AMA: Biciolli Singolo

Ai että on nätti!

viime kesänä näky ihan liikaa noita cuore neroja. ja ne on RUMIA

tää on aika siisti! oudon näköne kyl suora haarukka tommoses pyöräs. mut outo ei välttämättä ole yhtään paha juttu

Kiitos hyvistä kommenteista!

Artpow kysyi laukusta ja vaijerinkiinnittimistä. Laukku on Sella Berolinumista (www.sella-berolinum.de) ja sitä saa myös mustana. Vaijerinkiinnittimet ovat Cuore Neron alkuperäiset, mutta olen kyllä nähnyt niitä jonkun nettikaupan valikoimassa. Kyllähän ne aina nippusiteet voittaa :slight_smile:

Moni on kommentoinut ohjaustankoa ja jarruja. Kyllä ne jarrut toki hyvin toimivat, mutta tämän päivän koeajon jälkeen siirrän kahvat varmaan ihan ohjainkannattimen viereen. Tankokin on Cuore Neron alkuperäinen ja itseäni miellyttää siinä viime vuosisadan alkupuolen fiilinki. Katso alla oleva kuva. Muuten yksi hyvä köröttelyasento tuolla tangolla on kämmenselät ulospäin alaviistoon.

http://img189.imageshack.us/img189/3946/1910slabor.jpg

Keskiöratasta ja kampia on myös kritisoitu. Olen samaa mieltä, mutta tämä piti hoidella pikkubujetilla, ja onhan retro-Minissäkin moderneja osia.

Mull Dundane kyseli Mercieristä. Se on edelleen ajokunnossa, mutta menossa syksyllä peruskorjaukseen, kun iski tämä rakentelukärpänen. Se onkin oikea vaihdepyörä, joten ei siitä tässä enempää. Hyvä peli on ollut nämä 34 vuotta!

Jee - nyt ketjua kireelle meisselit lootaan! Seuraava AMA minulta tulee aikaisintaan ensi talvena.

tämmönen vois sopia ohjaamoon

http://store.velo-orange.com/media/catalog/product/cache/1/image/530x530/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/t/st-0010.jpg

merkki on velo-orange. tota stemmiä ainakin on tokyofixedissä katalogissa, ei kuitenkaa varma onko liikkeessä. Pelagolta kannattaa kysellä.

makko - 17:01, 26.4.2012 » vaihtaisin ton stongahirvityksen johonkin
Tanko on ainoa oikea tähän, ehkä smudgen (edit: ja midgeähän minä tarkoitan... Kiitos R.R.) lisäksi.

Jotain tällaista.
Sitten on yläote ja kahvaote. Olisin kyllä varovainen liian koodaamisen kanssa…
Mä ajelin viime kauden lenkit, reissut ja arkiajot tollasella stongasetupilla, ja pidän. Paljon.

Vaijerinkannattimia tuolta.

Hienosti voisi toimia jokin flared drop-tyyppinen viiksitanko ( Nitto Moustache, On-One Midge tai se matala viiksimalli, on noita muitakin ). Ehdottomasti kaffat malliin maantie tai tangonpää ja jos kahvat antaa myöten niin teipit ylös saakka! 30-luvulta ei kande kopsaa epäkäytännöllisyyttä turvallisuuden kustannuksella, modernin kahvaratkaisun kanssa. Nätti on pyöräsi kovin eniveis, heijastimet vaan poies, niitä voi kiinnittää kuteisiin!

VO:n stemmille puoltava ääni, jos vaan löytyy 17-asteisena. Sellaisen pitäisi asentua vaakasuoraan.

Oman kokemuksen perusteella On-One Mungon erinomaisuus kaikkeen ei ole ihan itsestään selvää. Itse jouduin laittamaan kolme kerrosta nauhoja. Miksei se voisi mittojen puolesta olla osin yhtäläinenkin tuon nykyisen kanssa (Charge Bowl <2011?). Kannattaa vertailla. Mun mielestä noiden nykyisten sarvien kanssa ei sovi visuaalisesti yhteen mikään jarrukahvatyyppi erityisen hyvin. No, ehkä hyvällä tuurilla poikkeuksena ne tangon päähän asennettavat, mutta eivätkö ne taas olisi epämukavat käyttää?

Mungon ja aerokahvojen kanssa vaijerivedot saattavat jäädä turhan mutkaisiksi. Suosittelisin siinä tapauksessa kahvoiksi vanhoja Shimanon 600:a, jos vaan löytyy jostain vielä hyvillä hupuilla varustettu pari.

Vaijeripantoja löytyy myös wiggleltä. Ja stadissa irtotavarana Kumiluodista, eikä tainnut olla edes kalliimpi kuin ulkomaan verkkokaupat, jos oikein muistan.

ubi - 19:06, 26.4.2012 » [lihakoukut (kts. kuvat)](https://www.yksivaihde.net/old/8723). Sopisivat jopa tuohon stongaan oletettavasti nykyisiä kahvoja paremmin.
Risto Reipas - 0:56, 27.4.2012 » Hienosti voisi toimia jokin flared drop-tyyppinen viiksitanko ( Nitto Moustache, On-One Midge tai se matala viiksimalli, on noita muitakin ).
Kaks osaa, jotka ei sovi mihinkään pyörään: lihakoukut ja On-Onen Midge.

Olen midgestä reilusti toista mieltä.

konkeli - 9:31, 27.4.2012 » Olen midgestä reilusti toista mieltä.
Ja siksi mä en moikkaa sua kadulla.

midgeä en tähän kyllä laittas ja lihakoukkujen tilalle ehdottaisin noita dia compen retro(droppi)kaffoja

ps. siisti pyörä.

asb - 9:31, 27.4.2012 Kaks osaa, jotka ei sovi mihinkään pyörään: lihakoukut...
Väite on tosi.
asb - 9:31, 27.4.2012 ...Ja On-Onen Midge.
Väite on epätosi.

värimaailma on asiallinen. “retro”+ahead häiritsee ja slam that stem. tanko+kaffat vaihtoon, ei näytä turvalliselta.
pelagolta vaikka VO porteur tanko
http://store.velo-orange.com/media/catalog/product/cache/1/image/530x530/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/o/porteur_22.2-2.jpg
ja kaffojen sijoitus arvaat varmaan minne…

FF - 10:28, 27.4.2012 » ja kaffojen sijoitus arvaat varmaan minne...
Vahvaa signature-matskua.

Ai että on tyylikäs!

No voi helkkari! Negaation ehdottama stemmi on ehdottomasti saatava. Minä kun ajattelin, että rahanmeno saisi loppua vähäksi aikaa tähän.

FF:n sanoissa suurta viisautta, toisin kuin ASB:n Midge-kommentissa.

Tässä ihan punastuu.

Nyt on sitten vappuviinarahat viety Pelagoon. Sain vinkin, että stemmi kannattaisi vaihtaa Velo Orangeen ja että sellaisen saisi Pelagosta. Niinpä saikin. No - kirkastuuhan silmä tätä kuvaakin katsellessa.

http://img137.imageshack.us/img137/2786/biciollisingolokorjattu.jpg