M: Rähjäraaseri Heidemann De Luxe 90€

Voi käydä vaihtoehdot vähiin, jos sinkulaprojektia haluava joutuu etsimään ainoastaan valmiiksi yksivaihteista. Itse teen sinkulaa 10v Crescentistä, joka ei näemmä olisi voinut tulla myyntiin tällä palstalla.

No, aivan sama, mode poistakoon jos olen hairahtunut kaidalta polulta tjsp.

Kirjotappa hakukenttään vaihdeosien myyntitopic! En jaksa alkaa linkkaamaan kännnykällä. Edit:olempas sokea tossahan se on etusivulla ylhäällä.

Lassard - 19:26, 24.4.2012 » Voi käydä vaihtoehdot vähiin, jos sinkulaprojektia haluava joutuu etsimään ainoastaan valmiiksi yksivaihteista. Itse teen sinkulaa 10v Crescentistä, joka ei näemmä olisi voinut tulla myyntiin tällä palstalla. No, aivan sama, mode poistakoon jos olen hairahtunut kaidalta polulta tjsp.
Lähinnä kyllä tarkoitin että voisit laittaa eteen M - kirjaimen, selventää otsikkoa myynti-ilmoitusmaiseksi, lisätä kuvan, etc ja vaikka oikeesti lukea toimintamalliohjeita ilmoituksen laittajille :)

Ja eikö tämä sitäpaitsi kuuluisi paremminkin muualla myynnissä - lankaan kun kerran jo jossain toisella foorumilla koitat kaupata?

Ja yritetääs taas.

160€ lienee hintapyyntö?

Mull Dundane - 1:03, 16.6.2012 » 160€ lienee hinta[i]pyyntö[/i]?
Ei se, mutta kuka!
dILETANTTI - 1:17, 16.6.2012 »
Mull Dundane - 1:03, 16.6.2012 » 160€ lienee hinta[i]pyyntö[/i]?
Ei se, mutta kuka!
niin no, mutta mielikuvissani yksveenetti on tämmönen mukavanbörröinen, lempeäarominen, sisään ja ulospäin lämpiävä harrastajafoorumi jossa kaikenlainen ahnas ja kylmäverinen kapitalistis-pollutistinen voitontavoittelu saa kohdata oitis pyyteettömien, viisaiden, kauniiden ja muodikkaiden nettipoliisienkelten opastavat nuhteet tai vittuilun, jotteivat uudet harrastajanalut, nuo loisteliaan tulevaisuuden neitseelliset airueet, eivät sortuisi taidanpa lopettaa tähännii

Juu, myönnän, että olen kauhea sikakapitalisti ja yritän viedä leipäkannikan lapsosen suusta ja samalla jonkun foorumilaisen rahat. Ajattelin ostaa Espanjasta bungalowin ja tällä huikaisevalla manooverillä saan rahoitettua sitä melkein promillen. Lisäksi vanhalla tonnilla saa vaikkapa pari tankillista bensaa, 1-2 baari-iltaa … big money, ya know.

Voi tarjouksenkin tehdä, jos kauhea hinta puistattaa.

Vaihdossa

  • jäykkä levarikeula hybridiin
  • mustat levarikiekot
  • musta kiekko napadynamolla
  • rihtauspenkki
  • Alfine @ Sturmey 5v

Missä rähjä sijaitsee?

Kouvolan kupeessa. Paatunutta omaatuntoani sen verran soimaa, että tunnustan vielä; Vaikka rihtailin takavannetta, niin siihen edelleen jäi parin millin heitto. En arvannut alkaa kovin ronskilla otteella vääntämään. Pitäis varmaan viedä ammattiauttajalle vanne.

Toimitus Helsingin alueelle mahdollista ?

Jos fillari maksetaan etukäteen, on se ihan mahdollista. Mutta 300 km reissu vie dieseliä 731,5 = 30€, mikä kannattaa huomioida. 160€ saat fillarin kotiovellesi ensi viikon ke-to tai juhannuksen jälkeisellä viikolla.

täytyy funtsia

Helsingissä päin nää menee muutamalla bissellä, mutta eihän se tyhmä ole joka pyytää…

miglos - 16:44, 17.6.2012 » Helsingissä päin nää menee muutamalla bissellä, mutta eihän se tyhmä ole joka pyytää..
No siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti ostaa sieltä. Antanet hyvää hyvyyttäs valtterille vinkin?

Ja jos ei bissellä heti löydy voi kyläsaaren uusixilta hakea parilla kympillä. Takapiha retkipyörää täys.

negaatio - 17:44, 17.6.2012 » Ja jos ei bissellä heti löydy voi kyläsaaren uusixilta hakea parilla kympillä. Takapiha retkipyörää täys.
No hyvä, ei ku sit sieltä hakemaan! Pitää munkin hakea täydennystä, jotta pääsee nylkemään lisää.

Tervetuloa YV:hen.

Mulla oli hetken aikaa about samanlainen Heidemann. Se ei oikeesti ollut niin paska ajaa kuin päältä päin vois kuvitella. Jotain ne sakemannit tietää insinööritieteistä…

blend - 20:16, 17.6.2012 » Mulla oli hetken aikaa about samanlainen Heidemann. Se ei oikeesti ollut niin paska ajaa kuin päältä päin vois kuvitella. Jotain ne sakemannit tietää insinööritieteistä...
Heidemann oli ihan laatupyörä. Mutta jos google ei tiedä tai muuten ei skenehehkuteta, niin sitä ei ole silloin olemassa.

Konserni on edelleen olemassa vaikka eivät enää fillareita teekään.

EDIT: google: Heidemann werke einbeck