Googlaa puolestani / en keksi hakusanaa / missä tästä on jo puhuttu?

Kiitokset Rogerille ja Merenneidolle. Se teksti on niin taidolla photoshopioitu siihen, että odottaisin näkeväni sen myös aidossa maalauksessa. Nyt odotan tilaisuutta hyödyntää tätä. Ei mene varmasti kauaa.

ei löytynyt haulla nahkasista diy tankoteipeistä keskustelua. mitä on hyvä ottaa huomioon ennen kuin lähden nylkemään uffin rotsia?

FF - 12:59, 23.4.2012 » ei löytynyt haulla nahkasista diy tankoteipeistä keskustelua. mitä on hyvä ottaa huomioon ennen kuin lähden nylkemään uffin rotsia?
Mä löysin tämän, ehkä tästä on vähän apua: https://www.yksivaihde.net/old/3785

Tää on muuten hyvä ketju, jos jengi vaan osaa käyttää tätä niin joka asialle ei välttämättä tarvii aina tehdä uutta ketjua vaikka ei ennestään siitä mitään juttua itse löytäisi, koska joku muu voi löytää.

Edit. ei mitään

LRM - 13:14, 23.4.2012 »
FF - 12:59, 23.4.2012 » ei löytynyt haulla nahkasista diy tankoteipeistä keskustelua. mitä on hyvä ottaa huomioon ennen kuin lähden nylkemään uffin rotsia?
Mä löysin tämän, ehkä tästä on vähän apua: https://www.yksivaihde.net/old/3785 Tää on muuten hyvä ketju, jos jengi vaan osaa käyttää tätä niin joka asialle ei välttämättä tarvii aina tehdä uutta ketjua vaikka ei ennestään siitä mitään juttua itse löytäisi, koska joku muu voi löytää.
danke

onko joku jo selvittänyt onko mummisten ohjainlaakereissa jotain eroja, vai riittääkö että on kourallinen irtokuulia ja munkin kärsivällisyys?

pieni merenneito - 15:11, 23.4.2012 » onko joku jo selvittänyt onko mummisten ohjainlaakereissa jotain eroja, vai riittääkö että on kourallinen irtokuulia ja munkin kärsivällisyys?
https://www.yksivaihde.net/old/601

Porukkalenkin käsimerkit hakusessa. Hyvää linkkiä kaipaan tai jos joku jaksais kirjoittaa selostuksen tälle foorumille? Teemu? Asb? Kare?

Helsingin seudun pyöräilijät | Helsingforsregionens cyklister | Helsinki Region Cyclists – suht hyvä matsku
Käsimerkit – Polkupyöräwiki – tätä pitäisi kehittää

Sukkisfoorumin puolella.

Kiitän ja kumarran.

Yleisempää keskustelua FGFS-meiningeistä Helsingissä/Suomessa? Löytyi vain kuvafiilistelyä ja How-To, joissa lähinnä tunnelmia rapakon takaa.

olavi_takatalo - 9:23, 26.4.2012 » Yleisempää keskustelua FGFS-meiningeistä Helsingissä/Suomessa? Löytyi vain kuvafiilistelyä ja How-To, joissa lähinnä tunnelmia rapakon takaa.
https://www.facebook.com/hkifgfs

Jossain on puhuttu tankonauhoista/teipeistä ja tangon teippaamisesta. Mutta missä?

Täällä

Thnx.

onkos täällä jotain tokio-lankaa sisältäen käyttäjäkokemuksia, matkaraportteja tms…? pitäis oksentaa tuoreita kuvia ja alkukesästä reissuraporttia.

uuden aloituksen paikka.

Onko johonkin lankaan kerätty vanhoja ällärimanifesteja, oikeita vastauksia ja ajettuja aikoja (Helsinki)? Onkohan jengillä noita tallessa ja suostuisiko ne niitä jakamaan?

En tule duunivaihdoksen ja perhetilanteen vuoksi kuitenkaan ehtimään varmaankaan yhteenkään oikeaan älläriskabaan tällä “kaudella”. Tekisi mieli vähän treenailla itsekseen, mutta päättömän ajelun suhteen olisi siisti verrata sitä aikaa aikoinaan ajettuun. Kerran oon näin tehnyt 6kk vanhaan manifestiin ja toimi melko hyvin. Yksi rasti jäi löytymättä ja aika oli 20min huonompi kuin DFL…

Oon käyttänyt tota katurastilankaa, mutta siitä puuttuu haettaessa osoitteet ja välillä aika Scherlock meininkiä muutenkin.

Onko jossain ollut juttua ajo-asennosta ja sen säätämisestä?

^on.