AMA: paskaa patarautaa talven rientoihin

Tällasta mäkin olen haaveillut talven rientoihin, mut en ole tarpeeksi rikas kun tuhlasin alumiiniin. Ja onhan ganstan runkokoot aika hämääviä.

Siisti pyörä. Aika pitkän satulatolpan toi runko näköjään vaatii. Mullakin on muuten Pro:n penkki, voidaan heittää vaikka yläfemmat kaupungilla.

Pyörä on hieno ja sen esittely on eeppinen.

Tää on just hyvä.

kunkkuu, ootko ihan varma tuosta koosta… toisaalta nyt on paha vapista kun skeisse valuu pitkin reisiä.

Aika kummalliselta tuo näyttää, mutta se voi olla gangstaa. En tiedä.

Släkki tseini, kuitenkin!

Veikkaan ja väitän, että pienellä setbackillä varustettu Kalloy ja vielä yläputkea pystympi pitkä stemmi saa tän näyttämään vähän hassulta. Ehkä Gangstaan kuuluu inline tolppa ja nysästemmi. Esim. tässä on sellanen yhistelmä.

Tuon tarinan jälkeen oisin sydämeni pohjasta toivonu sopivaa pyörää, mutta kyllähän tää taitaa olla liian pieni. Isommalla ois voinu käyttää sitä lyhyempää stemiä ja putkea, jossa satula tulee edemmäs.

Onneks kesää on vielä jäljellä ja täällä on aktiivinen O/M-palsta. Lisäksi TFG:n alet jatkuu vaan.

Eikö ole gankstan suunnitteluominaisuus, että se näyttää seinään ajetulta maastopyörältä? Ei niitä voi kuvien perusteella tuomita oikean tai väärän kokoisiksi. Ajotuntuma ratkaisee.

kuvauspaikat olis ehkä vaatinut enemmän jotain dekotuksia ja visuja.

Onha tää ny vähän hassun näköinen! Tulee jotenkin mieleen se kuva missä Ice Cube kalastaa. En tiedä miksi. Tästä huolimatta tää herättää voimakkaita rakkaudellisia tunteita. <3

Ps. Voin ostaa ton rungon törkeeseen alihintaan sit kun myyt sen liian pienenä.

Erik - 8:44, 26.7.2012 » Ehkä Gangstaan kuuluu inline tolppa ja nysästemmi..
..joilla saavutetaan virallinen gansta-ajoasento. http://www.individualsole.com/wp-content/uploads/2008/10/pharrell-brooklyn-machine-works-kaws-family-guy-1.jpg Mun mielestä toi merenneidon setuppi näyttää oikein ajettavalta.

Gangstassa tosiaan lienee vähän erikoinen geometria, mutta se ei minua häiritse juuri ollenkaan, Eipähän tule vaakaputki paveksille kun sekoilee hangessa.

Otin pienen riskin ja mielestäni lopputulos ei ole lainkaan hassumpi, mutta toe overlap sen sijaan tuli oikeastikin yllätyksenä, ollen ainoa asia mitä en hoksannut laskeskella kuvien perusteella.

Vaikka istuintolppaa on reilusti näkyvissä, pyörä tuntuu ajossa jämäkältä. Spacereitakaan ei ole juuri sen enempää kuin mitä muilla näkyy olevan. Liioittelin kun käänsin stemmin reiluun erektioon, vähempikin olis riittänyt. Nollakulman stemmihän olis ideaalinen. Periaatteessa ajoasento on aika turhankin pysty nyt, pitteepä kahtoa.

En tiedä hermoilenko suotta, kun tuon ulkoiluttaminen oli lopulta ihan hauskaa. Miten typerä päähänpisto tuon hankinta sitten lopulta oli selvinnee ajamalla lisää.

olavi_takatalo - 9:49, 26.7.2012 » Ps. Voin ostaa ton rungon törkeeseen alihintaan sit kun myyt sen liian pienenä.
Laita PM:ää jos oot tosissas, mutta alle viiteen sataan se ei lähde.

satulaputki näyttää vinolta suhteessa pystyputkeen…liekö jo vääntynyt kun putkea noin pitkälti esillä=) Hyvä stoori. Pyörä aikas pieni ajajalleen. Lätsästä kuvia.

dpstyles - 10:29, 26.7.2012 » satulaputki näyttää vinolta suhteessa pystyputkeen....liekö jo vääntynyt kun putkea noin pitkälti esillä=)
Se johtuu toivottavasti siitä että toi kännykän kamera vääristää kuvia enkä jaksa setviä miten sen vääristymän korjais vaivattomasti ja nopeasti.

^^Tarkoittanet, että satulatolppa näyttää vinolta. Katsopa parin vikan kuvan taustaa, ni saattaa selvitä miksi pyöräkin näyttää taipuneelta.

Katoin alkuun et onpa pieni. Mut sit kattelin geoja ja raavin päätä. En oo ihan vielä päättänyt, mitä oon mieltä muutaku et näyttää tiukalta ja selostus oli taas vähänku urheilumatseissa parhaimmillaan: vaikkei niin paljoa itse aihe kiinnostaisi, saa rahoilleen vastineeksi viihdykettä.

EDIT: väkäset paikalleen ku jahkailin niin helkkarin pitkään kuvia pällistellessäni ja numeroita pyöritellessä.

Eihän tos mitään, stemmi vaan ympäri.

tuntuu ilkeeltä sanoa näin jos oikeesti sua kalvaa epäilys ja harmi siitä onko toi oikeen kokonen, mut emmä nyt viitti jeesustella ja olla sanomattakaan

se mikä siitä pikkasen hassun näkösen tekee on tuo kun tuossa on nuo 700c renkaat ja satulatolppaa on ulkona sama määrä ku on satulaputkeakin ts. keskiöstä vaakaputken keskelle on ainakin visuaalisesti about sama etäisyys ku vaakaputken keskeltä satulaan.

Ehkä isompi koko olis hieman harmonisempi, kun sais tota satulatolppaa vähän järkevämmän pituiseksi. Ja kun sit ottais stemmistä 2-3cm pois oltais about samassa “kontaktikolmiossa”. Ja stemmin lyhennys ehkä myös näyttäisi järkevämmältä, kun on tuo kuitenkin trikträkhenkinen pyörä. Mut en tiä onko nää nyt kovin tärkeitä muutoksia jos tolla on hauska ajaa.

ihan siisti pyörä mermaid. Kusin eilen oulussa usean pyörän päälle. Saatana, poke tuli käsivarresta retuuttaan pois ja uhkaili jotakin ja sanoi, että en ole enää viereiseen baariin tervetullut. Vitun amis. FUCK 3-SPEED NEXUS!!!

Satula alas, hemmetin levee tanko, kevyt välitys ja 26" paksut kumit ni tää menis trialpyörästä… tai sitt ei, mutt jotain sellasta mä oon suunnitellu seuraavaks…

olipas turha postaus taas… tarviin enemmän töitä…

Leonard - 12:01, 26.7.2012 » tarviin enemmän töitä...
paska vitun babylon