Fiksimaantielenkit

^Mulla on ainakin yks Herttoniemessä.

Erittäin hyvä idea! Harmi kun on jo huomiselle suunnitelmia, täytyy jättää väliin… Ensi kerralla sitten.

Arvon pyöräilijät, nolottaa vähän mutta ajattelin aloittaa yhteislenkin metrosiirtymällä itään, ettei taas joudu ajamaan Kulosaaren siltaa. Laiska paska joo, mutta siis kausikortit mukaan.

On ylimääräinen juomapulloteline, ruuvataan kiinni.

Thänks, mutta kaverin kaapista löytyikin ruma neonkeltainen teline. Onpi juomaa koko matkan ajaksi. Jee.

Ensimmäisen fiksumaantielenkin tulokset: olut-vesi 1-3; teräs-alumiini 3-1; sukkikset-housut 2-2; fiksi-vaihteet 3-1; Schwalbe-muut 4-0.

Pikkuasvalttia Nikkilään ja takaisin, lopussa ulkoilutietä että päästiin maantiepyöräilijäpaljoudesta.

Säie on vapaa seuraavalle vetäjälle.

Huomenna sunnuntaina klo 10 anyone? Neito lähtee omalle lenkille eikä viittis yksin jurnottaa.

Hitaasti olisi tarkoitus muutamia tunteja.

Kare_Eskola - 17:05, 10.4.2010 » Huomenna sunnuntaina klo 10 anyone? Neito lähtee omalle lenkille eikä viittis yksin jurnottaa. Hitaasti olisi tarkoitus muutamia tunteja.
Onko lähtö samasta paikkaa kuin ekassa viestissä mainittu? Mitäs toi hitaasti tarkoittaa? Jos ei sada niin voisin vaikka aloittaa kesälenkkikauden tälleen rennosti.:)

Taidan sittenkin päästä neitojen seuraan, on kivampi peesata…

puntarissa nätit maisemat ja kympin korkeampi keskari, harkitse nyt tarkkaan mitä vastaat

Et taida tietää miten lujaa ne ajaa… :wink:

mukana.

Vähän myöhään ootte liikkeellä… Komento takas…

milloin uusiks?

Muaki kiinnostais mutten ehkä osaa/uskalla järjestää. Pitemmät lenkit tullu aina vedettyä jonkun muun perässä…

Mutta eihän tässä muuta tarvita ku lähtöaika ja -paikka ja joku arvaus reitistä!

Jos menisi keskiviikkona 27.4. ajamaan Turuntie-Bodominjärvi-Velskola-Lahnus-Klaukkala-kotiin -pyräyksen iltasella? Urheilumieliset saa repiä ylämäkiä kovaa ja mäkien laella voidaan odotella porukka kasaan, alku ja loppu rauhallisemmin ajettuna? Reitti voisi olla vaikka tällainen (alkuun tuli hassu lisäpyörähdys liikenneympyrässä, ei ollut tarkoitus, en jaksa poistaa enää).

Voisi nähdä tuolla Pitskun mäkkärillä/huoltiksella liikenneympyrän vieressä klo 17, Takaisin Helsingissä oltaisiin ennen kahdeksaa. Pistosuojatut kumit vanteille ja varaenergiaa taskuun. Ihan alussa ja lopussa mentäis kevareita rauhallisehkosti.

edit: yksityiskohtia

edit2:

Jos reitti tuntuu liialliselta, voi kääntyä kotiin aiemminkin. Esim. Bodominjärven kiertäen ja vaikka samaa reittiä palaten, tai kääntyen Velskolan osuuden jälkeen Vihdintietä etelään.

edit3:

Joku vähemmän mäkinenkin reitti käy toki mulle. Kommentoikaa ja ehdottakaa tahtomustenne mukaan - mikä reitti olikin, voin olla “vetäjä”, jos se meinaa sitä että on kärryillä siitä mitä kautta ajetaan ja että vastatuulen tms. olosuhteen yllättäessä on vetomies joka ei ihan kaadu kyljelleen… Voisi olla mukavaa pitää tätä ketjua aktiivisena muutenkin, jos porukalla on lenkkihaluja.

Minä lähden tiistai-iltana kiusaamaan hyvin levänneitä HePolaisia klo 18 Vantaankosken kioskilta, saa tulla fixed-tueksi…

Keskiviikkona juon keskarikaljan.

epaz - 17:24, 18.4.2011 » edit2: Jos reitti tuntuu liialliselta, voi kääntyä kotiin aiemminkin. Esim. Bodominjärven kiertäen ja vaikka samaa reittiä palaten, tai kääntyen Velskolan osuuden jälkeen Vihdintietä etelään.
Vihdintien paallyste on tosi rouheessa ja kuoppaisessa kunnossa, ainakin tolla velskola-lahnus valilla. Lahnuksesta kaupunkiin pain eos.

Mä oon ainakin täysillä messissä!

Erinomaista, joku muukin jo sanoi tulevansa, eli nähdään tuolloin 27.4. klo 17 Pitskussa. Mallataan vauhtia sitten paikalle saapuvien kykyjen mukaan niin että ketään ei ahdista liikaa.

Kiitti Chainthug Vihdintie-tiedosta. Huomaankin myös vetäneeni Gmap-pedometer-lenkkini eri kautta kuin sanallisen kuvaukseni… Mietin jotain vaihtoehtoja missä ei oo liikaa mäkiä ja minkä pituutta voi jotenkin kivasti muuttaa.

Kyllähän minäkin voisin tulla tuolloin poljeskelemaan.