26' er,postaa oma kulkineesi,vinkit,spec's yms

Just mietin, että kun tartsit, täyspitkät ja isot lihat tasamaanpyörissä + levarit ja vaihteet on in, ja toisaalla ihmetellään jo GG-joustokepukoita ja ties mitä, niin meneekö edes vuoteen 2018 asti, että ympyrä sulkeutuu ja kuumimmat foorumipyörät alkaa muistuttaa niitä on de facto tempoteppoHYBRIDEITÄ, joita muutama vuosi sitten kukaan ei oikeastaan edes jaksanut tosissaan haukkua?

Kyrlinen - 6:02, 23.1.2017 » Kysympä täällä kun kysymykseni koskee nimenomaan gt malleja. Onko teillä, etenkin teräksisen ysäri-gt:n omistajilla uponnut ihan normaali brittikeskiö paikalleen? Paikallinen irrotteli pulttipyssyllä omasta tequestasta just keskiön, kuppien pyörimissuunnat kuten pitääkin, mutta keskiöpatruunan ulkonäkö ei vastannut ihan nykyisiä patruunoita ja kuppiakselihässäkkä tuli ulos lopulta vasemmalta puolelta. Un-55 keskiötä yritin hieman pyörittää paikalleen mutta tuntuu tyssäävän hyvin hyvin nopeasti toi kiertyminen. Tosin kierteetkin on vielä putsaamatta kunnolla.
Tästä tulee ongelma tulevaisuudessa. Eli hommailin muutamalla eurolla shimanon UN26 BB:n ja koetin ruuvailla em. GT maastopyörään kiinni. Ei mene ei kun kierteet on vissiinkin päinvastaiset kuin alkuperäisessä bb:ssä. nyt on rungon kierteetkin putsattu ja rasvattu ettei ole enää siitä kiinni.

Kellään tietoa mistä tollasta vammasta varaosakeskiöpatruunaa kuppeineen voisi etsiä? Alkuperäsessä siis oikee kuppi muovia ja vasen alumiinia ja vasen kiinteesti patruunassa kiinni. Uuden vois vääntää väkisin kiinni, ihan sama, mutta hieman kun jumittuuvat, niin muovikuppia ei enää sitten irrotellakaan.

Siis ymmärsinkö nyt oikein että sulla on rungossa brittikierteinen keskiömuhvi jossa kierteiden suunnat päinvastoin kuin normaalisti?

Eli kun runko on oikein päin (eli vaakaputki ylhäällä ja keskiö alhaalla) ja sitä katsotaan perän suunnasta kohti keulaa niin oikealla puolella on oikeakätinen kierre ja vasemmalla vasenkätinen kierre. Tätäkö tarkoitat?

Jos kuppien pyörimissuunnat oli alunperin oikein, ne on sitä edelleen.

Asennat vaan sen UN26:n oikealta puolelta sisään. Siinäkin on kierteet oikein tehty. Sillä ei oo väliä, mistä orkkiskeskiö tuli ulos.

Vai oliko nyt jotain mitä meni iteltä ohi.

JJ90 - 14:43, 4.3.2017 » Ihan hiton siisti. Kehitys on kyl kehittyny hyvään suuntaan, kun pari vuotta sitten vielä ko. kampe ois postattu kauheimpiin pyöriin ja naureskeltu porukalla päälle.
Elämä on syklistä :)

Mikä merkki tämä Wheeler on? Mulle suuri tuntematon.

Wheeler on jenkkimerkki. Tehnyt 90-luvulla laadukkaita runkoja. Teräs-ja alumiiniset varmaan yleisimmät. Esimerkiksi wheeler 8800 alkoi olemaan jo hyvät osasarjat kiinni. Alurungot jenkkitapaan muhkeita.

Nyt tiedän! Tänks.

Lakimies84 - 18:13, 4.3.2017 » Teräs-ja alumiiniset varmaan yleisimmät.
olisko noin
kunba - 18:27, 4.3.2017 »
Lakimies84 - 18:13, 4.3.2017 » Teräs-ja alumiiniset varmaan yleisimmät.
olisko noin
jotain lähdeviitteitä olis kyl hyvä nähdä tälläselle väitteelle
kunba - 18:27, 4.3.2017 »
Lakimies84 - 18:13, 4.3.2017 » Teräs-ja alumiiniset varmaan yleisimmät.
olisko noin
:DDDD

Joo ittellä kans tossa kohtaa vähän tökkäs.
Mihin perustat noin vahvan väitteen, Lakimies84?

Älkää nyt kundit viitsikö :slight_smile:

Google haut:

Wheeler carbon noin 1 980 000 tulosta
Wheeler aluminium noin 495 000 tulosta
Wheeler steel noin 15 000 000 tulosta

Steel is reel

Puhutaanko suomen markkinoista,maastureista vai jostain muusta? Oletteko nähneet suomessa wheelerin kuitumaasturia tai titaanista? Jos olette niin antakaa todisteita.
Suomessa ainakin minun käsityksen mukaan nuo teräswheelerit ja palpat ovat yleisimpiä…voinhan olla tietenkin väärässä.

Tartuit koukkuun :DD

Tässä asiassa valoitin alkutilannetta ihmiselle,jolle Wheelerit ovat tuntematon merkki.

Lakimies84 - 18:13, 4.3.2017 » Wheeler on jenkkimerkki. Tehnyt 90-luvulla laadukkaita runkoja. Teräs-ja alumiiniset varmaan yleisimmät. Esimerkiksi wheeler 8800 alkoi olemaan jo hyvät osasarjat kiinni. Alurungot jenkkitapaan muhkeita.
Olisko tarkempaa infoa tuosta USA-taustasta? Kiinnosta.

Joo, verkko väittää saksalaiseksi. Kai tuo on ympäriinsä kaupiteltu tuotemerkki.