Syöte MTB la 20.7.2013

Syöte MTB on uusi, loistava maastopyöräilytapahtuma Syötteen kansallispuiston henkeäsalpaavissa maisemissa ja upeilla, haastavilla reiteillä.

Tapahtuma on suunnattu kaikille jo jonkin verran kokemusta maastopyöräilystä omaaville. Mitään kisakokemusta ei tarvita.

  • Koe kansallispuiston upea erämaaluonto maastopyörän selässä
  • Tarjolla vaihtelevaa ja haastavaa polkua - ei juuri minkään vertaa tieosuuksia
  • Hikisiä nousuja ja hurjia laskuja, mm. Suomen suurin loppunousu!
  • Hyvät matkailualueen palvelut kisapaikan yhteydessä
  • Matkat 30km / 60km / 120km
  • Yhteislähtö ja ajanotto
  • Sarjat M/N 18, M/N yleinen, M40, M50, Single Speed, Fat Bike
  • Parhaat palkitaan, lisäksi arvontapalkintoja!

Tervetuloa nauttimaan Syötteen luonnosta lauantaina 4.8.2012!

Lisätiedot: www.syotemtb.fi

Videomatskua reitiltä:

Nostetaanpa hieman ylemmäs muistutukseksi.

Tää alkoi kiinnostaan lujastikkin! Vahva ehkä!

Osallistujaluettelo julkaistu eikä vielä yhtään osallistujaa vahvistanut osallistumistaan sinkulasarjaan.

Yksi on tulossa :slight_smile: Laitoin just ilmoittautumisen.

Tulisin ilman muuta, mutta olen tuolloin vielä pohjoisempana ajamassa maastopyörää.

Lähekkö Janne sinkulasarjaan? Pitäskö se lähteä tunkkaamaan…

No pitäs.

Sinisellä täpärillä (=täysjäykällä) mennään.

Vielä ois pari viikkoa aikaa ilmoittautua halvimmalla osallistumismaksulla, joten ei ku ilmoittautumisia sisään!

Ilmoittautuneiden lista on myös julkaistu.

Lisäksi saimme palkinnoksi Syötteen alueen matkailuyrittäjiltä useita majoituspaketteja. Lisää palkintoja listataan sivuille lähiaikoina.

Vielä ehtii mukaan alimmalla maksuportaalla. Sinkulasarjassa vielä palkintoja jakamatta hienoa maastoa ja mukavaa seuraa. Jos ajamisesta jää jotain hampaan koloon niin sen voi puuduttaa illalla paikkakunnan parhaissa bileissä.
www.syotemtb.fi

Hieman teaseria ja videomatskua reitiltä:

Ui vitsi. Pitäisköhä.

No pitäis.

Sinkula sarjaan vielä kovasti tilaa tulla ajamaan. Pari viikkoa vielä aikaa ilmoittaa osallistumisesta. Majoitus tähän vuoden aikaan on niin halpaa ettei halvemmalla enää saa.

Mites jos kuiteskin paikan päällä haluaakin ajaa sen 120km vaikka on ilmoittautunu 60km matkalle niin onnistuuko matkan vaihto vielä kisapäivän aamuna?

Matkoihin, seuratietoihin yms. voi tehdä muutoksen 23.7.2012 asti. Kaikki muutokset on tehtävä sähköpostitse osoitteella krossikommuuni(ät)gmail.com. Tämän jälkeen muutoksia voi tehdä perjantaina tapahtumakansliassa sen aukioloaikana. Lauantaina muutoksia ei enää voi tehdä.

Onko tsadista tai muualta etelästä menijöitä? Lumikon kanssa arvotaan kun ei ole autoa käytössä. Eli kyytiä voi tarjota tai tarjoutua jakamaan vuokra-auton kustannuksia.

ritari_s - 15:49, 18.7.2012 » Onko tsadista tai muualta etelästä menijöitä? Lumikon kanssa arvotaan kun ei ole autoa käytössä. Eli kyytiä voi tarjota tai tarjoutua jakamaan vuokra-auton kustannuksia.
PK-seudulta on tähän mennessä ilmoittautunut lähemmäs kymmenkunta tulijaa, eli yksin ette kyllä ole tulossa. Tuolta monivaihteisten foorumilta voisi kysellä kanssa? http://www.fillarifoorumi.fi/forum/showthread.php?45333-Sy%F6te-MTB-la-4-8-2012

Mukana ollaan. Nyt vaan näyttää siltä, että testilenkille ei taida ehtiä paikanpäälle. Voisin olla kiinnostunut kuulemana millaisella välityksellä mukaan on muita yksivaihteisia lähdössä? 32/16 taitaa olla liian optimistinen ajatus?