AMA Analog --> Uusi Analog

Mistä oot ton satulan tohon repässy? Ostin just Viner -merkkisen kilpurin 80-luvulta, niin siinä on tollanen. Ai että on hieno! Kokonaisuutena tuo on varsin rouhea peli.

vallengrach - 18:21, 2.2.2012 » Varmaan helpoin tapa toteuttaa spinauksenmahdollistaja on ihan sellai, että..
..otat jarruhärvelit veks. 2:1-välityksillä levari tuskin on välttämätön mikäli ei maastoon mieli ja trikkailussa tosiaan pahasti tiellä.

Ihan asiallisen oloinen peli kyllä. Ja nykymuodin mukaisesti esteettisesti mahdollisimman paljon ns. meneillään. Kai noita osiakin vois listailla…

Tyylikäs, erityisesti keula sekä satula. Pinnakortit veke, pilaavat mielestäni pyörän kuin pyörän estetiikan.

Däymn. Peukkuja!

Satula on aivan mahtis. Voisit vaikka antaa sen pois, eli mulle.

Onko nuo tavallista ohjainlaakeria kelpuuttavat Analogit jotain vanhempaa vuosikertaa? Jouduin itse ottamaan inte grailia, mut kai silläkin ajaa.

Osalista lisätty.

Täytyy miettii sitä vaijerinvientiä siitä capin läpi. (en kuitenkaan poraa tota kingin cappia)
Runko on vuosimallia 2011, joten ei mitään sen kummallisempaa vuosikertaa. Tonio, mikä vuosimalli sulla on?

Ei oo vuosimalleilla merkitystä tuossa ohjainlaakeri asiassa.
Valmiissa kompliitissa on tavallinen laakeri, ja erikseen runkosettinä myytävässä rungossa on integroitu. Samaa tapaa NS viljelee myös muissa rungoissa.

No just. 2011 tosiaan se omakin on, joten ei näköjään vaikuta vuosimalli tässä hommassa.

Poraa, poraa ihmeessä se Kingi! R15p3kkkt! Itseäni harmitti kun möin 2 Kingiä veks sen sijaan, että olisin vain vedellyt hiekkapaperilla puolirupisesti logot ja eloksoinnit mäkeen - idea raiskuusta tuli liian myöhään. Valitettavasti.

Tonio - 19:24, 2.2.2012 » möin 2 Kingiä veks
FAIL! no points.
mika - 19:16, 2.2.2012 » Ei oo vuosimalleilla merkitystä tuossa ohjainlaakeri asiassa. Valmiissa kompliitissa on tavallinen laakeri, ja erikseen runkosettinä myytävässä rungossa on integroitu. Samaa tapaa NS viljelee myös muissa rungoissa.
Niin muutes onkin. Samaten se erikseen myytävä Analog -keula on erilainen ku komplarin mukana tuleva. Jarrureikää ei erikseen myytävässä ole. Tai se on sellanen kolmion muotoinen tyylitelty aukko.

…noista NS:n kompliittirunkojen ja irtorunkojen eroista keskustelin joskus pidemminkin ko. taminesta myyvän yrittäjän kanssa - muistelen, että esim. Analogeissa olisi ollut muitakin eroja kuin o-laakeri, mutten muista tähän hätään, että mitä kaikkea

edit. hidas: ainakin keula on erilainen

Oliko satulan alkuperäispyörästä mitään havaintoo? Mielenkiinnosta vaan kyselen.

En tiiä missä pyörässä toi jakkara on ollu. Ostin Satulan käytettynä tuollaisenaan. Hyvä se ainakin mun takamukselle on.

Ok. Ei muuta kun hyviä ajeluita! Siinäpä satula alkuperäisessä menijässään kiinni : http://i.imgur.com/mibJL.jpg .

Smurf - 19:33, 2.2.2012 » FAIL! no points.
Rumia olivat. Rock'n'Roll. Deal with it.
Smurf - 18:08, 2.2.2012 »
Mull Dundane - 18:03, 2.2.2012 » Pistä tulpat tankoon.
miks?
Kyllä nää tiiät, miksi kysyt? :)

Sekava ulkoasu on pop. Vaan miten ois vielä kauhun tasapainon edistäminen, kannuttamalla etuvanteen mustaksi ja satulatolpan punaiseksi? :smiley:

Tykkään tästä, koska oranssi keula on parasta ja Analog on kiva runko. Kuvauksellisista syistä olisin kenties irrottanut lampun (ja photoshopannut jarrupinnan mustaksi…)

heitin tollasen satulan roskiin, hieman eri kuosi vain oli

saakki käyny guccilifen laarilla :slight_smile:

kid_scientifik - 19:36, 2.2.2012 » Analogeissa olisi ollut muitakin eroja kuin o-laakeri, mutten muista tähän hätään, että mitä kaikkea
2010 oli pääasiassa vain toi ohjainlaakerin ero, jos ei jarrureikien puutetta lasketa mukaan. Sekä väri ero, kompliitissa oli musta ja runkosetissä keltainen. 2011 oli ainakin nuo samat erot, sekä lisäksi sama kuin monissa muissa NS:n rungoissa. Runkosetin runko on paremmista putkista. 2012 taitaa erot olla samat kuin 2011. Eli ohj.laakeri, jarrureiät, putket ja värit. Kompliitti musta vihreillä teksteillä, runkosetti tän kauden NS teemaväri neon kelta-vihreä ja toisena musta valkoisilla teksteillä.

En tiedä kuinka persiilleen mun näyttö on kalibroitu, mutta keula on siis paloauton punainen, kuten satulakin.

heitin tollasen satulan roskiin, hieman eri kuosi vain oli

saakki käyny guccilifen laarilla :slight_smile:

Kuka tommosta heittää roskiin! Ja niin kävin. Toivottavasti tulee kyseinen mankeli ehjänä perille =)