King Of Fixed 2012

Paska päivä.

SanttuT - 18:44, 26.6.2012 » Paska päivä.
Mutta palkintoja luvassa!

Suiccari ilmoaa mitä ja missä tapahtuu kiintsarihommia, mutta päärallista lyhyesti.

Ne jotka viime vuonna ajoivat ymmärtävät/muistavat mistä on kyse, mutta kaikille niille jotka eivät ole kyseisenlaista kilvoittelua ajanut selvennetään lyhyesti mistä on kyse.

Periaatteessa kyseessä on polkupyörälähetin työpäivä-simulaatio suljetulla radalla. Miehitetyiltä rasteilta haetaan keikkaa (saat leiman manifestiin eli jakolistaan noutopään kohdalle tai saat oikeasti jotain taakaksi) ja se kuljetetaan manifesti/kuoren tms. päällä olevalle “asiakkaalle” eli vientipäähän.

Riippuen annetuista ohjeista saat suorittaa asiasi ihan missä järjestyksessä vaan. Pääasia, että noutopää on tietty haettu ennen vientipäätä.

“asiakkailta” saattaa lähteä useampi “keikka” useaan paikkaa kerralla tai yhtä “keikkaa” käytetään useassa eri paikassa määrätyssä tai vapaassa järjestyksessä.

Kaikki tämä on selkokielellä ilmaistu joko manifestissa tai suusanallisesti.

…Kaivan jostain esimerkin, saatte sitten ihailla ja pähkäillä.

Alueeksi Päärallille on rajaantunut Herne-/munkkisaari.

Lisätietoa seuraa.

Muistutus/tiedonanto:

Jos joku on niin hidas ettei ehdi KoFista Line of Sightin BFF-leffanäytökseen (klo 20:00), niin kyseisille Line of Sightista kiinnostuneille KoF-osallistujille ja KoF-stuffille järkätään oma suljettu Line of Sight specialubermyöhäisyönäytös.

Entäs taantumukselliset harrastajat? Samoina päivinä on ratapyöräilykisoja, saako tulla jos on osallistunut/stuffiintunut siellä?

lm - 10:03, 29.6.2012 »

Entäs taantumukselliset harrastajat? Samoina päivinä on ratapyöräilykisoja, saako tulla jos on osallistunut/stuffiintunut siellä?

Ratapyöräilykisojenkin hiturit toki tervetulleita katsomaan Line of Sightin spessunäytökseen.

Jatkoilla siis bändinä Colory:

Eiköhän Coloryltäkin irtoa kunnon keikka. Edellisen illan bileissä nimittäin JUHANIlta tulossa riman korkealle nostava setti, Juhanin biisilista alkaa olla A4-paperia pidempi!

markkuj - 12:31, 10.7.2012 » </cite Edellisen illan bileissä nimittäin JUHANIlta tulossa riman korkealle nostava setti, Juhanin biisilista alkaa olla A4-paperia pidempi!
HERRA MUN JUMALA!!! Nyt vasta huomasin! JU-HA-NI! Pääsee ruksimaan yli nimen "pitää nähdä livenä ennen kuin kuolen" -listalta melko korkealta.

hä siis oikeesti juhani?! mun mankka -juhani?! nyt on kyllä mitä suurinta kovuutta.

No tietysti Juhani! Siis se Juhani. Ei siis esim. Juhani Aho.

PS. Jos jonkun Teknarit haluaa saada Juhanin kosketuksen niin pistäkää viestiä. Meillä on Teknari-tilanne vähän auki.

King of Fixed 2012 ottaa paikkansa Hernesaaressa, Hernesaaren laiturilla ja sen välittömässä läheisyydessä. Eli täälä.

Tohina alkaa klo 13:00.

Osallistumismaksu 2€.

Lajeina perinteitä kunnioittaen :

-LIIRAUS
-TAKAPEROISET YMPYRÄISET
-RATASEISONTA
-KIIHDYTYS

Jossain vaiheessa pidetään ruokatauko.

