M: Rähjäraaseri Heidemann De Luxe 90€

Juu, myönnän, että olen kauhea sikakapitalisti ja yritän viedä leipäkannikan lapsosen suusta ja samalla jonkun foorumilaisen rahat. Ajattelin ostaa Espanjasta bungalowin ja tällä huikaisevalla manooverillä saan rahoitettua sitä melkein promillen. Lisäksi vanhalla tonnilla saa vaikkapa pari tankillista bensaa, 1-2 baari-iltaa … big money, ya know.

Voi tarjouksenkin tehdä, jos kauhea hinta puistattaa.

Vaihdossa

  • jäykkä levarikeula hybridiin
  • mustat levarikiekot
  • musta kiekko napadynamolla
  • rihtauspenkki
  • Alfine @ Sturmey 5v

Missä rähjä sijaitsee?

Kouvolan kupeessa. Paatunutta omaatuntoani sen verran soimaa, että tunnustan vielä; Vaikka rihtailin takavannetta, niin siihen edelleen jäi parin millin heitto. En arvannut alkaa kovin ronskilla otteella vääntämään. Pitäis varmaan viedä ammattiauttajalle vanne.

Toimitus Helsingin alueelle mahdollista ?

Jos fillari maksetaan etukäteen, on se ihan mahdollista. Mutta 300 km reissu vie dieseliä 731,5 = 30€, mikä kannattaa huomioida. 160€ saat fillarin kotiovellesi ensi viikon ke-to tai juhannuksen jälkeisellä viikolla.

täytyy funtsia

Helsingissä päin nää menee muutamalla bissellä, mutta eihän se tyhmä ole joka pyytää…

miglos - 16:44, 17.6.2012 » Helsingissä päin nää menee muutamalla bissellä, mutta eihän se tyhmä ole joka pyytää..
No siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti ostaa sieltä. Antanet hyvää hyvyyttäs valtterille vinkin?

Ja jos ei bissellä heti löydy voi kyläsaaren uusixilta hakea parilla kympillä. Takapiha retkipyörää täys.

negaatio - 17:44, 17.6.2012 » Ja jos ei bissellä heti löydy voi kyläsaaren uusixilta hakea parilla kympillä. Takapiha retkipyörää täys.
No hyvä, ei ku sit sieltä hakemaan! Pitää munkin hakea täydennystä, jotta pääsee nylkemään lisää.

Tervetuloa YV:hen.

Mulla oli hetken aikaa about samanlainen Heidemann. Se ei oikeesti ollut niin paska ajaa kuin päältä päin vois kuvitella. Jotain ne sakemannit tietää insinööritieteistä…

blend - 20:16, 17.6.2012 » Mulla oli hetken aikaa about samanlainen Heidemann. Se ei oikeesti ollut niin paska ajaa kuin päältä päin vois kuvitella. Jotain ne sakemannit tietää insinööritieteistä...
Heidemann oli ihan laatupyörä. Mutta jos google ei tiedä tai muuten ei skenehehkuteta, niin sitä ei ole silloin olemassa.

Konserni on edelleen olemassa vaikka eivät enää fillareita teekään.

EDIT: google: Heidemann werke einbeck

Oisko se sittenkin Kynastia kummempi? Mitä putkea?

Mull Dundane - 22:57, 17.6.2012 » Oisko se sittenkin Kynastia kummempi? Mitä putkea?
Eipä tuosta selvää ota:

Tuli mieleen; saako arvon skenetoteemeilta armoa pisnespyrinnöille, jos pulttaan kilkkeet tuohon yritän myydä samaan hintaan?

Crescent Världsmästaren fashion line 307

Tämä siksi, että tuli hommattua emännällekin sininen sinkulaprojekti ja se on melkein saman värinen kuin Heidelmann. Crescentistä piti tulla se pääsinkula, mutta nyt on alkanut epäilyttämään. Ja Heidelmannejahan on kyläsaaren verstaiden takapihat täynnä, btw.

tän langan katkeruus huvittaa suuresti

negaatio - 15:32, 18.6.2012 » tän langan katkeruus huvittaa suuresti
Ei kuitenkaan niin paljoa, kun sun wannabecool-asenteesi

ei helvetti, paha servaus, sinä internetpahis

Lassard - 15:29, 18.6.2012 » Tuli mieleen; saako arvon skenetoteemeilta armoa pisnespyrinnöille, jos pulttaan kilkkeet tuohon yritän myydä samaan hintaan? Crescent Världsmästaren fashion line 307 http://i128.photobucket.com/albums/p193/Lassard_album/Heidemann/180620121417.jpg
Isoja poikia ei vissiin kiinnosta, me köyhät aloittelijat saatetaan mölistä enemmän. Tee myös pintaremppa ja pistä vaikka jonnekin nettimarkkinacomiin hyvien kuvien ja tekstin kera, menee varmaan kivuttomimmin kaupaksi.

Jokohan helpottais?