poistettu

nyt pitäis noita kuvia näkyy, tota välityksestä sen verran että siiellä taitaa olla 52/16, mun mielestä hyvät ja kovassa vauhdissa ei ole sellaista pinkomista.

ja mitä pullotelineeseen tulee niin olin matkalla ostamaan toista tänän mutta en päässyy sitte kauppaan asti pitää käydä ostamassa :smiley:

carte - 21:57, 14.11.2011 » tota välityksestä sen verran että siiellä taitaa olla 52/16, mun mielestä hyvät ja kovassa vauhdissa ei ole sellaista pinkomista.
..kännissä ja läpällä?!

Pääseehän tolla välityksellä eteenpäin, mutta mites se pysähtyminen?

haha, ai onko tämä kyseine välitys joku hirmu vai ? :smiley: mun mielestä se on hyvä, asun raaseporissa karjaalla, täällä ei ole todellakaan mitenkään vilkas liikenne :smiley: täällä voi tykittää niin kovaa kuin haluaapi, olin tänään turussa polkemassa myös ja siellä ehkä voisi soveltaa pienempiä? mutta en sitäkään kokenu tarpeelliseks.

näillä välityksillä pystyy jopa autojakin kiusaamaan ja jollekkin hyvät naurut :smiley:

elaintarha - 22:13, 14.11.2011 » Pääseehän tolla välityksellä eteenpäin, mutta mites se pysähtyminen?
kuten sanoin niin ei ole vilkas liikenne mutta riippuu vähän, jos on vapaa rattaalla niin kengällä vähän laahaa niin kyllä se pysähtyy mut tosiaankin niin ei täällä ole edes liikenne valoja niin päätelkää itse.

voi vittu apua

tya - 22:38, 14.11.2011 » voi vittu apua
no

Kyssäreit jäbälle:

*ajatko tuolla (välityksellä) vapaarattaalla ilman jarruja?
*ajatko yli viiden kilsan lenkkejä tuolla välityksellä?
*oletko asentanut satulatolpan ns. läpällä?

kid_scientifik - 22:42, 14.11.2011 » Kyssäreit jäbälle: *ajatko tuolla (välityksellä) vapaarattaalla ilman jarruja? *ajatko yli viiden kilsan lenkkejä tuolla välityksellä? *oletko asentanut satulatolpan ns. läpällä?
vastauksia "jäbälle"

*kyllä ajan, kuten sanoin tossa yhessä kohtaa “mut tosiaankin niin ei täällä ole edes liikenne valoja niin päätelkää itse.”
*en ole hirveästi lenkkejä ajellu mut kerran tuli käytyä toisella paikkakunnalla, noin 20km suunta, ja välillä kunhan ajelen.

  • kuten sanoin että en ole hirveä haka näissä hommissa (vielä) toivottvasti :smiley: eipä se hidasta jos se on väärin päin ? vai?

No further questions.

asia seelvä

Voin pahoin.

Miehekästä.

tulipa haloo, en itse käsitä miksi mutta joku selventäkööt jos haluaapi :slight_smile: enpä usko että muutoksia tulee kunnes siirryn isompaan kaupunkiin.

^ yleensä pyörässä on hyvä olla jonkinlainen jarrulaite, Karjaallakin. Toi välitys on aika raskas, optimikadenssilla jos (pystyt) ajelemaan niin vauhdit on 35-40 km/h. Ja siinä vauhdissa taas jarru on ihan jees keksintö, Karjaallakin.

Satulatolpasta en sano mitään, jos ei satu genitaaleihin ja asento sopii itselle niin mikäs siinä. Noillä välityksillä pitää kuitenkin ajaa putkelta jatkuvasti.

Nyt on zeniä!

Mutta joo: laita nyt pyörääsi jarrut. Välitys on asia erikseen.

EDIT: vanttera ehti jo olla ystävällinen.

asia selvä, sait ylipuhuttua, ehkä mä vaihdan sen vapaarattaan kiinteeäksi sitten että en ole fillarikeskuudessa “hullu”.

en kyllä menis sanomaan että raskas polkea, mielestäni menee smootisti oli se ylimäki tai suoraa, pidän vauhdista!

ei se ole hulluutta ajaa ilman jarru(j)a, se on pelkästään tyhmää. Ei siinä jos ittensä teloo, kunhan ei muita. Jarruista ja jarruttomuudesta tosin on tälläkin palstalla keskusteltu varmaan jo riittävästi, joten en sano muuta :). Pyärä noin muuten on kiva, mitä nyt satulaputki pistää silmää :>

Aika roimasti signaturemateriaalia yhdella sivulla…