Ajolasit

Ajokesä Mikko Alatalona.

FF - 14:30, 7.3.2013 »

http://i.ebayimg.com/t/NEW-3-Replaceabl-e-Lens-Glasses-Cycling-Sport-Sunglasses-freedom-to-choose-color-/00/s/MzY1WDYwMA==/$(KGrHqNHJEYFDLo7KEL)BQ8T5EvSoQ~~60_12.JPG

Sanoha sie onko hyvät jahka pääset käsiks. Kiinnostelis kyllä, vaikka feikkiblehat noin periaatteessa on perseestä.

jeps jeps joo.

odottavan aika saattaa olla vielä pitkä vaikka onhan tässä jo 10pv tilauksesta mennyt…

Onko täällä kellään esim adidaksen, oakleyn tms. ajo-/sporttilaseja, siis tarkoitan kunnon ajolaseja omilla voimakkuuksilla? Mitä maksoit mistä ostit ja onko ollut kyseisen rahatukon arvoiset? Piilarit ei ole mun juttu.

Ittellä sama että en piilareita käytä niin hommasin sit ajo/käyttölaseiks Oakleyn monster pup:t. Noi on 3v vanhat ja makso tuolloin paikallisella optikolla 400e polarisoidulla linssillä, ilman polarisaatiota ois ollu halvempi. Ja on ollu hintansa veroiset.

http://www3.images.coolspotters.com/photos/11899/oakley-monster-pup-sunglasses-profile.jpg

mojavet saapui tänään. rapsam jahka ehtii, mut lupaavat ensivaikukelmat mm. Oakley-logolla varustetun suojakuoren myötä. laseille mukana tulleessa kantopussissa on myös brodeerattu teksti “Oakley High Definition Optics”, josta tosin kirjaimia ommeltu mustalla eli näyttää nopeasti katsottuna “O K E HG D F I I N P I S”…

12pv ei ole kovin huono.

Elikkäs:

http://farm9.staticflickr.com/8371/8571615165_c0129ce09c_b.jpg

Kuten näkyy Oakleyn logot kaikessa ja sankojen sisäpuolella lukee Jawbone. Lasit tuntuu tukeviltä kädessä, ei sellane kevyt feikki-wayfarer fiilis mitä ois ehkä voinut odottaa. Tuntuvat myös hyvältä päässä, istuvat tukevasti joskin istuvuus on henkilökohtainen asia, kasvon muodot jne.
Lasien nopeus tarttui myös heti, matka olohuoneen päästä päähän taittui nuo päässä ennätysajassa.

Linssejä kolme paria ja ihkuimmat valmiiksi kiinni. Ne joilla jawbonet on tietävät varmaan miten linssien vaihto tapahtuu, mutta espanjankielisistä ohjeista päättelin että nenätuen kohdilta vapautetaan toi valkoinen alaosa irti, jolloinka linssin saa helposti vaihdettua.
Ja näinhän se myös tapahtuu.

“Leukojahan” löytyy eri väreissä fleabaysta jos ja kun toi valkoinen ei enää kiinnosta…

Kotelo on kovaa tekoa ja irtolinsseilla sisällä olevassa vaahtomuovissa paikat. Kaiken kaikkiaan näin sisällä hypisteltynä vaikuttaa hintaansa nähden huikealta ostokselta, ajotuntumasta ei tarkempaa kuvaa vielä.

piakkoin kyllä siitäkin.

FF - 19:19, 19.3.2013 »

“Leukojahan” löytyy eri väreissä fleabaysta jos ja kun toi valkoinen ei enää kiinnosta…

Velosportin myyjä oli muuten sitä mieltä, että Jawbonejen valmistus on loppunut/loppumassa. Itsellä harkinnassa saman myyjän "Radarit".

“Jawboneja” ei ainakaan enää tehdä koska tuotenimi on ilmeisesti jonkin toisen firman hallussa ja Oakley joutuu siten luopumaan siitä.

