.

Mutta mutta, olisiko Ballerup Super Areenan velo Köpiksessä siistimpi ja kenties jopa logistisesti helpompi?

http://www.ballerupsuperarena.dk/sport/cykling/
http://www.fixedgearfever.com/modules.php?name=Velodromes&op=showtrack&id=717

Yes! Kuulostaa hyvältä. Ruotsissa pikabusseissa ei saa kuljettaa fillareita. Tosin, naamioin kerran vaihdepyörän kahteen jätesäkkiin eikä kuljettaja sanonut niistä mitään matkalla Helsingborgista Tukholmaan.

Liityn mielelläni matkaan jos ajankohta natsaa.

.

^ Toi oli vaan heitto kun tuli mieleen mutta joo, Blue1 Köpikseen vs. Viking Line + paku Faluniin.

Mutta Falun kiinnostaa myös.

20 henkeä pyörineen koneella voi olla logistisesti haastavaa. Tai mistä minä tiedän ottaako halpalentoyhtiö, tai edes finski noin montaa pyörää ruumaan.

EDIT: Köpiksessä olisi tosin enemmän aikaa paikan päällä, kun ei matkustukseen mene aikaa.

jesh! Ehdottojmasti mennään sitten jkumpaan tahansa niin kannattaa haastatella kyytien ja matkaseuran suhteen nuo Tukholman kontaktit. Eikös se Frank ainakin puhunut juuri Faluniin olevansa menossa?

kiinnosta

Köpikseen lentäminen on halpaa mutta lautta mielestäni naurettavan kallis, ruotsiin taas pääsee halvalla about millä vaan.

Fillareiden roudaaminen on aina tietysti vähän vaikeaa, mutta sitä varten voi vuokrata pakettiauton. Lisäks, luulis nyt että noi fillarikassit mee ihan normaalisti ruumaan jos sen pyörän pätkii johonkin siihen tarkoitettuun kuljetuslaukkuun? Silloin luulis olevan se ja sama tuleeko siihen koneeseen 2 vai 20 pyörää.

Ruotsiin lähteminen olis varmaan edullisinta eikä siitä myöskään tarvitse päättää niin aikaisin. Ajankohtakin on mun puolesta ihan ok.

En nyt kuitenkaan puutu tähän asiaan enempää, kun nyt ensin sais edes aikaseks sen Premium Rush -session niin ettei käy ku ADHD Tukikonsertin järkkärille.

.

^vai kurssit… kai sitä nyt pyörällä osaa täysiä ajaa

harmi ku ei o tuo firman kakkos hiace kunnossa, se ois meinaan joutanu

^
Ruåttalaiset näyttää mallia kuinka Falunissa ajetaan:

Lentäminen pyörän kanssa ei ole sitten ihan ilmaista puuhaa + pakkaamiseen menee oma tovinsa.

Ruotsalaiset on tunnetusti turvallisuushakuista kansaa mutta ^ siinä nyt nähdään ettei pakollinen kurssi estänyt tuotakaan. Näyttää muuten olevan klassinen “ajoin täysiii maaliin, ja lopetin polkemisen” -keissi…

Joo, voin laittaa viestiä tanskaan.

Pietarin sisävelo olisi myös kiinnostava kohde mutta ei sinnekään matkustaminen tietenkään ilmaista ole.

On muuten aika kuumottava tuo seinämä ihan tuossa radan sisälaidalla.

jussi - 15:12, 9.12.2011 » [...]Pietarin sisävelo olisi myös kiinnostava kohde mutta ei sinnekään matkustaminen tietenkään ilmaista ole.
1 kk viisumi n. 76 €, juna 80-100 € suunta ja risteily taisi olla alk. 60 € ees takas - lyhyellä reissulla pärjää kai ilman viisumiakin.

Pietari by boat ois kyllä mielenkiintoinen. Tutkitaan…

VR:n Allegro -hinnasto

Risteilyhommalla yhteen suuntaan alimmillaan 33€.
Tästä osviittaa vaikka.
Meigästä 9€ hinta fillarista ei ole edes paha tuolla Pietarin risteilyllä.

Jos päätätte mennä Köpikseen niin iloittakaa ryhmä jonkun seuran nimissä jolta saatte luvan. Muutamalla on kuitenkin lisenssi ja muut “unohti” ottaa treeni leirille mukaan. Tolla systeemillä ei tarvitse suorittaa mitää kursseja :wink:

Harmi kun manchesteriin ei saa enää halpoja lentoja. Siellä olis hyvä velo, ei kursseja, ei pahat hinnat ja muutakin fixutin meininkiä. Ai ja ne baarit meinas unohtua.

Lento Varsovaan ja sinne ajamaan ? Prutzkow on n 15km Varsovan esikaupunki ja TODELLA hieno rata jonka hinnat pitäis olla ok.

Varsovalle ääni.