Pursuitfiilistelyä Tampereella

Oli taannoin puhetta, että tamperelaisten ja lähikuntien lopro kuskien pitäisi tavata ja fiilistellä yhdessä hassupyöriään. Tähän lankaan voi ehdottaa tapaamisia, ym. jos seura kiinnostaa. Olisi myös hauska kerätä tähän paikallisten pursuitkuvia.

Pekan ja Samin kanssa olikin jo puhetta, että huomenna voisi käydä heittämässä joku yhteislenkki. Olen tänään myöhään töissä ja nukun huomenna pitkään, mutta huomisen osalta sopii vaikka 13-16 tai sitten klo 19 eteenpäin.

Foreca näyttää aika nihkeetä ilmaa huomiselle illalle mutta ei kai sillä niin väliä?

Jos Negrin kastuminen ei häiritse, niin mikäs siinä. Mulla on pubi/poolopursuit käytössä, joka ei säikähdä mitään keliä.

Mites tuo sunnuntai, olis parempi keli niin fiilistelykin olis mukavampaa ja mun rossin saattaa sulaa sateessa. Tosin jos tarkotus ei oo ajaa lähintä baaria kauemmaksi niin sitten. Sääennusteet tosin ehtii muuttuun vielä useampaan kertaan, joten arvotaanko vielä?

Saako muutkin osallistua? Jos ei saa, virittelen maasturista pikkurenkaan gorillan eteen ja sanon sitä pursuitiksi.

^^ Olen sunnuntaina tienaamassa, mutta iltapäivästä käy toki.
^ Toki saa muutkin osallistua. Olisi hauskaa nähdä yllä mainittu viritys :slight_smile:

Kuinka paljon näitä 28"/26" lo-proita tällä seudulla on?

Minulla 2*Olmo, Takhion, joka ei tosin ole 26/28, mutta riittävän lo-pro ja vaihteellinen Benotto.

Ja niitä fiilistelykuvia kehiin kele.

Meinasin just näitä vanhan säännön vehkeitä.

Mulla on ittellä 1 TT-pyörä 700/650-rengastuksella. On kyllä aika matalalla ajoasennolla tietty muitakin vehkeitä: 650c/650c-pyörille tarkoitettu TT, tällä hetkellä 559:llä. Ja sitten se 622/559-pyöräinen loppunopeusfillari joka kyllä vähän joutui luovuttamaan osia muihin ja lepäilee nyt. Ja sitten on 1-vaihteinen TTT 28"-pyörillä, tarpeeks pitkäällä ja matalalla ajoasennolla.

Kunnon matalaprofiili-asennon saa kyllä aika helpolla matalarunkoseen fillariin ilman pienempää etupyörää, mutta fiilis ja psyykkays on tarkeintä noissa hauskapyörissä.

Nyt taas näyttää siltä, että sunnuntai olis parempi säiden puolesta, alkuillasta huominenkin näytti ihan hyvältä, mut yllättäen ei enää. Sunnuntaina iltapäivästä käy mulle oikein hyvin, mihin asti Artolla olis vapaata?

Sunnuntai iltapäivä on täysin okei minulle. Katsellaan huomenna mihin ratkaisuun päädymme.

Laittakaas sitten kuvia tänne kun tuo Samikaan ei oo hirveesti esitelly Negriä. Tai ainakaan mun silmiin ei oo osunut se buildi. Kiinnosta.

Aijai, Turgq on selkeesti menettänyt takaa-ajopyöräpääkaupunkitittelinsä. Mutta vain hetkeksi, vain hetkeksi…
Hyvä meno Treellä joka tapauksessa.

Ei ole ajokuvia, koska yksin niitä hankala ottaa. Tässä pari makupalaa:

Hepsankeikkaa, Arton kaa oli alustavasti puhetta, että huommenna kello 16.00 vois olla hyvä aika startata pursuit-kruisailut. Aloituspaikaks ehdotan Tammelantoria.

Kerkeekö Jefecito23 mestoille, kun mukava olis et pursuitteja olis enemmän ku kaks kipaletta? Niin ja Laku kans messiin, kun sulta useampi pursuitiks laskettava peli löytyy.

Muutkin on tietenkin tervetulleita ihasteleen hassupyöriä. Jenssiä ja maasturikiekkoa odotellessa.

askopee - 17:31, 30.6.2012 » Niin ja Laku kans messiin, kun sulta useampi pursuitiks laskettava peli löytyy.
Sori, ei pysty, mää pelkään ja vihaan ihmisiä. Pitääki häipyä maille turvaan.

Tossa pursuitissa on kyllä ollu tosi mielenkiintosia vehkeitä joskus sillon formula-aikakaudella. Ja noi muutki funnybiket on tosi kiinnostavia. Funnybike kai tarkotti alkujaan kaikkee mahdollista epätavallisen näköistä konetta millä koitettiin tuulenvastusta kutistaa. Kannattaa tsekata Slowtwitch-foorumin lanka “retro TT-stuff”. Siälä on tosi upeeta kamaa jos jaksaa kahlata läpi.

Mites ois “Funny Bois” funnybikekultti-kerho? Mulla löytyy myös tempokypäriä ja -haalareita saa Suomen urheilupyörästä edullisesti.

Huominen klo 16 Tammelantorilla sopii hyvin…

Hienoa, huomenna siis 16.00 torilla tavataan, Tammelantorilla. Tervetuloa kaikki!

Jeah, huomenna mennään. Pukukoodina ykköstet vai vaipat? Kuka tuo sivistyneen ja aistikkaan punkun?

Tässä Lakun pyöriä:

Tää on vissiin ollut aikoinaan jollain toisella YV:läisellä, en muista kellä.

Lakun modaama ja ruostutettu TSI pursuit, vissiin cressu?

Joku vänkä

Tää taitaa olla hippi-Peken, Roboton ja mun kautta Lakulle kulkeutunut Peugeot, josta oli emäputki levinnyt ja vinoputki hieman taittunut. Sai uuden elämän pursuittina.