Yksivaihde.net » Rompetori - Myydään, annetaan ja tarjotaan vaihtoon

MYYTY: Peugeot NOS runkoja 4 kpl

(34 posts)

 1. 1. NOS 58/58 c-c BSA 1"x24tpi 22,2mm 26,8mm Tangen ohjainlaakeri on asennettu, keskiö rotsattu. Reynolds 501 runkoputket ja Reynolds 531 keula. MYYTY

  Lisää kuvia

  2. NOS 55/56 c-c BSA 1"X24tpi 22,2mm 25mm MYYTY

  Lisää kuvia

  3. NOS 60/60 c-c BSA 1"24tpi 22,2mm 25,8mm MYYTY

  Lisää kuvia

  4. NOS 55/56 c-c BSA 1"X24tpi 22,2mm 25mm MYYTY

  Lisää kuvia

  Rungot on Kilossa, Espoossa, noudot etusijalla. Kiekoissa olevat kumit on 32mm paitsi nro 1 kuvissa missä on 25mm. Keulan asennus (kaulaputken mahd. lyhennys, kierteen mahd. jatkaminen ja ohjainlaakerin asennus) voidaan tehdä tarpeen mukaan drinksupalkalla.

  PM tai SMS 0505004141

  I relax by taking my bicycle apart and putting it back together again.
  -Michelle Pfeiffer
  Lähetetty 12:21, 20.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 2. PM numero 2.

  Lähetetty 13:43, 20.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 3. tle88
  tle88
  Profiili

  Kolmonen on todella komian kokoinen ja pitkä pyörä isolle miehelle. Sinulla on siis ihan kartiotulkki, millä mitata noita... 25,8 millinen istuinkannatin...

  Jykevin itselleni aiemmin vastaan tullut harjoituskilpapyörä on Crescentin 92316, jossa on istuinkannatin tasan 26,0 mm. Seinämä on siis (28,6-26,0)/2 = 1,3 mm. Onko todella Peugeotissa vielä jykevämpi runko ? 1,4 millinen seinämävahvuus ?

  Luulisi menevän satakiloisille ja vähän järeämpi tekoisille kuin mansikan tuo runko. Jos ei olisi itselläni Crescentti fiksaatiota, niin ostaisin tuon oitis. Tuollaisia ei tehdä enää. Aivan totaalisen katoavaa kansanperinnettä. On todella vaikeaa löytää tukeva ja järeä runko, joka ei ole retkipyörä runko, vaan mitoitettu kuten harjoituskilpapyörän pitääkin olla mitoitettu.

  Ei ole riesana edes niitä ranskalaisia mitoituksia.

  Vaatiiko siinä ensimmäisessä rungossa satulaputken ruuvi lukitus jotain erityistä siltä istuinkannattimelta ?

  Tuure

  -.-

  Lähetetty 16:05, 20.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 4. kolmosen seinämän vahvuudesta ei ole tarkempaa tietoa. Ykkösen tolpan erityisvaatimuksista ei ole myöskään tarkempaa tietoa, ehkä terässoiroa pitäisi olla alumiinitolpassa siinä kohdin missä ruuvi puree, mene ja tiedä. Etuvaihtajalle on myös ruuvipaikka satulaputkessa.

  I relax by taking my bicycle apart and putting it back together again.
  -Michelle Pfeiffer
  Lähetetty 17:01, 20.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 5. hege
  hege
  Profiili

  pm runko 4.

  Lähetetty 14:15, 21.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 6. Riader
  Riader
  Profiili

  PM: jonoon kakkoseen

  Lähetetty 9:27, 22.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 7. M.S
  M.S
  Profiili

  PM 3

  Lähetetty 9:34, 22.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 8. tle88
  tle88
  Profiili

  M.S : Kolmosen väri on sitten nimeltään "Kuninkaan Sininen" , Ranskassa myöhäiskeskiajalla "ultra mare" eli "meren takainen sininen" korvasi heraldiikassa aikaisemman purppuran. Persiassa väri oli nimeltään "lazhward", joka kääntyi "lapis lazuliksi" , ja se on aito kohtalaisen harvinainen luonnon mineraali, rakenteeltaan kompleksinen natriumalumiinisulfosilikaatti, 3Na2O · 3Al2O3 · 6SiO2 · Na2S.

  Se oli arvokasta tuontitavaraa, ja sai siten myös sen arvokkaan merkityksen.

  Ainakaan minun mielestäni sitä ei kannata rungosta sitten ihan kevyin perustein vaihtaa, ellei satu aivan erityisesti sitä inhoamaan. Se väri on nimittäin viesti jostakin. Tuolle värille ei tarvitse mainosmiesten keksiä jälkikäteen mitään maireaa tarinaa jostain kuningattaren silmistä. Tuo väri itsessään oli huhmareessa jauhettua puolijalokiveä.

