AMA: Charge Scissor

Tänään 1700 näyttämään tota.

:smiley: Saisko jonkun puuhunkiipeämiskuvan? Ja kuinka paljon on täysiä?

Mull Dundane - 18:36, 19.4.2012 » :D Saisko jonkun puuhunkiipeämiskuvan? Ja kuinka paljon on täysiä?
MENI OHI?!??!!

:smiley: Siispä otan uusiksi:
Mieluusti näkisin havainnollistavan kuvan siitä, millaisiin manöövereihin ajokki on taipuvainen. Tämä siksi, koska eturattaan pienestä koosta päättelin välityssuhteen olevan huomattavan kevyt. Tässä kohtaa kirjoittaessa hoksaan että tuollahan lukee 28 ja 14, siispä avaan itse Rabbitin ja katson paljonko ajokilla pääsee esim. 120:n kadenssilla… 31,2km/h.

Fiksihän tämä on? Pykälän pienemmälla tai isommalla takarattaalla saisit skidpatchejä (lyhyt suomennos?) vaikka kuinka paljon. 2:1 -välitys on se huomioiden vähän epäkäytännöllinen.

28/14 on eri kumit huomioituna lähes täsmälleen sama välityssuhde, mikä mulla on fiksi-29erissä. Vielä on vaativammat metsäkeikat kokeilematta, mutta pari ajokaveria on vetänyt vastaavilla vekottimilla ihan suvereenisti teknistä maastoajoa. Ja kyllä tuollaisella aika kovaakin pääsee, vaikka paperilla näyttääkin hullulta. Omat huiput tasamaalla yli 46 km/h, eikä sillä ole ihan tyhmältä tuntunut lyhyttä (= n. 30 km) lenkkiäkään ajaa. (Siis talvella, kun alusta oli ikävä. Toki nyt olen nauttinut 55/21 välityksestä ja 23-millisistä kumeista katupyörässä.)

Sanoisin itse skidpatcheja suomeksi jarrutuskohdiksi tai -pinnoiksi. Asiayhteyteen liitettynä (“Rattailla 43/15 saa 15 jarrutuskohtaa”) ei pitäisi olla mitään epäselvää. Joo, on se mahdollista käsittää väärin, mutta englanninkielisen termin kuvahakukin saattaa tuottaa tällaisen tuloksen:

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/186999_100002485129372_419565_n.jpg

^^No nyt ei menny ohi. Kyllä on pieni väli, Plugissa on 42/16, mutta oiin yllättynyt, että tällä 28/14 pääsee ihan kohtalaisiin nopeuksiin. Ja sillä on hyvä kiivetä vaikka puuhun.

Ja fiksihän se on. Skidpathceistä sen verran, että tulee oltua noilla väleillä AMBIDEXTROUS SKIDDER, vai miten se meni. Skidaus molemmin puolin on helppoa kun on kevyt väli.

^Eikä mitään kakkakalsarikuvia miun kauniiseen lankaan. Mielummin noita viehttäviä naisia pyörineen.

visaxxx - 12:55, 20.4.2012 » Ja fiksihän se on. Skidpathceistä sen verran, että tulee oltua noilla väleillä AMBIDEXTROUS SKIDDER, vai miten se meni. Skidaus molemmin puolin on helppoa kun on kevyt väli.
Eihän se tässä auta, pitäisi olla pariton määrä hampaita edessä. Kokeile vaikka [itse](http://www.surplace.fr/ffgc/).

28-14 niin ei auta miten MULTIdextrous olisit. Se on yksi skidpatchi joka tapauksessa.

28/14 tarkoittaa yhtä skid patchia, olitpa ambi tai et.

XD

Voi minua hassua…ja kumin pyöräyttäminen ei käy päinsä, koska kumin logon on oltava venttiilin kanssa samassa kohtaa. Koitan selvitä.

Mietippä tota “kumin pyöräyttämistä” uudestaan.

No nyt rupes naurattamaan.

Joo ei niitä kumeja ihan kevein perustein pyöräytellä tota…tai siis

Lukuja tauluun! Niin ja musta satula ois tosiaan siistimpi :wink:

Jospa puhuttais kiekon tai kampien pyöräyttämisestä, koska tässä muutetaan kuitenkin koko kiekon asentoa suhteessa kampiin, EIKÄ PELKKÄÄ KUMIA.

Nojoo, vittuilu sikseen. Musta satula niin näyttäis paremmalta. Ilmatilaa vaikuttaa olevan aika reippaasti haarukoissa, eiks tähän mahdu ninerikumit?

^No voisin välillä itse miettiä loppuun asti ennenkun kirjoittelee. Peace on earth, war on

http://i5.aijaa.com/b/00381/10040974.jpg
http://i11.aijaa.com/b/00708/10040975.jpg

Menis isommat kumit, taakse reilusti isompi, MUTTA toi on oikeestaan maksimi koko jos meinaa barspinnata. Harmi kun en kuvaa ottanu, mut etukumin ja viistoputken väliin jää ehkä muutama milli välystä. Esim. uudessa Scissorissa on Contin Race Kingit, mut siinä on rungon geo pikkasen muuttunut.

omissa rungoissa oon huomannu et chainstayt on se rajottava tekijä kumien koossa, kun runkoni on olleet semmosia mihin saa ison eturattaan. Tässä vissiin on alhaalla sit ihan hyvin tilaa?

^Rutkasti, viiskybänen menee heittämällä väittäisin.