Parhaat maaliduunit -ketju

http://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/1482275_10151855792977535_1480697941_n.jpg?oh=c91a5b294665b49fabed426f23566c3b&oe=54378DA5&__gda__=1412904948_3fd46f6aeb3dc88921747c70c19b5f59

Tossa.

Thanks, tein tonne alan palveluihin sivun, palaillaan.

Painterjude - 14:53, 8.10.2014 » Terve. eka postaus tänne, oon hetken seuraillu sivusta yleisesti fillarin hankintaan liittyvissä asioissa ja pomppas tää topic esille. Tulee maalailtua aika kaikkea ja oon tsygiäki maalannu, lähinnä tonne freestyle/flatti puolelle. Martti Kuopalle ja Haakanan Kimmolle tuli yhteenaikaan maalattua useampiakin. Kelasin et jos jotain kiinnostaa teettää vähä spessumpaa, niin voidaan koittaa tehdä massasta erottuva. Mul on joitain esimerkki kuvia facessa ja instagrammissa, Painterjude nimellä. Modet voi poistaa jos näyttää härskiltä mainonnalta, ajattelin vaan tuoda palvelua julki. Mul on pieni "showroom" Kalliossa, flemari 8.
No ohhoh. Tuo ei todellakaan oo mitään mainontaa vaan todella kova juttu et prätkien lisäksi myös fillarit kiinnostaa. Kesällä tuli Joutsassa kateltua sun duuneja, esimerkiksi revontuli-mopo oli hyvä osotus siitä että tankeissa voi olla muutakin kun pelkkää fleikkiä ja/tai liekkejä ja hätäsiä pääkalloja. Noi kemioiden avulla tehdyt kuvioinnit on siistejä ja iso plussa siitä, et teet yksityiskohtia jollain siveltimellä/tussilla sen iänikuisen ruiskun sijaan. Mut niinku kaikissa taidejutuissa, oleellista ei niinkään oo se mitä teet, vaan se miten teet.

Ite miettiny pitkään tota ns. “automaalien” haltuun ottamista, kun nuorempana tuli piirrettyä niin hitosti ja spraysta on kokemusta yli kymmenen vuoden ajalta. Mitä nyt finnbikersista katellu esim tota Rezi:n projektia (tuli kesällä juteltuakin Oulussa Rezin kanssa) niin ite maalaaminen tuntuu ihan mahdolliselta. Suuressa roolissa tuntuu olevan lakkaus (sulla on tässä taatusti kokemusta/näkemystä) ja pinnan viimeistelyyn kuluu rahaa ja aikaa. Mut ei nyt mitään pidä saadakkaan ilmaseksi.

Näissä yksivaihde-piireissä tuntuu olevan suosittu juttu tuo pulverimaalaus jolla saa ihan kovan maalipinnan. Mut voisko vaikka valkosta pulverimaalia käyttää pohjana jos alkais itse maalaamaan runkoa? Vai oisko järkevä tehdä pohjat itse?

Showroomissa on tarkotus tulla käymään kuha vaa joskus pääsis taas täältä Lapista taas etelään.

^ Heh, pienet piirit…
Kävi tosta kumiluodista ehdottaa yleisesti niin ajattelin sit laittaa tänne.
Pulveri käy pohjaksi, suosittelen sitä itsekkin mutta kuvionti pelkällä pulverilla rajaa aikalailla. Pinta lakkana käytän autoteollisuuden tuotteita, eli kestää siinä missä pyörä/auto puolellakin.
Lähinnä dikkaan “street” menoa ja nykyään myös tsygiä tehdään persoonallisiksi, itse ajoin aikoinaan bmx.ää (dirttiä) ja pari chopper fillaria on tullut rakenneltua/kasailtua eli on tässä samanhenkisyyttä mukana.
Tarkoitus ei ole lyödä rahoiksi pyöräilijöiden kustannuksella vaan saada friikkejä vehkeitä katukuvaan ! Tervetuloa Spacer käymään !

Painterjude - 16:10, 8.10.2014 » Tarkoitus ei ole lyödä rahoiksi pyöräilijöiden kustannuksella vaan saada friikkejä vehkeitä katukuvaan
Tää on aika 5/5 ajattelua.

Tahtoisin vain nähdä jonkun tirehtöörirungon överimaaleissa…

oon täs miettiny

onks oikeesti jotain mitä musta kannu ei tekis paremmaks ? kannutin just hiireni… D/L nopeni samantien.

ununu - 21:51, 25.10.2014 » onks oikeesti jotain mitä musta kannu ei tekis paremmaks ?
Valkokangas tuli ekana mieleen.

poikkeus vahvisti säännön

http://cycleexifcom.c.presscdn.com/wp-content/uploads/2010/10/dsc-stevie-gee-1.jpg

Inkkarimeno kolahti täällä päässä yllättävästi. Buildista saa toki jokainen olla mieltä, itelle vähän toimii sekin.

tykkään ton rungon lookseista. jäbä on btw ihan samannäköinen kuin toi jäbä. onpa oulussa viel kesäisen näköistä

Anodisointi kiinnostaa.

Nyt odie täräytti komian kuvan
Ja kyllä, anodisointi kiinnostaa

Sullehan on tulossa titskua :wink:

juuh että sellaista! Mua on kiinnostanut jo pidempään minkälaista tuolla käsittelyllä sais aikaan. Kova!

Odie - 16:51, 23.11.2014 » http://www.titaniumarts.com/images/ANODIZED/moots/mootsbike105.jpg Anodisointi kiinnostaa.
Onko tehty kemikaaleilla vai kuumentamalla? Titaanin oksidikerrostahan voi kasvattaa Turun tekniikalla.

täytyy vielä sanoa, että itseä noissa käsittelyissä nimenomaan miellyttää epäsäännöllisyys ja epätasaiset värit.

asb - 18:46, 23.11.2014 »
Odie - 16:51, 23.11.2014 » http://www.titaniumarts.com/images/ANODIZED/moots/mootsbike105.jpg Anodisointi kiinnostaa.
Onko tehty kemikaaleilla vai kuumentamalla? Titaanin oksidikerrostahan voi kasvattaa Turun tekniikalla.
Luin jostakin, että pysyvää jälkeä saa vain kemikaaleilla/jännitteellä. Kuumentamalla saatu väri lähtee hankaamalla irti. Näin ainakin stemmissä, jota grillasin taannoin.

Toi on tehty fosforihappoanodisoinnilla, ehkä on gradientteja tasoitettu lämpöä antamalla.
Oon pari päivää lueskellut lueskellut tässä titaanin pintakäsittelystä, ei ole muuten ihan yksinkertaista hommaa mutta jotain tollaista aion kyllä tuolle neuvostoihmeelle kokeilla. Titaani, melko hieno/vittumainen materiaali.

Tää lafka.

Pöllö!!!