Makunsa kullakin ja noi radarit on varmasti hyvät myös. Kantsii tietty tsekkaa nettikeskustelu ja käyttäjäkokemukset.

uudelleen nimeäminen taitaa olla kuitenkin se todennäköisin vaihtoehto:
esim. DUCATI WIND JACKET™

http://www.oakley.com/images/catalog/generated/750x350/41/4e0b5741e7936.jpg

otommi - 8:26, 3.7.2012 » http://redkiteprayer.com/wp-content/uploads/2011/08/Janssen.jpg
Osaako internet kertoa mitkä lasit nää on?

näyttää erehdyttävästi samanlaisilta kun iskän aurinkolasit, en tiä, jotkut reibanit ne ainaki on(?)
-Ale99

asik - 21:34, 20.3.2013 »
otommi - 8:26, 3.7.2012 » Osaako internet kertoa mitkä lasit nää on?
http://www.bikeraceinfo.com/images-all/oralhistory-images/jan-janssen/Janssen-with-glasses.jpg

http://www.eyesave.com/images/products/RayBan.RB4124.16626.jpg

Nää on hyvät, peittää riittävästi ja suojaa viimalta. Ei myöskään vääristä tippaakaan vaikka kupera linssi. On testattu myös 200 km/h. Ei fillarilla.

Tälläset ois makeet.

mez - 11:07, 17.3.2013 »
FF - 14:30, 7.3.2013 » http://i.ebayimg.com/t/NEW-3-Replaceabl-e-Lens-Glasses-Cycling-Sport-Sunglasses-freedom-to-choose-color-/00/s/MzY1WDYwMA==/$(KGrHqNHJEYFDLo7KEL)BQ8T5EvSoQ~~60_12.JPG
Sanoha sie onko hyvät jahka pääset käsiks. Kiinnostelis kyllä, vaikka feikkiblehat noin periaatteessa on perseestä.
Noniin. Pari tuntia kirkkaassa talvipäivässä pyörimistä ja erittäin tyytyväinen ostokseeni. Nii halvat et pitäsköhä läpällä tilaa toisetkin enne ku loppuu kauppiaalta? Käytössä oli just noi peili-linssit. Ei paina päässä sitten yhtään, niin kevyet että just huomaa ja suojaa myös sivuauringolta kuitenkin tarjoten laajan näkökentän.

härskit noi on mut ompasen pahanen.

10points.

Mulle tuli nyt sitten noi ebay-Radarit. Ne kulki Singaporesta tänne 13 päivää, eli aika lailla samoissa lukemissa kuin FF:llä. Suojakotelossa tosiaan komeilee iso Oakleyn O, ja sama linja jatkuu sisällön suhteen. Käyttöohjeissa puhuttiin ihan rehdisti Oakleysta yhdeksällä kielellä, eli espanjaa ei tarvitse osata. Viidet linssit mallia Path eli koveralla alareunalla (tommoset sateenkaaret, värittömät, keltaiset ja 2x mustat, joissa toisessa lukee polarized), puhdistusliina, joku kankainen suojapussi ja vielä kaulahihna, jonka oikeaoppista kiinnittämistä laseihin en oikein hiffaa. Toisessa sangassa seisoo Radar, ja toisessa MADE IN U.S.A… Muovinkäry on kyllä kovasti kiinalaisen hajuinen. Ajokokemuksia ei vielä, mutta kovin kevyiltä noi vaikuttaisi. 28,80 hintaisiksi siis varmaan ihan ok diili.

mä sain vaa kolmet linssit :(((((

mut hiton hyvät noi on edelleen. aina päässä.

No mutta oli noi sun versiot halvemmatkin. Ei muuten näköjään ole enää zhaoxulla mitään laseja myynnissä…onhan noita jawboneja vielä siellä.

Hajataitto omissa näköpallukoissa haittasi vähän kaikenlaista harrastusta. Pienet linssit lisäksi takasi sen että, mitään ei nähäny sitten linssien ohi. No koitapa mettäsä pyörällä ajaa.
Aurinkolaseja ei oikein saanu kun optikot nikotteli -kaksi yhden hinnalla- tarjouksissa. Pirun lasit makso aina siinä tonnin pintaan.
Onneksi Tallinnan Laservisioon ratkaisi ongelman ja näkökenttä on nykyään normaali, jopa pystyy poikien säbäpeleissä palloa seuraan ja mettäsä polkee täysillä.

Ja aurinkolaseina ollut jo kolmatta vuotta http://www.gatorz.com/
Parhautta kypärän kanssa. Ehdoton plussa, sopii isoonkin päähän.

^turha näin komeita kuvia on linkin takaa joutua kaivelemaan:

http://www.gatorz.com/images/rotate/magnum.jpg

http://www.gatorz.com/images/rotate/tactical_edition.jpg

Mulla tuli eilen Zhaoxun Jawbonet ja toinen Oakleyn logoista tippu samantien. Tyrkkäsin takasin ja tästä huolimatta melko jykevän oloset lasit. Katotaan ku alkaa tulla kilsoja noilla, törkeethän noi on.