AMA: Crister Majander '85 -konversio

Täähän on mielettömän makee ja hieno tarina!

“Sain tämmöisen rungon työkaverilta lahjaks” = Suomen Parhaat Työpaikat 2012.

^ …tai ainakin Suomen Paras Työkaveri 2012… :slight_smile:

Konsta - 22:37, 2.7.2012 » myönsi kuulusteltaessa rakentaneensa muutamia kymmeniä runkoja harrastuspohjalta 1980-luvulla Porvoon ympäristössä.
Niin no ei kai niitä sitten kummemmin "Nähty kaupungilla"-listalla tule näkymään ;-) Runko lienee maalattu ja tarroitettu uudemmankin kerran tässä vajaan 30v kuluessa (?) - kertoiko CM mikä on ollut alkuperäinen väri?

Kiitos kehuista!

Ja siis toi oranssi on alkuperäinen väri. Noista kuvista se ei ehkä välity mut kyllä maalipinnassa on ajan ja käytön tuomaa kolhua monessa kohtaa.

Mullahan olis riittänyt kysymyksiä herra rungonrakentajalle vaikka pariks tunniks. Katsoin kuitenkin parhaaksi lopettaa puhelun kohteliaan ripeästi kun olin saanut oleellisimmat vastaukset. Mister Majander vaikutti luvalla sanoen ei nyt ehkä kiusaantuneelta mutta hiukkasen hämmentyneeltä siitä että joku tuntematon jolppi osoitti näin yllättäen kiinnostusta hänen menneisyyden harrastustaan kohtaan. En mä kehdannut enää sit painaa päälle.

Livenä nähty talon sisäpihalla, tyyliä oli!

Päivitetty versio editoitu tuonne ensimmäiseen viestiin.

Hieno ja historiallinen on runko ja hyviä päivityksiä. Kiva että laitat (mustat?) tankonauhat mutta sinne alle jää kuitenkin “turhat” urat vaijereille, ja nekös vasta korventaa mieltä, kaikki turha on nimittäin ylimääräistä… Seuraavaksi päivityslistalle Nitto Noodle -tanko. Et kadu.

Kiitti vaan! Ajattelin kyllä laittaa vaijerikuorenpätkät sinne tankonauhan alle.

Jotenki mua on vähän epäilyttäny se Noodle. Mut otan vinkin vakavasti. Jos semmoinen kävelis halvalla vastaan vaikka.

Update! Edelleen ajossa. Nykykuosi edattu tonne ekaan viestiin.

Under her (rattlecan) black wings!

Tämä erinomaisen hieno pyörä.

kunba - 7:55, 27.7.2015 » Tämä erinomaisen hieno pyörä.

Musta ja oranssi aina hyvä ja hyvin nätti muutenkin. Mutta siis voi että kun on hoikan näköinen haarukka!

erittäin kova. Mistä tuo stonga on kotoisin ja kuinka levee pätkäsemättömänä???

Voe minkä teit ton eturattaan kanssa. Voiko mihinkään enää tässä maailmassa luottaa?

E. Eikä edes osien painoja listattuina. Onhan se toki duuninsa punnailla, mutta näissä Konstan ama-langoissa parasta just sama pieteetti osien valinnan ja listauksen kanssa.

Anteeks mut mä en jaksanu enää sitä. Mul oli yhteen aikaan vanhal Applen geenelkku-läppärilläni kaikki painot hyvässä järjestyksessä mutta sit se kone tuhoutu vanhuuteensa ja lannistuin enkä oo enää punnaillu muutaku silleen satunnaisesti. Kaiken maailman lippulapuilla niitä lukuja on nyt mutta en tiedä enää mikä numero oli minkäkin osan.

e. Lisäsin tonne nyt muutaman painon jotka löysin puhelimesta (ja aiemmista postauksista).

yllättävän keposta toi 531c

Eri hyvä on näinkin, vaikka täysmusta ohjaamo + musta haarukka vähän huutais jotain kirkasta yksityiskohtaa tonne nokille.

Ja Ceramicci etukiekoks ois toki pop.

eripari kiekot, eipä ois koirasta uskonu

mannine - 11:27, 9.4.2018 » eripari kiekot, eipä ois koirasta uskonu
Yksivaihde: pilalla (taas)

Onhan tää ny aika hieno kyllä silti. Vähän partsbin katsauksen oloinen, mutta väliäkös sillä jos on Konstamaynen partsbin käytössä.