TQHCFR esittää: FEIKKI Global Gutz 2012 Turku

Liveseuranta meni jo, playbacki tulossa.

Kun kerran tuli eilen puheeksi niin otin asiakseni ja koeponnistin kaalikääryleet mahassa 21 kilometrin lenkin. Koska Turku, korkeuseroilta ei voi kokonaan välttyä. Mutta jos meikäläinen selvisi ilman tunkkaamista, selviävät ajomiehet ja -nainen varmasti. Reitti on siis valmis ja lisätietoa starttipaikasta ynnä muusta tulee lähempänä ajankohtaa, joka on siis lauantai 16.6. klo 2300.

Koska itse olen rastimiehenä startissa ja maalissa, olis kai ihan kivaa jos reitin varren rasteille sais jonkun istumaan, juomaan olutta ja huutelemaan kuskeille. Tai jos ei löydy, niin ei se mitään, hoituuhan se laputtamallakin.

Onks ookoo? Onks valittamista?

Ällärit on aina kivoja, ei valittamista ja hyvä homma. Mulla on keikka tuolloin, ehkä saan siitä tunnin pari lohkaistua ajoja varten.

Hyvä Matti!

plussat: TQHCFR esittää
miinukset: kaikki muu, kuten tähän liittyvät kulttuurit, tru meininki yms

Vaikee päätös.

Viime vuonna oli Pirkka samaan aikaan ja nyt Vättern.

Skdiä mukaillen.
En osallistu, koska en voi.

Hyvä, Matti! Olinksmä viime vuonna tässä kisassa kakkonen? Tänä vuonna kakkonen on ykkönen. Vähän kyl harmittaa kaikki lähettilegendapaska ja muu homoilu, jota tuntuu liittyvän näihin isoihin tapahtumiin, mut ajan silti koska ajaminen on hauskaa.

Hyvä meikä!

Viime vuoden tulokset tuolta toisesta ketjusta suoraan kopsattuna:

Mikko 42.05
Antsa 42.09
Sami 42.12
Tommi 42.14
Turo 42.30
Frede 42.37
Rauli 43.56
Kaitsu & Mikael 45.16
Leo 49.10
Venla 49.19
Pekka 69.54
Heikki 70.45
Jonni 76.54

Muistaako joku viime vuoden lenkkiä? Ihan mielenkiinnosta.

Logomo → Majakkarannan risteys → Kurjenmäen Teboil → velo → Tampereentien prisma → ajopyörä → rautatieasema
e: oli ekat ällärit <3

^ Teboil Haapasalo on Vasaramäessä, mut joo, noinhan se reitti meni. Tuo oli kyllä hyvä kisa. Oon aika testoissa tästä.

vallengrach - 17:13, 26.5.2012 » ajan koska ajaminen on hauskaa.
Tämä.
Zigura - 18:38, 26.5.2012 »
vallengrach - 17:13, 26.5.2012 » ajan koska ajaminen on hauskaa.
Tämä.
No perhana. Kai minäkin sitten ajan jos olen silloin Turussa :)
vallengrach - 17:13, 26.5.2012 » lähettilegendapaska ja muu homoilu
http://www.youtube.com/watch?v=cbSvdWaARRM

ootko vallengrach koskaan aatellu että ratapyörällä määshäilly kaupungilla, ällärit, poolot ja vaikka global gutz on lähettien aloittamia juttuja. vai oletko kenties siinä uskossa että turgguskene on ne kaikki ihan itse keksinyt?

^niin, ja sun piti tulla tähän lankaan avautumaan koska…?*

*vinkki: kaks sanaa, ekassa neljä kirjainta, toisessa seittemän joista ensimmäinen on v.

^ … jos vittuilet turggulaiselle vittuilet koko turggulle?

Tota tota.

Aika harva lajipa sitä alunperäistä ja cooleinta alkajaansa seuraa. Lumilaudallakaan ei juuri enää lasketa naru laudan nokassa ja ilman siteitä. (tosin tämäkin on tullut taas muotiin pyydähommissa)

Näitä hommia on aika paljon mukavampaa harrastaa, jos ei tarvi rukoilla jonkun vitun lähettijumalan nimeen ja suitsutella kokoaika jotakin ihan omaan harrastukseen ja elämäntapaan kuulumatonta.

ARVOSTAN itse kyllä lähettejä ja heidän duuniaan VITUSTI, mutta tota nää phixymanhommat on aika paljon nykyään myös muuta. Lähetti on työ. Kiinteevälitteiset pyörät ja polkupyörät muutenkin on harrastuksena ja vaikka elämänä sitten asia erikseen. Siksi se tuo lähettilähettilähettilähetti -puhe on vähän hassua. Ainakin omaan mieleen. Ei minun mielestä ainakaan hauskojen tapahtumien kopiointi ja muokkaaminen edellytä minkäänlaista tapahtumajuurien kokoaikaista voitelemista. Hommat muuttuuu ja lajit laajenee.

zen_master - 22:02, 26.5.2012 » ^ ... jos vittuilet turggulaiselle vittuilet koko turggulle?
Ps. Helposti se tosiaan koko kaupungin kaverustoa ja ajoporukkaa alkaa ärsyttämään, jos koko ajoporukan nimissä kirotaan.

Meinasin juuri kirjoittaa oman vastaukseni zen_masterille, jonka nimimerkki on ilmeisen ironinen mutta Muniksen kommentti oli asiallisempi. Kiitos siitä.

vallengrachin kommentti on jännä ja olis kuva keskustella aiheesta enemmänkin hänen itsensä kanssa kun kerran keskustelufoorumilla ollaan ja aihekin tippuu ihan sinne aihepiirin syvimpään ytimeen.

global gutz on lähettien aloittama ja jo ties kuinka monena vuotena ympäri maailmaa järkkäämä kisa.

tää teidän TQHCFR aikoo järkätä oman osakilpailun koska ajaminen on kivaa mutta muuten koko juttu on “lähettilegendapaskaa ja homoilua”. ootteko nyt varmasti ihan tosissanne?

pidetäänpä mielessä kuka ja ketkä koko pyöräilyjutun aloittivat. zen_maister muista näitä henkilöitä iltarukouksissasi ja uhrilahjoissasi. äläkä ole tekopyhä.

vihje zen_masterille ja muille hitaille: googleen wiki polkupyörä

Ei vittu pakko feidaa sittenki ku en oo lähetti ku mun kassissa lukee Barclay