  Noin 5000 vuotta ennen ajan laskun alkua, eli noin 7000 vuotta sitten, egyptiläiset käyttivät tuota syvän sinistä arvokasta mineraalia korukivenä. Että silleen. Tuli vain pakottava tarve sanoa tämä asia, ettet vahingossa pyyhkäise väriä huis helvettiin siitä rungosta edes miettimättä sitä asiaa hiukan enemmän.

  ===

  Korvaa etulaakerin alakehä kaksinkertaisella määrällä irtokuulia. Se kannattaa.

  Tuure

  -.-

  Lähetetty 15:16, 22.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 9. Tämä on kuninkaan sininen mitä käytettiin Epygtissä:

  Peugeot nro 3 väri on ainoastaan keinotekoinen kopio tästä mineraaliväristä ja tarkemmin ajateltuna ei edes sitä. Mutta se on mahtavaa Tuure että valistat meitä. Historian tuntemus on aina arvokasta.

  I relax by taking my bicycle apart and putting it back together again.
  -Michelle Pfeiffer
  Lähetetty 15:30, 22.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 10. jussi
  jussi
  Profiili

  tle88 - 15:16, 22.11.2010  » Kolmosen väri on sitten nimeltään "Kuninkaan Sininen" , Ranskassa myöhäiskeskiajalla "ultra mare" eli "meren takainen sininen" korvasi heraldiikassa aikaisemman purppuran. Persiassa väri oli nimeltään "lazhward", joka kääntyi "lapis lazuliksi" , ja se on aito kohtalaisen harvinainen luonnon mineraali, rakenteeltaan kompleksinen natriumalumiinisulfosilikaatti, 3Na2O · 3Al2O3 · 6SiO2 · Na2S.
  Se oli arvokasta tuontitavaraa, ja sai siten myös sen arvokkaan merkityksen.
  Se väri on nimittäin viesti jostakin. Tuolle värille ei tarvitse mainosmiesten keksiä jälkikäteen mitään maireaa tarinaa jostain kuningattaren silmistä. Tuo väri itsessään oli huhmareessa jauhettua puolijalokiveä.
  Noin 5000 vuotta ennen ajan laskun alkua, eli noin 7000 vuotta sitten, egyptiläiset käyttivät tuota syvän sinistä arvokasta mineraalia korukivenä.

  marlon - 15:30, 22.11.2010  » 
  Peugeot nro 3 väri on ainoastaan keinotekoinen kopio tästä mineraaliväristä ja tarkemmin ajateltuna ei edes sitä. Mutta se on mahtavaa Tuure että valistat meitä.

  Ai mitä, että ei ole retkipökötti maalattu aidolla egyptin muinaisten faaraoiden mineraalivärillä? No unohdetaan sitten.

  Lähetetty 15:39, 22.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 11. tle88
  tle88
  Profiili

  Nätti väri valittuna ainakin minun mielestäni erittäin hyvään runkoon, ja vieläpä alkuperäinen sellainen. Sitä ei siis heti kannata ylimaalata jollain pirun miranolilla, ja ajatella, että hyi helevetti, violettiin vivahtava sininen. Tuotakin runkoa kun hetken katselee, niin se alkaa näyttämään todellakin oikein hyvältä. Todella hieno väri. <- tuo oli se sanoma.

  Jussi: Sitä saa tollona ja happamana ihan vapaasti vain ymmärtää ihan kaiken tahallaan väärin jos haluaa. Hyvä asenne ihan kivaan elämään. Olen varma, että lähimmäisesi rakastavat Sinua.

  Tuure

  -.-

  Lähetetty 20:13, 22.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 12. snapcazz
  snapcazz
  Profiili

  Itsellä ollut viime keväästä lähtien ajossa (ainakin HYVIN lähellä) runko 3:sta vastaava Peugeot. MrVelolta Vaasasta ostettu NOS paketti. Vaikka palikat ja kilkkeet onkin ihan peruskauraa niin kyllä Pösöllä saa kuninkaallista kyytiä. Samalla Mikolle myöhästyneet kiitokset hyvistä kaupoista.
  Alkuperäinen stemmi ja stonga ovat tallessa. Kuvan ottamisen jälkeen satula ja polkimet on päivitetty 2000 luvulle.

  Lähetetty 20:43, 22.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 13. Zigura
  Zigura
  Profiili

  Jos pääsen tähän ultramariininin legendanpätijäkonklaaviin mukaan, niin taidehistorian värioppitunnilta jäi päähäni, että kyseistä väriä oli aikoinaan saatavilla ainoastaan Afganistanista Sar-e-Sangin alueelta, mistä myös "meren takaa" -nimitys juontuu. Nykyään lapis lazuli -puolijalokiveä on löydetty myös Chilestä, Sambiasta ja Siperiasta, mutta vissiin Sar-e-Sangin kaivoksista möyhitään edelleen sitä arvostetuinta laatua.

