Tampere Poker Rush 14.8 klo.19.00

Pitkästä aikaa suunnistuskilvoittelua. Pistäkää kalenteriin, tarkennetaan tarkka ajankohta ens viikolla.

Tiistai it is. Eli 14.8 klo. 19.00 perinteisestä paikasta perinteisin menoin, eli Ratinan sillan alta länsipäästä.

Tiedossa on siis lällärikilvoittelua. Normaalien osoitteiden salaisuuksien selvittämisen lisäksi uhkapelaamisella on osansa pelissä, kuten nokkelimmat ehkä jo ajojen nimestä ovat päätelleet. Rastien joukossa on 4 pelikorttirastia, joihin on jaoteltu kortit pakasta. Keräät näistä korteista omaan manifestiisi pokerikäden ja parhaalla kädellä voittaa erittäin huomattavan aikahyvityksen. Heikommilla käsillä vähemmän. Yhden kortin voi käyttää luonnollisesti vain kerran, eli kun laitat kortin manifestiin, ruksaat sen yli rastilla, ettei seuraava pysty sitä enää käyttämään. Manifestissa on valmiina 1 kortti. Jos koet mahdollisuutesi hyväksi, voit panostaa muutaman euron peliin, voittaja vie potin(jos et panostanut ja voitat, talo vie).

Tämän verran ennakkotietona, loput sitten pelipaikalla. Jos jostain syystä suurimmalle osalle tiistai on huono, niin voidaan ajaa keskiviikkonakin.

Mukaan otat mitä tarvitset, kynän ja varmaan kaikilla lienee puhelin matkassa.

ULIULI!

ässää!

Jos mä käyttäisin kalenteria niin merkkaisin tän sinne KUJAKISSAN kokoisilla kirjaimilla!

gylsevaanniinonettä tampereen parhaat manifestit on olleet jeejeen käsialaa.seuraavaa odottaen ja sohossa tavataan!

Aika ja infoa lisätty.

Olenko puhunut tällaisesta jeejee sinulle vai oletko ollut kuuntelulla kun olen paasannut. Pitkään olen miettinyt vastaavanlaista joko pokeri tai ventti.

Hianoo… harmi ettei ole lomalla kiinnosta kovasti.

Enpä tiedä, luulisin kyllä omaksi “ideaksi”, tai tämä tuli mieleen vuosia sitten veneilijöiden poker runista. Katsotaan nyt kuinka toimii, jos toimii. Valitettavasti joudutaan ajamaan viikolla, kun on nämä kesäviikonloput vähän täynnä.

Nosto. Kaikki mukaan tiistaina. Temporata.

fuu my weakness

Ei ehdi, eikä oikeen enää pooloihinkaan ellei ole vkl :frowning:

Nosto, koska tämä alkaa olla ajankohtainen aihe. Ajattelin viritellä jotain lucasbrunellemaista kypäräkameraa, mutta jos videolla halutaan nähdä muitakin kuskeja, pitää kamera laittaa kuvaamaan taaksepäin…

All in.

ULIULI!!! ja mitä näitä nyt on. Tänään ajetaan ja onhan pokerikädet opeteltu? Vaikka pokerissa maiden välillä ei ilmeisesti ole arvojärjestystä, niin tänään niillä kuitenkin on. Eli PATA, HERTTA, RUUTU, RISTI. Ensimmäisessä viestissä mainittu aikahyvitys parhaalla kädellä on puolet nopeimmasta ajasta ja toiseksi parhaalla neljännes nopeimmasta ajasta. Taktiikoita miettimään!!

SSSATAN pitää koittaa keretä!

oon niin sairas jätkä etten pääse paikalle :frowning:

Kohta!

Kisa käynnissä, 11 lähti matkaan.

Hieno kisa! loistava manifesti! metsäeksyminen ja dfl harmittaa mutta vaan ihan snadisti!

nyt äkkiä uudet kisat että pääsen häpeälätsästä eroon. ens kerralla varma voitto kun sai vähä hahmotettua sitä missä tampereella on mitäkin!

Joo, oli mainio skaba, vaimokin tykkäsi. Kiitos järjestäjälle!