Cyclo Cross/Gravel Grinder/Monstercross -speksauslanka

^^ Iso laikka pitää olla munisszz :smiley:

^ Hehe, no en kyllä tosissaan laittais kiinakeulaan 200 laikkaa, vaikka sitä kysyinkin.

Top Dog - 14:53, 12.11.2015 » Pyöriiköhän 200 laikka edessä?
Ei oo hirveesti tarvinnu pelätä tolla 180mm:lläkään ja tilaakin olisi että miksikäs ei. Varmaan aika nopeasti huomaa, kun lopettaa pyörimisen :)

Tämmönen ollu telakalla pitkään, kun täysjäykällä sinkulalla on ollut niin hauskaa ja huoletonta ajaa. Pitkästä aikaa ajokuosissa, poislukien ilmeisesti joku vuoto takaiskarissa, joka pitää vielä selvittää.

http://img.photobucket.com/albums/v336/Lumikko/Mobile%20Uploads/image_zpscse0lcxr.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v336/Lumikko/Mobile%20Uploads/image_zps4qbskvos.jpg

Joustaa 140 milliä edestä ja takaa. 67,5 asteen keulakulma.
Painon puolesta jaksaa kuitenki kiivetä myös.

maastossahan tulee toisinaan tarvetta siirtää kalustoa autolla paikasta toiseen. palstaltahan löytyy joku kuljetusteline -topsu mikä on melkosen pintapuolinen huitaisu. kattoteline tai koukkuteline.
onkos mitään uutta innovaatiota tullu maastohefeille? usein tulee paloiteltua konttiin, mutta välillä on tuplarattaat, kasseja jne jos muksut kyydissä. onko kattotelineissä jotain mitä kannattais yytsiä? helppo/kestävä/järkevä kiinnitys pyörälle tai ‘vältä näitä malleja’ -havaintoja?

Pedro - 14:40, 16.11.2015 » maastossahan tulee toisinaan tarvetta siirtää kalustoa autolla paikasta toiseen. palstaltahan löytyy joku kuljetusteline -topsu mikä on melkosen pintapuolinen huitaisu. kattoteline tai koukkuteline.
Nyt skarppaa saatanan idiootti. Löytyy hakusanalla [kattoteline](https://www.yksivaihde.net/old/6247).

Asbin ystävällisellä opastuksella siirsin vastauksen kattotelinetopsuun. Vaikka vastaukseni koskee myös peräkoukkutelineitä. Apua.

^ oispa riser

^^Oispa Bullmoose

^^^ Oispa ollu talouspaperia

Oispa kärsivällisyyttä tilata ja odottaa Vanilla.

Onkohan oliivinvihreä vaiko paskanruskea ensi vuoden oranssi? Vielä ehtisi vaihtaa väriä.

E: huomasinpa sitten vasta jälkeenpäin tuon canti-hangerin. Aika magee idea.

Oikein kivannäköne pyörä ja rengastilan kanssa ei oo turhaan säästelty. Ohjainlaakerin väristä oon eri mieltä.

Oispa epäeroottista ja halveksuttua spacerstäkkiä vastaava stemmi.

Mutta miksi cänti? No sopiihan ne tuohomn klassisempaan luukkiin, mutta jos kerran pannaan noin järeet kumit niin kai niillä olis kiva ajaakin siellä mihin ne on tarkoitettu. En ite lähtis kanteilla maastoon.

^ villi veikkaus: omistajalla on jo kuituinen tai titamiininen tai stainlessteräinen levyjarruhimmeli ns oikeaan maastoajoon tai ehkä ne kaikki ja tolla ajellaan vain sunnuntaisin.

Edelleen ahdistaa noin vaakaputkisijoitetut retropumput, jotka kielivät paskuudesta, käyttämättömyydestä ja epämääräisestä sojotusfiilistelystä.

Sori jätkät, fiilis se on paskakin fiilis, mutta en pysty minkäänlaiseen retkifiilistelyyn… suurin osa varusteista pyörän päällä näyttää todella pöljältä.

Kierrenapa ja vapari on myös vähän meh. Smurffin kansa samaa mieltä, vaakaputkipumpputrendi on aika hölmö. Toisaalta onhan prolly-jäbän uudessa pyörässä sama.

Vähäse huumorikokoonpano. Taskumattitelineineen ja ohjaamoineenkin. Mut ohan tossa mahdollisuuksia, jos tommosesta tykkää. Pumppu toki toimivampi kuin useimmat pikkupumput. Ja tossa pyörässä taitaa olla wtb exiwolfit, vai mitkä ne oli, renkaina, jostain kymmenen vuoden takaa. Selittää osaltaan, jos kuvat on niiltä ajoilta. Ja vaikka jossain soratiekamppeessa toki cantit edelleen aivan hyvät.

minulla on tapana: postata mitä haluan. ja miettiä vähemmän olisiko postaamani pyörä esim. maksimaalisen funktionaalinen. tai pidänkö itse edes pyörästä erityisesti.

jos nyt kuitenkin jotakuta kiinnostaa, niin ko. polkupyörä on rakennettu 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen puolivälissä ja kuului kv. tason enskakuskille, william olsonille, joka kuoli traagisesti big mountain enduro world series -tapahtumassa crested buttessa, coloradossa.

http://images1.westword.com/imager/u/745xauto/6988251/will.olson.facebook.portrait.800.1.jpg

vila i frid.