Cyclo Cross/Gravel Grinder/Monstercross -speksauslanka

Kupupultti/tavallinen, jos on hyvää laatua ja aluslevyt alla, niin ei kyl pitäis paljoo eroa olla.

Kupukanta Torxilla on se virtaviivainen ja kestävä valinta. Toki kuusiokolon kanssa pärjää komponenttien laadun täyttäessä jonkun tason, ja kunhan muistaa tökötit kierteissä, jotta tulee kunnolla sitä puristusvoimaa samoilla momenteilla.

Eihän slidereissa tarvi pultteja rystyset valkoisina kiristellä, kun on stoppariruuvit estämässä ei toivottua slaidailua. Ainakin mun kokemus Paragoneista on tämä.

Pitää paikkansa. Kova tälli edestäpäin voi kuitenkin nitkauttaa niitä taaksepäin samalla tavalla kuten kova runttaaminen nitkauttaisi eteenpäin, jos stoppariruuveja ei olisi. Siinä mielessä ainakin jonkin verran momenttia niihin saa laittaa. Toki jos kupukantaruuvit ei kestä, joku siinä yhtälössä mättää.

Voix joku runkoasioista perillä oleva selittää. Mites tommoset liukudroppirungot kestää?

Kysyn siks että esim. tossa Ragleyssa näyttää siltä, että taka-akseli on toooosi kaukana siitä pisteestä mihin chainstayn ja seatstayn putket päättyy. Vipuvartta rupee jo olemaan. Eiks tommoseen tuu hirmune vääntö? Levarikin vielä bonuksena ja kaikkee.

no jos takajarru pohjassa tulee hypystä alas ni voisin kuvitella että myötörajaa hätyytellään

ehkä sitä kuitenki on mietitty

Kun löytöjä internetistä -lankaa ei enää ole, niin en oikein tiedä, mihin tän postais… Paging mannine anyhoo:

Project Hunyango*: 5-in-1 bike frame

Odotellaan niitä 800c kumeja

nuo stoppariruuvit vaikuttavat tärkeiltä em. syistä.

oon rymistellyt tolla broidin el mariachilla ja säätänyt noita alternator-hahloja. vähän ihmetyttää, että tuossa nuo vastaavat ruuvit ovat todella rimpulat. jotenkin tuntuisi siltä, että noihin olisi kannattanut panostaa enemmän, varsinkin pidempiaikaista käyttöä ajatellen.

http://reviews.mtbr.com/wp-content/uploads/2012/07/el-mariachi-13.jpg

e. muutoin kyllä ns. sangen mainion oloinen peli nöösin polkuiluun.

mm no keveys edellä speksataan, tuossa kohdassa kestää melkein nuppineulakin
se on ihan vaan säätöruuvi/stoppari että sen ei tarvii kestää mitään
monkeynutsit tms sitten erikseen jos akselin kiinnitykseen ei halua panostaa riittävästi

…ehkäpä enemmänkin niin, että tuntuvat sulavan käsiin kun pitää välityksen vaihdon yhteydessä ruuvailla edes-takas; joku jämäkämpi/napakampi systeemi olisi paikallaan.

omasta vempeleestä sen verran, että kulmilta löytyi kiekoiksi hopen pro evo kakkoset paritettuna suoravetopuolilla flow ex -kehien kanssa. oikein hyviltä vaikuttavat kiekot käyttööni - eivät keijukaiset, mutta sen verran jämäkät, ettei hiosta paukutella menemään.

normi-ardentti ei noussut pylväspumpulla kotioloissa, joten laitoin ikonin pariksi eteen broidilla olleen hans dampfin (2.35-ilmoitettu vaikuttaa ainakin kakspistenoloselta vanteella).

vaikuttaa kyllä kaikkineen todella soivalta peliltä koko fillari. ainoa mikä harmittaa on kehnohkot polkukelit =/

Kokeilitko laittaa sisurin renkaan ympärille auttamaan nousemishalujen kanssa? No eipä huonosti kuitenkaan käynyt, koska Hansu on oikein kiva eturengas Ikonin edellä kulkemaan.

Tänään oli kyllä kivat polut ajaa. Siirtymilläkin oli pääasiassa sen verran kuivaa, ettei rapaantunut käytännössä ollenkaan. Ihan kotinurkilla oli lätäköitä ja ajoin sitte rauhassa.

Kyllä aika lailla raskaasti saa runtata että nuo alternatoreiden stopparit itsekseen lähtee siitä pyörimään vaikka jättäisi kuinka löysälle varsinaiset kiristykset. Itsellä on noissa vielä tippa sinistä locktitea joka aukeaa helposti avaimella ja kestää pari-kolme säätöä ilman muita toimenpiteitä, mutta estää kuitenkin ruuvien aukikiertymisen tärinässä. Ja voihan niihin laittaa vielä lukkomutteritkin jos oikein hirvittää.

^siis meinasin, että ovat minusta vähän rimpulat ihan vaan ketjunkireyden säätöön, semminkin jos tulee enemmänkin välityksiä vaihdeltua

^^kokeilin toki sisurikikkaa ja muutakin vekslailua, mutta ei tällä kertaa. rengas asettui sen verran iisisti vanteelle, että jo tuossa vaiheessa arvelin, ettei tule nousemaan. käytetty rengas, joten liekö sitten reuna ehtinyt veltostua tms. aivan hyvältä vaikutti kyllä lyhyen testin perusteella sisurillakin…

En oo kauhean paljon säätänyt kun ei ole ollut tarpeen, mutta mullakin sliderit on kestänyt ja pysynyt lipsumatta sellaisenaan. Säätöruuville ei säätäessäkään ainakaan tuonmallisessa paljon rasitusta tule, kun ketjua ei kuitenkaan soivan kireälle tahdo, joten kiristäessä siihen kohdistuva voima on tosi pieni. Konassa tosin dropit ja kiinnityspultit on melko jykeviä.

negaatio - 12:46, 7.2.2015 » http://onyourleftcycles.net/wp-content/uploads/2012/11/Kona-unit-13-3.png

2SoulsCycles slider dropit on niin ikään suht järeät, itsellä vielä noista 142x12 versiot. Ei kyllä ole ollut minkäänlaisia ongelmia lipsumisen suhteen.

^tämä kiinnostaa. Titsku QH alkanut tulla uniin. Kiva fiilistellä, mutta voi jäädä toteutumatta.

Haluaisin tilata Canfieldin slidereihin hilppeet Paragon Machine Worksilta:

http://www.paragonmachineworks.com/PDGImages/MS2006.jpg
http://www.paragonmachineworks.com/cgi-bin/commerce.cgi?preadd=action&key=MS2006

… mutta neljän kybän postikulut kympin ostoksesta on vähän tylsät. Olisiko kellään kenties kiinnostusta pieneen kimppatilaukseen?

Toisin pitää vielä tarkistaa, että noi on ylipäätään sopivat.

Mulla oli joskus Mariatsi ja Alternatorit ei ikuna hievahtaneet. Ei ollut lukitetta vaan lyhyellä avaimella kiinni eikä edes apinanraivotiukkaan ja menoksi. Imo ihan helvetin hyvä zydeemi.

Eijjoo Honzossa ininä luistaneet mihinkään suuntaan ja on ajettu kovaa ja laskettu mäkiä ja hypitty. Kuski on 100 kiloinen poikanen.