AMA: Necromancer pug

Tämä projekti sai alkunsa ajatuksen tasolla jo muutamia vuosia sitten kun tilailin härpäkkeitä edelliseen maastomenijään Foxcompissa. Surlyn 1x1 oli silloinen menipeli ja siitä riitti iloa vuosiksi. Välillä tuli kuitenkin fiilis, että paremminkin voi päästä. No, nyt keväällä ajatus siirtyi toiminnan tasolle ja 1x1 meni lihoiksi ja myyntiin. Uusi runko ja muita härpäkkeitä tilaukseen. Nyt pääsee vähän kurjemmissa oloissakin eteenpäin. Alistutaan siis arvostelulle.

http://img151.imageshack.us/img151/195/20120511011.jpg

http://img845.imageshack.us/img845/4432/20120505003.jpg

Surly Pugsley Necromancer 18"
Surly Rolling Darryl, surlyn navoilla
Surly BFL edessä ja Larry takana
Hope tech X2 jarruttimet, teräspunosletkuilla
Raceface ride xc kammet
FSA platinium DH keskiö
FSA orbit ohjainlaakeri
FCF stemmi ja tanko
Spessun satula ja gripit
Salsa shaft tolppa

Fillarista tuli juuri sellainen kuin halusinkin. Vaihteita en tähän halunnut missään vaiheessa, sen verran löytyy luottoa omiin jalkoihin. Välityksenä on toiminut mainiosti 32/18, edessä on toki 20 piikkinen mikäli oikein hätä iskee. Etenemiskyky on jotain aivan käsittämätöntä. Suosittelen.

Synkkä, työkalumainen, tankki. Tykkään kosolti!

No nyt on komeeta.

Näin joko tämän, tai vastaavilla renkailla ja kiekoilla varustetun pyörän pari viikkoo sitten. Varmasti huippuhauska peli tietyissä olosuhteissa. Varmasti myös kura lentää nätisti kun vähän kosteemmaalla päästelee. Oletko punninnut?
Tykkään.

no nyt on reilusti pläski. digaan.

paljos tossa takahaarukassa on off-settiä? ei taida kuitenkaan olla kumi-ketjuun-osuu-ongelma kulmilla?

kid_scientifik - 17:26, 11.5.2012 » no nyt on reilusti pläski. digaan. paljos tossa takahaarukassa on off-settiä? ei taida kuitenkaan olla kumi-ketjuun-osuu-ongelma kulmilla?
Mää arvaan että ketjun ja kumin väliin jää tilaa n. 15 mm :)

oishan sitä toki voinut suoraan valmistajan sivuiltakin vilkaista:

[i]Rear Dropouts: Surly horizontal rear load, with derailleur hanger; 135mm O.L.D.; offset 17.5mm

Tire clearance: 3.8" on 82mm rims. Use of 82mm rims requires the use of Surly Mr. Whirly Offset Double crank or truncated cassette to avoid tire/chain rub. Standard mountain triple gearing will work with 65mm rims[/i]

tässä siis reippaat offsetit ja sitä kautta vähempi em. ongelmia.

Kiitokset palautteesta. Kura roiskuu kyllä kiitettävästi. Ketjun ja renkaan väliin jää 20mm tilaa eli ei ihan tiukille mene. Tämä yksilö kasaantui viime perjantaina. Oulussa ja Kokkolassa on parhaat mahdollisuudet bongata. Painosta ei tietoa, kiinnostais itseäkin mutta ei löydy kämpästä minkään sortin painoa näyttävää laitetta.

Läskipyörällä on nyt pyöritty ympäri Suomea noin 2500km verran. Täytyy sanoa, että on kyllä mainio peli, menee missä vaan. Pito on käsittämätön ja hankalammat alustat ei tunnu missään. Lapissakin kävin huruttelemassa ja 32/18 välitys toimi aivan passelisti myös siellä, tosin isoimmissa nousuissa joutui hieman jo polkemaan. Päivitystä on tullut jonkin verran, brooksin satula, jeff jones cut h-bar, spessun dh sisurit, racefacen stemmiä ja tolppaa. Paino huitelee jossain 14,5kg paikkeilla. Vielä fiilistelykuvaa hietikolta.

http://desmond.imageshack.us/Himg442/scaled.php?server=442&filename=20120929226.jpg&res=landing

Ps. Osta maastosinkula → https://www.yksivaihde.net/old/13654

Kyllä!

Tän nimi on varmaan LaFawnduh? :slight_smile: