Goldsprint Oulu

Joko saan pitkämielisimmän tyttöystävän palkinnon?

^kuinka monta fillaria kämpässä?

edit: huom. siis olkkarissa/makkarissa, näkyvillä ja aiheuttamassa ihmettelyä+naureskelua vieraissa

konkeli - 10:40, 7.3.2012 » ^kuinka monta fillaria kämpässä? edit: huom. siis olkkarissa/makkarissa, näkyvillä ja aiheuttamassa ihmettelyä+naureskelua vieraissa
Liikaa. Eikä meille kutsuta enää vieraita. :D

Toi “liikaa” on liian ympäripyöreä vastaus. Meillä on viis, tosin niistä kaks on neidin itsensä, joten niistä ei ole tarvinnut ihan kamalasti keskustella.

Pitäs varmaan suhteuttaa pyörien määrä neliöihin? Olohuone on varmaan hieman vajaa puolet meidän 49 neliöstä ja siellä on viisi pyörää, joista yksi tosin on lasten.

Nyt mennään kyllä niin pahasti ot:ksi, että myönnetään, olet ainakin harvinaisen pitkämielinen.

Ai voiko niitä pyöriä säilyttää asunnossa sisälläkin?

Jos niillä ei pyöräillä, niin joo. Muutenhan menis parketti ja matot rapaan.

Kuulemma kumitki pysyy paremmassa kunnossa, ku ei jätä fillaria kaikeks aikaa pakkaseen ulos. Sori OT. Hyvä Eetu!

Millon skabat, vai ajatteko vaan naapurin kans käsikädessä kisoja? Niin ja hyvä Eetu!

SanttuT - 9:44, 7.3.2012 » Hyvä Oulu! Mihin matkaan päädyitte lopulta? Paljonko on maksimikadenssi?
Viimonen matka oli tonni. Täytyy myöntää, että en ole tuota pyörittämistä juuri harrastanut, joten kadenssi tuskin oli huikee. OpenSprints ei taida ilmoittaa kadenssia, joten pitää varmaan kasata joku excel-taulukko sen laskemiseen.
LHL - 12:32, 7.3.2012 » Millon skabat, vai ajatteko vaan naapurin kans käsikädessä kisoja? Niin ja hyvä Eetu!
Ihan oikeet skabat on ainakin 17.3. Special Bikessa, alustavasti sovimme näin Joonan kanssa. Pitää vähän vielä viilata noita telineitä ja maalata ne Raahessa.

Eka Goldsprint-skaba on nyt pidetty ja kokemukset oli hyvin kannustavia. Paikallinen pyöräliike tarjosi tilansa käyttöömme ja antoi vielä telineisiin toisen fillarin.

Telineiden pohjaan saisi kiinnittää helvetin tahmeat kumitassut niiden pitämiseksi paikalla. Nyt telineet olivat kumipohjaisilla matoilla ja muutamassa runttauksessa lähtivät luistelemaan oikein kunnolla. Varsinkin pitemmillä polkijoilla telineet matelivat eteenpäin ja yhdellä todella kovalla yrittäjällä teline liukui niin kauas taakse, että takarengas otti kiinni videotykin pöytään. Mitään sen suuntaista ei kuitenkaan ollut havaittavavissa, että telineet itsessään taipuisivat, heikoin lenkki lienee fillarin hiilikuituhaarukka.

Ainiin. Ja telineiden väri on aivan kaamea, mutta maali jäi yli Valmetin rempasta ja oli siis ilmaista.

Selvä ongelma on myös kaikkien jalkojen sovittaminen polkimiin. Nyt liike tarjosi samanlaiset polkimet muovihäkeillä molempiin fillareihin ja niissä varsinkin isompi jalka jäi vähän puolitiehen. Pitääkö laittaa siis a) flättipolkimet sträpeillä vai b) hankkia akselista pikalukolla vaihdettavia polkimia, joihin on muutamat erikokoiset häkit vai c) polkimet, joissa on toisella puolella häkit ja toisella puolella lukot…

Vanhat ja nuutuneet yksivaihteelaiset yllätettiin kisoissa ihan täysin. Puskista telineille hyppäsi vinttikoiran ruumiinrakenteella varustettu hipsteriskidi, joka vetäisi heti 2 sekunnin kaulan muihin (kisaamassa oli mm. pikamatkojen sm-triathlonisti) ja vei kotiinsa übercoolin Raleighin palkintorungon. Lopulta aikaerot top kolmessa olivat todella pieniä.

Opensprints-softa muistaa jokaisen kisaajan suoritukset ja kirjaa häviö/voitto-suhteen sekä parhaan ajan. Olisi mukava jos asetuksiin voisi kirjata myös fillareiden välitykset niin että softa voisi myös nopeuden perusteella näyttää kadenssin ja sisällyttää nopeus/kadenssitiedon tulosluetteloon.

Kai sitä voi perheenisääki semmoseksi kutsua. Oiskohan parturireissu sitte paikallaan?

Bonfire - 15:38, 18.3.2012 »

Kai sitä voi perheenisääki semmoseksi kutsua. Oiskohan parturireissu sitte paikallaan?

Muahahaa.

Perheenisät rulez, m’kay.

Meikän siroille 48-kokoisille tennareille ne M-koon perushäkit oli tosiaan aika niukat, onneksi niissä remmeissä oli sentään riittävästi varaa. Tietty pikaisesti juniorin kanssa piipahtaessa ihan sama, mutta jos tosissaan alkaisi kisaamaan, niin tuolle tarttis jotain tehdä. Itse olisin vaikka valmis vaihtamaan polkimia, jotta saisi omat ajopopot käyttöön. Tai sitten ainakin L/XL-kokoiset häkit toiseen filoon :wink:

Muutama kännykkä laatuinen kuva vielä lauantailta. Helvetin hauskaa oli, Uskalle olis pitänyt antaa lisäpalkinto kovimmasta ajoilmeestä. :smiley:
Esa Vs Mika
http://dl.dropbox.com/u/42795216/Goldsprint/Photo%2017.3.2012%2012.25.26.jpg
Nönnö Vs Joni
http://dl.dropbox.com/u/42795216/Goldsprint/Photo%2017.3.2012%2012.50.15.jpg

http://farm8.staticflickr.com/7209/6996013299_ed5266d332_z.jpg

kerrottakoon, että isossa maailmassa goldsprinttirullat on yleensä pultattu alustaan kiinni, juurikin tuon vaeltamisen takia.

Joku voisi vielä koodata tuohon Bellevillen kolmosista tutun videohässäkän.

Kohdassa 01:00 vilahtaa, ellette ole nähneet elokuvaa.

^ On muuten pirun hauska leffa, pitänee kattella uudestaan piakkoin.