Ja sitten ajetaan pääralli, josta saadut pisteet lasketaan siis mukaan kilvoittelussa kuninkaallisuudesta.

Jos sataa lunta vaakatasossa niin takaperoiset ja seisonta voidaan järkätä sisätiloissa Jätkäsaaressa BFF:llä. BFF:n mestoilla mahtuu kyllä träkkäämään ja pyörimään.

Joka tapauksessa voisi jatkobileissä ottaa haasteuusinnan ainakin trackstandista, BISSEPALKINNOILLA!!! Vai riittääkö jatkoille pelkkä Goldsprint? Ja bändi? Ja dj-Matu?

Jatkoille sopis myös footdown. Jos jaksaa, onhan tuossa jo rimpuilemista muutenkin, ja goldsprint vie aikansa. Ja on ihan vitu ygöstä.

vaikka (jälleen kerran) ajaminen ja osallistuminen on kiva, mutta jos haluaa muuten olla hyödyksi, voi ilmoittautua pääralliin “asiakkaksi” eli rastille leimaamaan juttuja.

ainakin 7 tarvittaisi… muuten jää vähän fubariksi koko leikki.

tässä esimerkki viime vuodelta:
Nro 1 aloitettiin ja seuraavaan settiin sai siirtyä vasta kun ylempi oli täynnä.
-ylimmistä riveistä nouto ensin ja sitten vienti merkittyyn paikkaan. Yhtäaikaa ei saanut samoista kirjaimista vientiä ja noutoa lunastettua.

Nro 2: Laidoista noudot eli ruksit ruutuihin, muistaakseni samankirjaimiset sai kerralla ja kun noudot olivat hoidettu jako A:han. Vasemmalla olevat vasemmasta lähtien ja oikealla oikeasta lähtien… nuolien mukaisesti.

Nro 3: Järjestyksessä kohti bisseä… molempia rivejä sai ja piti täyttää yhtäaikaa.

Sisurirasti tuli hoitaa missä välissä vain kun sen koki sopivaksi, mutta ilman sitä ei ollut asiaa maaliin.

Edit: kääntöpuolella kartta alueesta, jossa “asiakkaat” olivat merkitty… ajoimme tuon kalasataman alueella viime vuonna ja lystiä oli.

http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/004/592/my-brain-is-full-of-fuck.jpg

… kyllä toi nyt, kun luki uudestaan läpi noi, alko jotenkin hahmottua. Onko noi kuljetettavat paketit minkä kokosia?

…en aio yhtä kryptistä tehdä omastani, mutta tuosta idea. Se on ihan selkeä kun sen selittää.

Mahdolliset kuljetettavat, jos sellaisia tulee, ovat kuoresta pieniin laatikoihin. Leimasimet ja huopakynät ovat ahkerassa käytössä.

ILMAN REPPUA ON AIVAN TURHA LÄHTÖÖN ILMESTYÄ!

Paiskin talkoissa tuolla BIFF:n puolella, enkä tiedä vielä aikatauluista, mutta jos vaan ehdin niin voin tulla asiakkaaksi.

Ok, et tommosel pienel 17litran repul siis pärjää eikä osa haasteesta tule siit miten saa kuutiometrin boksin kuljetettua.

Mä lähden Vaasaan tällöin… Funkadelic.

…ihan sitä vaan, että kaikki ajamaan tätä! Voin luvata että on hubaa ja kovaa mennään.
Kyllä toi manifesti aukeaa ekojen rastien jälkeen.

jesh! Niin siistiä, että tänä vuonna pääsee tämän ajamaan :slight_smile: tuli muuten tänään todennettua sekin, että tosiliirailuja varten täytyy stemiä tiputtaa sillä tuntuu kolisevan napakasti nyyteille kun heittää pötkölleen etunojaan.