AMA: GT Kinesis Track

Lisää Flickrissä

Joskus taannoin tyttöystäväni pyysi minua näyttämään “thö ultimate tsygän”, josta haaveilin. Vastausta mietin jonkin aikaa, mutta vaihtoehtoina olivat Cännärin track tai tämä. Päädyin loppujenlopuksi tähän. Meni vähän aikaa, kunnes W1N vinkkasi täällä New Yorkissa sijaitsevasta kas kas minun kokoisestani Kinesiksestä. Biddailin siinä aikani ja huusin pyörästä korkeimman hinnan, jolla se ei kuitenkaan lähtenyt vielä Härmään. Homma meni ohi ja elämä jatkui Rossinin selässä.

Viikkoa myöhemmin päätin, että pakko se on saada. Otin s-postitse yhteyttä myyjään ja tiedustelin hintaa, joka oli (kuvitteellisesti) kohtuullinen ja sovimme kaupat. Massit tilille ja odottelemaan tracking koodien kanssa. Pyörä tuli reilussa viikossa, jonka jälkeen kävin sen tullista hakemassa.

Nyt se on ollut muutaman viikon ajossa ja palpa-neitsyys narrattiin pois mukavasti. Pyörä on kevyt ja nopea, eikä hirveän epämukava ajaa, vaikka näin kuvittelinkin. Vaa’alla se ei ole vielä käynyt, mutta täytyy päivitellä tänne, kunhan saan punnattua.

Runko: GT Kinesis Track 62cm/ Bomber Pro
Kammet: Sugino 75 / Campagnolo nuevo record 49T
Keskiö: Campagnolo Record Pista
Polkimet: Ritchey micro v
Ohjainlaakeri: Chris King gripnut
Ohjaamo: Nitto/ Nitto Pearl 11
Satula: Flite ti
Tolppa: GT
Kiekot: Mack LF/Campagnolo Omega v/dt revolution
Renkaat: 25mm Pasela

oldies:


http://farm9.staticflickr.com/8302/7831579152_b3486bec1b.jpghttp://farm9.staticflickr.com/8236/8565829218_259f211939_z.jpg

Korjaas kuvalinkit. Kiinnosta.

Nyt on korjailtu, hassulta näyttää edelleen.

Fwiddu nää gt:t on kyllä aina yhtä komeit. Vielä kun vaihdat ketjun kelvolliseen ja isket teipit tankoon ni avot!

Onhan tää nyt ihan vitusti hienompi, kuin yksikään Cdale Track ikinä. Hyvin valittu!

Soita mulle ennen, kuin laitat myyntiin.

On nää triplakolmiot päheitä.
Komee buildi, ajaisin. Kovaa.

Perverssin komea miesten kokoisena eli hiano! Kelpais mullekin, mutta krpl aspi ehti ensin…

Lempi-palpa ainakin mulle. Komea. Haluttava.

Tää on kuuma.

Jes, hyvä meininki! Jos kun vaihdat raiseriin, niin on vielä parempi ajaa…

En näistä triplakolmioista oo ihan hulluna lämmenny mutta tämä onkin oikein kiva kokonaisuus. Tosiaankin teipit laittaisin mutta tangon pitäisin. Hyvä väriyhdistelmä :wink:

kova myös kuvissa, mutta vielä kovempi livenä. ai toi oli noinkin iso, näytti meikäläisen mittaiselta, mutta itse ajelen viiskaseilla…

luulisin, että myös palparunkojen ajomukavuudessa tärkeä tekijä - keulan ja palikkavalintojen ohella - on putken halkaisija. uudemmista tehdään järjestään ylikokomonstereita, koska jäykkyyttä tahdotaan tappiin, ja mitä ilmeisimmin ajomukavuuden kustannuksella. olisi kyllä hauska kokeilla harsh ride -pyörällä reippaasti ajaneena ohuempi putkista palpaa ihan vaan vertailun vuoksi.

pakkoarvosteluksi sen verran, että ratapolkimet + häkit natsaisivat paremmin stailiin.

Onhan tää nyt aivan törkeen siisti. Hyvä Jesse!

Tällanen tulossa myyntiin kompliittina tai osina myöhemmin tänä vuonna…

^rungon koko kiinnostaa jo nyt. pitäähän miehellä lelumiinia olla…

E:jaa että vielä gtb…

FF - 14:11, 26.7.2012 » ...shoppaan jatkossakin fredeltä runkoja...
Sori threadjack. Ite en kasais näin mut omistaja varmaan tykkää.

Koko on muistaakseni 56cm

arvostellaans vaihteeks iha topikin ajopeliäkin.
kyl mä noi remmit+flätit hyväksyn katuratapyörässä, mut eiks RD:t oo vähä laimeet veivit tähän? recordit/seiskavitoset/om nom nomit vois sopia paremmin, vaikka onkin jo miljoonassa buildissa (ne tuntuu olevan ainoa hyväksytyt kammet) ja ehkä juuri siksi niiden pitäis olla myös tässä rakennelmassa. kiiltävät on juu hyvät. suoraa keulaa, mut ei wuund uppia ku sellane löytyy jo toisesta geeteestä… ja sit tost bullhornista varmaanki tapahtuu luonnollinen kasvu ulos…

mankkis - 23:44, 21.8.2012 »
FF - 14:11, 26.7.2012 » ...shoppaan jatkossakin fredeltä runkoja...
Sori threadjack. Ite en kasais näin mut omistaja varmaan tykkää.
katkerana nousuhumalassa valitellu ku jäbä ainoana myy siistejä runkoja miesten koossa. ja jos toi tuleva GT on tosiaan 56 ja ei maksa miljoonaa/ehin enne ku artpow ostaa senkin, voisin poistaa hyvinkin kuleximasta.

E: GTB kokoa 54 just niille jotka pähkäilee et oisko toi 56 sittenkin liian iso. on se. parempi ottaa pienempi kuitenki. ja se suora haarukka tulee mukaan.

On kyllä hieno pyörä. Älä FF pelkää, ei mulla enää ole rahaa pyöriin ja olen loppuvuoden Prahassa juomassa olutta ja nauttimassa kulttuurista. Lottoon olisi varaa->

veikkaan mahdollisesti aika eeppistä f5spamfest-osto-sniputusta kyseiseen 56 gt kun se foorumille pärähtää, ellei jo kulissien takana varattu. Syksyn, tai oikeastaan koko yksvaihteen historian, eeppisin lotto?

Mutta threadin pyörästä. Kammet ehkä vaihtaisin, kuten jo edellä mainuttu. Yleisesti ottaen tykkään. Kirkas stemmi toimii, mukava yksityiskohta. Tankoon teipit ja kovaa ajoa vaan.