  Jaan kyllä Tuuren mielipiteen siitä, että värin historiallisen taustan synnyttämillä konnotaatioilla on merkitystä. Nimim. Purple regal in the house

  Jeden Tag so schnell.
  Lähetetty 21:02, 22.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 14. tle88
  tle88
  Profiili

  Piti ihan lukea kaikki uudestaan: Olen sangen pahoillani, jos kirjoituksestani sai sellaisen kuvan, että väittäisin että jauhemaalauksessa käytettävään polymeerisideaineeseen olisi sekoitettu väriaineeksi aitoa lapis lazulia. Eipä tietenkään asia ole näin. Polymeerien väriaineet ovat itse samansukuisia polymeeri runkoja, joissa on konjugoituneita kaksoissidoksia, joiden johdosta polymeerin rungon resonanssi taajuus on näkyvän valon aallonpituudella. Resonoiva taajuus poistaa osan polymeerirungon pintaan lankeavasta valosta rungon omaksi värähtelyenergiaksi ja loppupeleissä siis lämmöksi, ja pinnasta heijastuvasta valosta puuttuu siis osa saapuvan valon taajuuksista. Siitä erotuksesta syntyy väri. Kaikki orgaaniset väriaineet perustuvat tähän resonanssiin, ja niiden väriä muutetaan joko hapettamalla ko. konjugoituneet kaksoissidokset auki (valkaisu), tai lisäämällä joukkoon aineita, jotka siirtävät tätä resonanssitaajuutta jompaan kumpaan suuntaan. Nämä varsinaisen väriaineen absorptio taajuutta johonkin suuntaan siirtävät aineet ovat ryhmänä joko kromoforeja tai auksokromeja. Ne ovat yleensä polymeerin runkoon sivusta blokkaavia elektronivarausta joko työntäviä tai sitä vetäviä funktionaalisia ryhmiä. - Ja tämän asian hallintaa se värien kemia sitten on.

  Olen pahoillani, että sotkin tuon värin käsitteen puhumalla sujuvasti asian sekaan siitä muinaisesta väriaineesta, josta se värin olemassaolo on saanut alkunsa, ja jonka aineen kalleuden ja harvinaisuuden johdosta se väri on yhä edelleen synonyymi jollekin arvostettavalle. Synteettisten värien historiahan on vielä sangen lyhyt, ja suurin osa niistäkin on keksitty aivan vahingossa kun on yritetty ensin tehdä jotain aivan muuta.

  Muinoin vaatteissaan vääriä värejä käyttänyt alaluokka ripustettiin hirsipuuhun, niin vahvasti ne värit olivat monopolisoitu eri merkityksiinsä, ja joissakin kulttuureissa nämä merkitykset ovat yhä edelleen olemassa ja edelleen viestejä. Täällä Suomessa ja nykyaikana kai enää lähinnä kirkko pitää yllä värien luokittelua joihinkin liturgisiin väreihin, ja niiden eri merkityksiin erilaisissa yhteyksissä. Kaikkialta muualta (täällä) värien merkitykset ja viestit ovat jo kadonneet.

  En minä nyt taaskaan pahaa tarkoittanut tällä kirjoituksella, ajattelin... ajattelin vain, että äkikseltään joku joka ei tiedä tuon värin etymologiaa (voiko noin edes sanoa?) saattaa tosiaan ajatella, että perhana... vähän oudon värinen violettiin vivahtava sininen. Ei muuta kun miranolia päälle ja vieläpä mattamustana kiitos, että näyttäisi coolilta.

  Ei tässä siis ollut takana paha tarkoitus, eikä mikään perverssi halu taas jotenkin brassailla jollakin oudolla tiedonjyväsellä.

  Kun nopeasti vain kirjoittaa, niin ei aina tule muotoiltua asioita kovin hyvin. Pahoittelen aiheuttamaani väärinkäsitystä. En kuitenkaan edelleenkään pidä jussin kaltaisten ihmisten tavasta väännellä asioita ja ymmärtää niitä aivan tahallaan väärin. Minusta asioiden tahallinen vääristely on tappisarvisten beetta urosten puuhailua, jota tehdään kotona turvassa näppäimistön takana. Arvotonta kitinää, johon tulee sitten vain vastattua samalla matalamielisellä tasolla. Se sitten harmittaa jälkeenpäin sekin.

