AMA: Kona Band Wagon, Turku2011 special ed.

Ja itse pyörästä että siisti toi Turkutarra :slight_smile: Satula näyttää kuvissa olevan hassunpaljon edessä.

Tuli väärällä koodilla flickristä vahingossa, nyt näkyy. Samaa katsoin satulasta kuvissa itsekin, suht keskellä kiskoja kyllä on kuitenkin, inan verran ehkä liian edessä. Hämää toi brooksin suojapussukka tuolla kiskojen välissä ehkä myös vähän.

Ei mitenkään hlökoht, mut jos nään kaupungilla niin vedän avaimella saatanan pitkän ja syvän naarmun kylkeen. Mikä tää kaupungin tarrapromojuttu on?

e: ja VIELÄ: mitä vittua, kuvat otettu viime kesänä??? Tää joku kulttuurikaupunkipaska? Eivittu nyt kyllä pallaa kii AAAAAAA

^Kuin jurrissa sä oot ollut? Todella siisti pyörä VAIKKA onkin Turku-tarra. Peukku!

Entisenä P. Wagonin omistajana totean että kyllä tuolla ilokseen ajelis (ainakin jos vaihtais randot suunnilleen mihin tahansa muihin kumeihin)…

Kai tuossa satulan kärki kuitenkin on 4-5 cm keskiön takana, wagoneissa kuitenkin on aika löysät kulmat.

Mahtava angsti siellä vantteralla! Eväsikös kulttuuripääkaupunkisäätiö sun ug-taideprojektin rahoituksen vai mistä noin pahasti kiristää? Logolla on ihan oma tarinansa mitä sulle en vaivaudu avaamaan, ja suosittelen pientä henkkoht suodatinta nettihuuteluun vaikka nimimerkin takaa miten bissepäissäsi tahansa kirjoittelisitkin. Niin ja kuvat otettu eilen, paitsi vika joka on viime sunnuntailta.

Sanna, javier ja kyttyra kiitoskiitos! Åbo jakaa mielipiteitä aina, se vähän niinkun kuuluu rooliin :slight_smile: Kyttyra mitä vikaa randonneureissa on? Vanhat contit alko hajoamaan muutaman kuukauden (!) käytön jälkeen ja noi sopi (ainakin omasta mielestä) ulkonäköön hyvin, syö myös sepeliä vähän paremmin kuin ohkasemmat maantiekumit. Tuo on kuitenkin loppupeleissä käyttöpyörä, jolla n.15km päivässä ja talvi meni nastoilla.

Mahtuuko tuohon marawintterit vai millä nastoilla ajelit talven?

Edit. Näin tän joku aika sitten parkissa ja oli livenä kyllä paljon paremman näkönen kuin kuvissa.

^^ heh, ei evänny, ja sorit joo kännihuutelusta. Ilmeisesti tää siis ei ole mikään Tku2011-hankkeen promopyörä, vaikka yöllä semmosta luulinkin. Alin kuva on silti otettu viime kesänä!

alfns - 11:32, 19.4.2012 » Mahtuuko tuohon marawintterit vai millä nastoilla ajelit talven?
jep 35 levyiset marathon winterit oli alla, pariin aiempaan fixiin on mahtunut keulaan ihan hyvin pyörimään, mutta tässä joutui hiukan höyläilemään haarukan yläosan alapuolelta pois. Onneksi Kona oli jättänyt reilut marginaalit ja hieman extrametallia haarukkaan niin sai huoletta lennättää kipinöitä :P
vanttera - 11:47, 19.4.2012 » ^^ heh, ei evänny, ja sorit joo kännihuutelusta. Ilmeisesti tää siis ei ole mikään Tku2011-hankkeen promopyörä, vaikka yöllä semmosta luulinkin. Alin kuva on silti otettu viime kesänä!
Alin kuva on silti otettu viime sunnuntaina :D Kaskenmäessä vartiovuoren puisto taustalla, joku ikivihreä puska siihen sattunut, mutta eipä näy takana olevissa puissa lehtiä kuitenkaan.

meizi digaa tuosta viimesesongin bändivaunusta: runko pintaduuneineen on livenä todella nätti otp-fixeed-kategoriassa. mustaa kulutusosaa ja jakkara kuormittamaan jalkoja tasaisemmin, niin ajaisin.

vanttera - 1:13, 19.4.2012 » Ei mitenkään hlökoht, mut jos nään kaupungilla niin vedän avaimella saatanan pitkän ja syvän naarmun kylkeen. Mikä tää kaupungin tarrapromojuttu on? e: ja VIELÄ: mitä vittua, kuvat otettu viime kesänä??? Tää joku kulttuurikaupunkipaska? Eivittu nyt kyllä pallaa kii AAAAAAA

mun käsittääkseni täällä saa vihata myös?

mä en jaksa eritellä miksi en tästä tykkää, koska en halua levittää pahaa mieltä.

E:tosiaan läpät toisen omaisuuden tärvelemisestä menee yli.

Coming up next: ÄAMAETPM*-langat.

(*älä arvostele mun ajopeliä ettei tuu paha mieli)

^^ Tottakai saa, sitähän arvostelu nyt noin lähtökohtasesti tarkottaa et ollaan jotain mieltä. Tosin vihjailu toisten omaisuuden tärvelystä nyt karkaa läppänäkin jo hieman… None taken tähän. Joku tykkää joku ei, äidit/tyttäret etc.

…ja niin kauan kun äidit ja tyttäret tykkää, vertautuu jätkien itku netissä lähinnä kärpästen surinaan.

Vispe - 10:50, 19.4.2012 » Kyttyra mitä vikaa randonneureissa on?
Joskus vuonna 2008 niitä sai ihan sikahalvalla tyyliin £12 Wiggleltä, ja niinpä minäkin haalin niitä lukuisia koska kovat jätkätkin ajoi niillä. Hyvinhän ne kestää skidalua, sepeliä yms juttuja mutta rullaavuus ja ohjaavuus verrattuna samanlevyisiin maantiekumeihin on mielestäni tosi huono.

Makuasioista ei voi kiistellä, sano koira ku persettään nuoli.
Sori ot.

Rando on painava, huonosti rullaava, eikä painoonsa nähden edes järin kestävä. Enää se ei ole edes halpa. Ainut hyvä puoli Randoissa on keskimääräistä parempi pistosuojaus.

Jotain pyörästä. Ihan jees, mutta se on silti Kona. En pidä Konasta (vai pitääkö kirjoittaa Konista?)

Rando, kesärenkaiden a10.

EDIT: ainiin ja paska pito

^^^^ Rullaavuus ei tosiaan oo ehkä parhaasta päästä, käyttö kuitenkin on paikasta toiseen siirtyminen ja satunnainen jokirantakruisailu, eli ei älyttömän pitkiä lenkkejä, niin kestävyys menee edelle. Selkeä ero on kyllä aiempiin, Contin Ultra Sport, Michelin Pro3 ja mitä noita nyt on ollut. Jälkimmäiset pari kertaa puhki yksittäisestä sepelihipusta tiellä…

E: ja onhan se myönnettävä että väritys meni omana mieltymyksenä ominaisuuksien edelle