Ei tarvi arvostella. Katsokaa: JUANITA666

Vitun hieno pyörä.

5/5,

hieno kertomus, pyörä ja palparunkovalinta!

Seuraavaks jotku yli kakstuumaset 26" hookwormit vai alkaaks olee hiottu täydellisyyteen asti?

Täs on asenne kohillaan. Tätä lukiessa ymmärsin, että täytyy hankkia talvipyörä.

kaunis kertomus, siisti pyörä. tunnearvoa?

Tää on kamala. Tykkään varauksetta ja hyvä stoori.

Vittu mikä siinä on, etä nää on aina hienoimpia nää “runko tippui taivaasta, osat lyötiin kiinni mikä mistäkin” -buildit. Se on se yhteenhitsautuminen tuon laitteen kanssa ja look&feel, jossa muoto seuraa sataprosenttisesti käyttötarkoitusta ja hienous on kääntäen verrannollinen laitteeseen käytettyyn rahamäärään.

Hieno pyörä, hieno tarina. Herkistyn.

kiva tarina, veliseni! siis ihan oikiasti. maalipinta on muuten yks siisteimpiä mitä on!

perkele. on hieno.

Joha - 23:09, 13.6.2012 » Vittu mikä siinä on, etä nää on aina hienoimpia nää "runko tippui taivaasta, osat lyötiin kiinni mikä mistäkin" -buildit. Se on se yhteenhitsautuminen tuon laitteen kanssa ja look&feel, jossa muoto seuraa sataprosenttisesti käyttötarkoitusta ja hienous on kääntäen verrannollinen laitteeseen käytettyyn rahamäärään. Hieno pyörä, hieno tarina. Herkistyn.
+100, eihän tästä voi olla tykkäämättä!

Istun pennin vessas chilipaskalla ja törmään paskamirkates tähä lankaan. mun viesti sulle munis on et mä toivon että jos mun nettisalapoliisitaidot ei mua petä sä palautat viesti viesti viestiltä mun uskon 90-luvulla syntyneisiin. Tällast on olla 30.

Huutaa sliksejä ja brakeless freewheeliä!

Mut joo, raaka perkelehän toi on. Vähän niin kuin sellainen isokokoinen nainen, joka ahdistaa sut baarin vessan nurkkaan ja raiskaa.

Ei saatana! Pieni mieskyynel vierähti silmäkulmasta.

Miten tää nimi lausutaan? Onks tää vähän niinku tumma latinorakastaja “Huanita” vai ihan vaan Juanita?

Saanks mä kokeilla Juanitaa jossain mäessä?

Huanita on kyl saanu aika rajua kyytiä, hyvä niin.
Uus klunkkeri-moodi näyttää kyl pirun hyvältä. peukut ylös!

Jos tää ei olis jo Juanita niin tää olis Chuck Norris

Juanita. Ihan kun yrittäis pieraista salaa ihmispaljouden keskellä, mutta räjäyttäis sen sijaan paskat housuun ja naurais päälle. Onhan se vitun mahtava tapa-revi-katkaise-terminoi-kone.

Joo. “Huanita” on se oikea lausumisasu. Onhan tähän vahva sympaattinen tunneside tullut. Meni eilen diipeiksi ku pisti talviset soittolistat soimaan ja muistelin elämän vaiheita. Maalinpinta on muuten tehdasperäinen. Rungon merkki hieman kiinnostaa myös, mutta se nyt on vallan turhaa faktaa.

Sliksit voi tulla joskus varalla, jos puoli-ilmaseksi/ilmaseksi jostain sellaiset eteeni saan.

Rengastukselle on tällähetkellä ihan oikea funktiokin. Tirktärkit erikseen. Meinaan tosissaan käydä ajamassa tällä jotakin alamäkipätkää. Edessä 2.35" michelinin DH-kumi. Takana 2.1" hieman hillitymmällä kuviolla, maksimaalista hallittua luisua silmälläpitäen. Kammet ja eturattaan voisin vaihtaa johonkin tukevampaan, että viitsisi huolettomasti grindata.

Nii ja tätä saa kyllä testata!!! Yeeahaaa.

nii ja mermaidi. Mua kyllä kuumottaa ja kihelmöi kolmikybäset mimmit.
Keväällä vitu paha

HYVÄ MENO. JUANITAAAA!!!

Juanita!! Kyllä yhdelle pyörälle on ehtinyt sattua ja tapahtua viimeisen 2,5 vuoden aikana, jolloin se on Juanitana tunnettu. Nimensä Juanita sai Madridin reissulta mukaan lähteneeltä squatterilta, Javilta, joka majoitti meitä Madridissa squatissa nimeltään Patio Maravillas. Javi kasasi a-tehtaalta Juanitan käyttöönsä Turussa viettämänsä viikon ajaksi, jonka jälkeen Juanita jäi tyttöystäväni luo ja hän ajeli sillä talvella muutaman viikon. Sitten se palautettiin lailliselle omistajalleen, eli a-tehtaalle. Sieltä sen kaivoi esiin Åke, joka kasasi siitä itselleen oikein tyylikkään konversion. Loput Juanitan tarinasta onkin jo tuolla ylempänä kerrottu.

VITTU DISHAMMER!!!