Yksivaihde.net » Rompetori - Myydään, annetaan ja tarjotaan vaihtoon

V tai M: Spezialized Langster '09, koko 56, lähes iskemätön

(5 posts)
 • Started 8 years ago by zeikok
 • Latest reply from kid_scientifik

 1. zeikok
  zeikok
  Profiili

  Eli koko kesän on eteisessä ilman ajoa pyörinyt 09 hankittu Spessu. Pyörällä on ajetty ylipäätään hyvin vähän - laakerit, rattaat, ketjut - kaikki on oikein hyvässä kunnossa. Rungossa pieniä naarmuja, muttei todellakaan mitään isoa. Ei siis aivan uudenveroinen, mutta todella hyvä. Kaikki on orkkista, paitsi polkimet jotka on vaihdettu MKS:n mukavempiin. Ainoa vaihdon tarpeessa oleva osa on muovihäkit. Yhteensä pyörällä ajettu max 500km, jos sitäkään. Pyörä sijaitsee Turussa.


  Tarkemmat tiedot pyörästä:

  - Runko on alumiinia (ero tällähetkellä myytävässä mallissa terästä), alu on materiaalina kevyt ja hemmetin hyvä. Tuntuma tiehen on maantipyörämainen.
  - Paino matkalaukkuvaa'n mukaan 7,45kg. Tästä siis saa alle seiskakiloisen.
  - Runkoko 56, sopii 176-182cm pitkälle polkijalle (itse olen 179 ja normaalit raajat, mitoitus todella hyvä).
  - Liikahtaa todella vikkelään, välitykset on selkeästi kadulle, jos haluat tehdä tästä rataharjoituspyörän, kannattaa takaratas vaihtaa hieman pienempää ja eturatas isompaan jotta kuudenkympin vauhdit saa pidettyä helpommin.
  - Takakiekossa flipflop-napa, eli pyörä muuttuu sinkulaksi todella nopeasti.
  - Ajotuntuma on maantiepyörämäinen, mikä tekee tästä todella hyvän kaupunkisukkulointiin
  - Omasta mielestäni hyvin mukava hiilikeula
  - Mukaan tulee (jos haluaa) kuvissa vilkkuva juomapulloteline sekä CAT:n langaton mittari

  Kuva:

  Kuva 1

  Kuva 2

  Vaihdetaan
  Ensisijaisti etsin vaihturia paremmin +100km lenkkeihin soveltuvaan vaihdepyörään. Voit tarjota mitä tahansa pyörää, mieluiten kuitenkin max 7vuotta vanhaa ja joltakin laatuvalmistajalta. Ainoa ehdoton vaatimus on, että runkoko olisi suurinpiirtein tuo sama 56. Väliraha-kuviot eivät ole poissuljettuja, mutta ensisijaisena ajatuksena olisi vaihtaa pyörät päittäin.

  Myydään
  Jos sopivaa vaihturia ei ilmaannu, niin myyntikin on mahdollinen. Tällöin hinta tarjousten mukaan, mutta n. 600e tuosta pitäisi saada. Tarjouksia voi iskeä yksityisviestillä, mutta kuten todettu, etsin ensisijaisesti vaihturia.

  Lähetetty 14:59, 10.7.2011, 8 years sitten. # Login to Send PM
 2. kid_scientifik
  kid_scientifik
  Profiili

  Tästä ilmoituksesta hämmennyin. Hämmennyin tavalla jollaista en ole ennen kokenut. Pelottavaa mutta tavallaan myös kiehtovaa - jollain käsittämättömällä tavalla äärimmäistä..

  Partatera-Pietari - 18:19, 24.3.2019  » 
  palveluiden tarjoaminen nyt vain tulee kehittymään tällaiseen suuntaan
  Lähetetty 15:09, 10.7.2011, 8 years sitten. # Login to Send PM
 3. opqdonut
  opqdonut
  Profiili

  ^ Tästä vastauksesta hämmennyin. Hämmennyin tavalla jollaista en ole ennen kokenut. Pelottavaa mutta tavallaan myös kiehtovaa - jollain käsittämättömällä tavalla turhantärkeää epäselvää paskanjauhamista siistiin pakettiin laitettuna...

  Lähetetty 15:14, 10.7.2011, 8 years sitten. # Login to Send PM
 4. zeikok
  zeikok
  Profiili

  kid_scientifik - 16:09, 10.7.2011  » 
  Tästä ilmoituksesta hämmennyin. Hämmennyin tavalla jollaista en ole ennen kokenut. Pelottavaa mutta tavallaan myös kiehtovaa - jollain käsittämättömällä tavalla äärimmäistä..

  :) noo, fixit ei vaan sopineet minulle. Tästä pyörästä on kuitenkin varmasti jollekkin paljon iloa. Fixit sopivat lopulta vähän huonosti näihin 100-200km lenkkeihin joista eniten pyörällä nautin. Kun työmatkat on vielä joutunut väkisen tekemään autolla, niin fixuttelu on jäänyt valitettavan vähälle. Siitä huolimatta tuo on yksi hauskimmista pyöristä ajaa, mitä minulla on ollut. Toivottavasti löytyy joku, jolta löytyisi hyvä lenkkipyörä ja jota kiinnostaisi erinomainen fiksi.

  Lähetetty 15:25, 10.7.2011, 8 years sitten. # Login to Send PM
 5. kid_scientifik
  kid_scientifik
  Profiili

  ^^Miksi kommentoit, jos et ymmärrä pointtiani alkuunkaan? Ehkä sinusta kaikki mitä et ymmärrä on ns. paskaa tai vaihtoehtoisesti sen jauhamista. Ja yritä pidättäytyä vastaamasta tähän lankaan; pohdi sen sijaan asiaa itseksesi.

  Rautalangasta: Listasin mielessäni ilmoitusta lukiessani mieleeni nousseita ihmetyksen aiheita. Niitä kertyi kuitenkin niin paljon - ja koko ajan vain lisää -, että hämmennyin, siis oikeasti ja toden teolla.

  Onnea joka tapauksessa ilmoituksen laatijalle (vaihto)kauppoihin!

  Partatera-Pietari - 18:19, 24.3.2019  » 
  palveluiden tarjoaminen nyt vain tulee kehittymään tällaiseen suuntaan
  Lähetetty 18:57, 10.7.2011, 8 years sitten. # Login to Send PM

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.

Yksivaihde.net » Rompetori - Myydään, annetaan ja tarjotaan vaihtoon

Search with Google: