista huomiota, saati ihailua”.

Lähdenkin tästä nyt zeniläisen tyyneyden vallassa rassaamaan tuningtoyotacorollaani.

Terv. Nimim. “Pian 41 ja yhä täynnä typerää nuoruuden uhoa ja harhaista todistelunhalua”

Tahmatassu - 0:49, 2.7.2020 » Kannattaa yrittää päästä irti jatkuvasta "kilpailusta" muiden kanssa sillä se tuo elämään vain ylimääräistä stressiä ja luo negatiivisen ilmapiirin ympärillesi (kilpailijan vaihteiden paukuttelu ja kovaa yrittäminen oli luultavasti vain omassa mielessäsi syntynyttä harhaa). Tietenkin kaikki käy läpi vaiheita nuoruudessa jossa ollaan jatkuvasti tryhardaamassa jokaisessa asiassa mutta loppupeleissa ne kilpailut on vain sinun pääsi sisällä, ei missään muualla.
vaikka tahmiksem alkuperäinen pointti oli omaksi yllätyksekseni kerrankin asian ytimessä, niin silti pitää oppii myös sietää se, ettei lähe mihkään skaboihin messiin, jos on vasta lämmittelyt/250km lenkin palkkarit meneillään... tekee vaan sitä omaa juttuu ja antaa muiden mennä menojaan. tämä jauhotus kuulosti aivan oikeaoppiselta ja todella makealta!

plot twist: tahmis oliki ite tää jauhotettu jäbä irl

Tahmis henkisen kasvun polulla on kyl jotain niin hinnatonta

Ei sillä ole mitään väliä, onks jollain alkulämmittelyt menossa, joku muu tekosyy olla heikko, tai paljonko watteja/kilo ne tuottaa.

Jos joku lähtee tollai keulimaan, sille voi näyttää kaapin paikan ja täts it. Jauhotus.

Tahmis on sellanen tyyppi, joka pölyä yskiessään huutaa kovemman kuskin perään, että se tuottaa vähemmän watteja per kilo. Vähänku köniin otettuaan alkais selittää että oli eri painoluokassa kuin vastustajansa.

Kadulla ei ole painoluokkia eikä watteja jaeta kiloilla. Se on työmatkatempoilun laki.

Lenkillä ollessa ainoa asia mikä on mielessä on se wattialue jolla kyseisessä treenissä ajan, sen ulkopuolelle en mene enkä mieti mitä ympärillä puuskuttajat tekee.

Voi toki kuulostaa oudolta että ei aja aina “täysiä”. Kovemmat kuntotasot vaatii itsekuria ja kyvyn ajaa hiljaa, ymmärrän toki että tämä ei kuulu valtaosalle ajajista.

Jos joku tahtoo puskea ohi niin sehän on täysin ok kunhan ei jäädä tukkeeksi, olen tyytyväinen jo siitä että muut ajelee niillä pyörillä eikä ne oo pölyttymässä.

Olet siis ihailtavan määrätietoinen, vakaa ja valaistunut ja useimmat muut vain reuhtoilevat menemään teini-ikäisten henkisillä lahjoillaan.

Upeata kuulla!

Täytyy paukutella henkseleitä koska en uskonu ittestäni mitään maantiesuorituksia kun hinkutan muuten vaan 100% kaupungissa;

Oli kiire mummolasta lähettilounaalle niin jyystin rollerilla Somerolta Espooseen reilu 102km 4-5m/s vastatuuleen tai 3/4 vastaseen koko matka. Mukana ankkurina oli mummolakamat peräporkkanassa ja runkolaukussa. Lähin vetää reipasta kuntoiluvauhtia (non-sufferfest) mut aikaa meni vaan 3h 15min, keskari 31,4km/h! Meikälle tää on aika 0_o koska en oo ikinä reenannu saatika kiinnostanu mitkään watit tai kestävyysharjotukset eikä olosuhteetkaan antanu nyt mitään ilmaseks. Viimesen tunnin aikana lopahti vähän reisistä tarmo ja tiputti koko suorituksen keskaria kmh:lla tai parilla mut silti vitu tuosta! Fixed gear vetämistä saatana! Välit oli 48/19, ois voinu olla vähän jyrkemmät nii ois päässy viel täysiimpää.

Cowa!

Check out my first place achievement on this segment on Strava Citymarket flyby to E

KOM
Hei määkin laitan. Mut ku en oo mikään sprintteri nii laitan vähän pidemmän pätkän.
Laitetaan vielä toinen vähä pidempi kans:
KOM2

Siitä vähän elvistelyä. Tänä kesänä kaikki turnaukset peruttu, joten pitää kaivella vanhoja hyviä muistoja

https://www.instagram.com/p/BkLg5NDH_Pp/

Mää kun ton fixyn ostin kesäkuussa niin oon ajanu sillä enemmän ku taluttanu sitä tähän mennessä! En silti sais AA merkkejä tai muuta memorabiliaa, mut vittu olen ajanut enemmän kuin taluttanut! Fixyllä. Iha uus juttu ja tokeni itsessään toiki perkels!

1 Like

Leposykehän on tunnetusti käänteisesti verrannollinen aerobiseen suorituskykyyn ja yleiseen kovuuteen; äsken mittasin 5min lattialla rötköttäessäni matalimmaksi sykkeeksi 37bpm. Aika matala, kun maksimit huitelee pyöräillessä 187bpm ja varmaan jossain muussa lajissa saisi vielä korkeammallekin.

No mä oon kuolematon

1 Like

Boomeri viitta selässä ;p

1 Like

Ajoin just pikkukägessä jonkun lähemmäs 10km 99% ilman käsiä suht urbaaneissa olosuhteissa.

Ois ollu muuten 100% mut muutamassa kohtaa piti hieman varmistella koska vaihdejarrupyörä, ei valoja, kohteliaisuudesta muita liikkujia kohtaan ja kytätkin kyttäs niin piti esittää selväpäistä.
Tän perusteellla sanoisin et 12km kommuutti onnistuis ihan hyvin ilman käsiä sopivissa olosuhteissa, varsinkin fiksillä.

Ja jos joku ihmettelee että miksi ihmeessä niin siksi koska huvitti ja pystyin.

Nyt paukuttelen henkseleitäni:
eilen saavutin tavoitteeni tälle vuodelle, eli ajaa vähitään 10 000 kilometriä. Mittari näytti eilen 10 039 km.

Lähinnä arkiajoa, iltalenkkiä ja töitä. Kesällä oli pidempiä retkiä ja pidempää matkaa myös. Enimmäkseen fiksillä vispaten, mutta myös vähän sinkula-sibbolla ja pidemmät matkat retkipyörällä. Kivaa on ollut tähän mennessä.

tutam - 11:16, 29.9.2020 » Nyt paukuttelen henkseleitäni: eilen saavutin tavoitteeni tälle vuodelle, eli ajaa vähitään 10 000 kilometriä. Mittari näytti eilen 10 039 km. Lähinnä arkiajoa, iltalenkkiä ja töitä. Kesällä oli pidempiä retkiä ja pidempää matkaa myös. Enimmäkseen fiksillä vispaten, mutta myös vähän sinkula-sibbolla ja pidemmät matkat retkipyörällä. Kivaa on ollut tähän mennessä.
Kowa, erityisesti kun enimmäkseen vielä fiksillä! Nostan internetlippistä tälle. Oma 10k tavoite vielä saavuttamatta, ehkä vielä kerkeää.

Ton 10k kun jakaa 365 päivällä, niin toihan tarkoittaa 27,4km ajamista vuoden jokaisena päivänä. Toki vuosi ei ole edes loppu vielä.