Kampin Pyöräpaja

https://p.twimg.com/A0QkpylCMAAsjCI.jpg

Huomisesta eteenpäin Kampin Pyöräkeskuksella DIY-pyöränhuoltoa sekä rassauspajaa. Kampin Pyöräpaja pitää oviaan auki joka keskiviikkoa kello 15-20 ellei toisin ilmoiteta. Paikalla työkalut ja tietotaito eteenpäin siirrettäväksi. Tulkaahan ihmettelemään tilannetta paikan päälle ja ennen kaikkea vinkatkaa asiasta eteenpäin. Narinkkatorille voi tulla myös kyselemään jeesiä fiksuttimien/sinkuloiden kasaukseen, vink vink. Työkalulainaamo sekä huolto on ilmaista.

Lisää infoa tiputellaan myös Facebookissa, kunhan homma lähtee huomisen jälkeen etenemään.

Jyri

http://joonasr-k.com/slrmpss/saihky.gif

Hieno homma! Tätä on pakko arvostaa.

Sama päivä ja aika pyöräpajan kanssa http://www.punkinfinland.net/forum/images/smilies/sad1.gif mut eri hyvä juttu että tämmösiä!

Onko se sama päivä? No voi muna. Ei tajuttu Sebastianin kaa tätä ollenkaan, vaikka se pyöriikin siellä teidän mestoilla.

Pyöräkeskuksen koordinaattori Marko Reponen kerto, että Pyöräkeskuksen tiloissa on mahdollista puuhata muutakin melkein minä päivänä tahansa. Tällä hetkellä toimijoita ei oo tungokseen asti. Mekin oltas saatu valita päivä ja kellonaika käytännössä ihan vapaasti, mutta päädyttiin tohon keskiviikkoon sopivimpana.

E.

Käytössä ei kuitenkaan varmaan ole hitsaus/joutos välineitä?
Löytyykö viilapenkkiä?

Joo ei meillä tollasia ole käytössä. Valitettavasti.

Mut hiontahommissa ja vastaavissa kannattaa kääntyä OG Pyöräpajan puoleen. Ne tekee tollasia työstöhommia ihan suvereenisti ja kamat on samaan tyyliin vapaasti käytössä. Aina on myös joku tyyppi paikalla. Ja se on vielä samaan aikaankin, eli keskiviikkosin, niinku Crusty tuossa ilmottikin.

Hyvä Jyri!

Sunnuntaisin yritetään myös pitää pajaa konttiaukiolla, siellä voi hitsaa.

http://www.kouluschool.org/media/cache/ba/fb/bafb539645abb31a549fa5b5dc667526.jpg

Pidetään Koulussa oppitunti nimeltä [i]Polkupyörän huollon perusteet vasta-alkajille ja vähän edistyneemmille.[/i] Meidän setti on lauantaina yhdestä neljään. Tervetuloa mestoille!

Mikäli yksivaihde-aktiivit haluaa saada kutsuvieraslippuja Kouluun, pistäkää peeämmää miulle inboxissa. Tarjolla aika paljon muitakin kuin meidän rassauspaja. Ohjelma löytyy linkin takaa.

Etsintäkuulutus!!

Meikäläinen pääsee vihdoin pikku lomanpoikaselle ens viikon alusta, ja pako stadista on välitön. Siispä: Löytyisikö ens keskiviikoksi (29.8.12) mulle tuuraajaa?? Eli 15-20, kampin pyöräpajalla Jyrin kaverina. Suurinosa kysymyksistä koskee v-jarrujen säätöä, nexuksia, vaihteiden säätöä jne jne. Mutta tärkeintä on kertoa ja näyttää voimansiirron puhdistusta ja rasvausta sekä opastaa oikean rengaspaineen saloihin sekä kertoa miten vaihdeongelmia jne. Lähdetään joko itse ratkomaan tai käännytäänkö ammattilaisten puolella. Toki isompiakin säätöjä saa opettaa, mutta siel on riittänyt sakkia sen verran, että paneutumiseen ei välttämättä riitä aikaa.

Pajalla ei siis ole tarkoitus tehdä ihmisille huoltoja, vaan opastaa immeisiä pyöräzenin ensimetreille…

^Anyone?