  Tuure

  -.-

  Lääkäri ja biologi kai sanoisivat, että väri syntyy silmän rodopsiinissa 1000 kertaa sekunnissa tapahtuvana sidoksen kääntymisenä, psykologi ja neurologi kai väittäisivät värin olevan aivojen tekemä tulkinta näköhermon signaalista, uskovaiselle väri on osoitus jumalan olemassa olosta ja loputtomasta rakkaudesta, ja juomarille värit ovat syy juoda ja runoilijalle ja taiteilijalle värit ovat... mitä ?

  Minä taas typeryyttäni nussin tämän myyntisäikeen aivan piloille... pahoittelut ylläpidolle. Asia vain kiinnosti kun tuollainen vaakapituudeltaan 60 senttinen ei ole niin kovin yleinen enää. Olisi pitänyt jättää ne kirjoittelut sikseen ja hamsteroida tuollainen runko itselleni ihan vain uteliaisuuttani. Harkitsin sitä asiaa melko pitkään, hinta oli minusta edullinen. Toivottavasti se runko päätyi hyvään ja arvostavaan kotiin.

  Lähetetty 0:03, 23.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 15. ^hyväähän vain tarkoitat. Taiteiljalle (jos siis tarkoitetaan kuvataiteilijaa) värit on ilmaisun työkaluja, aivan kuten muodot ja esim. sommittelukin ovat. Vetojärjestelmiä, elastisuutta ja jarruja. Näiden yhtälöistä muodostuu tarvittaessa harmoninen kokonaisuus josta on tulkittavissa viestejä. Täällä ruotsissa on paljon tällaisia keltatiilisia kerrostaloja, väri on tulkittavissa sinapinkeltaiseksi, tuoreen pullan ruskeaksi tai pikkulapsen paskan väriseksi. Ihan riippuen tulkitsija taustasta tai huumorintajusta. Värien sekoittuminen tapahtuu subtraktisella menetelmällä kun on pigmenteistä kysymys mutta mikä onkaan toinen värien sekoittumistapa?

  edit: ei tämä myynti-ilmoitukseni mene pilalla OT horinoista

  I relax by taking my bicycle apart and putting it back together again.
  -Michelle Pfeiffer
  Lähetetty 0:30, 23.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 16. ^ mut mikä on tuo mainittu "huumorintaju"?

  Spoke Divider

  Spoke Divider
  Lähetetty 0:33, 23.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 17. ^sitä soisi olevan jaetun neuvolassa enemmänkin

  I relax by taking my bicycle apart and putting it back together again.
  -Michelle Pfeiffer
  Lähetetty 0:38, 23.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 18. rokpete
  rokpete
  Profiili

  se toinen värisysteemi on additiivinen -- esim. tietskan näytöllä touhutessa...

  *** Hidas ja hiljainen ***
  Lähetetty 0:44, 23.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 19. ja taas takarivistä tuli oikea vastaus!

  I relax by taking my bicycle apart and putting it back together again.
  -Michelle Pfeiffer
  Lähetetty 0:59, 23.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 20. tle88
  tle88
  Profiili

  additiivinen...

  Voi elämän kevät. Moite on vastaanotettu.

  huumorintaju...

  Hep!! Tämän minä kyllä muistan. Tämä oli se juttu, jolla suoranaista ilkeyttä aina puolusteltiin...

  No joo...

  Häpeän syvästi. Vaellan konttusillani polvet verillä autotalliin Crescent telineiden juurelle, ja alan sovituksen omaisesti venyttämään jo entuudestaan kipeitä kinnerjänteitäni. Kipu, kärsimys, sovitus ja katharsis. Luterilaisen sielunmaisemani kulmakivet ja turva...

  Minun pimeydessäni ne eivät petä.

  Tuure

  Lähetetty 2:33, 23.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 21. vallengrach
  vallengrach
  Profiili

  Off-topic parhautta tämä lanka!

  Tom Ritchey swore he’d shave his moustache when Ritchey components stop winning races.

  That was 41 years ago.
  Lähetetty 3:12, 23.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 22. M.S
  M.S
  Profiili

  Kyllä se väri taitaa pysyä alkuperäisenä, jos ja kun runko minulle päätyy, eli ei kannata huolestua. Suunnitelmissa on muutenkin sunnuntaipäivien nautiskelupeli... Jos tässä jatketaan jaarittelua, niin minkähänlaista vaihdepalikkaa tuohon kuuluisi alkuperäisen tyylin mukaan ripustaa? Entä onko horstilla näkynyt hyviä tarjouksia kokonaisista edullisen pään groupseteistä?

  Lähetetty 9:15, 23.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 23. konkeli
  konkeli
  Profiili

  Kyllähän nyt tuohon egyptiläisin ihmevärein värjättyyn ranskalaiseen laitokseen pitää laittaa yhtä ranskalaiset ihmevärkit. Eli Mavic Zapit.

  ***Ei nää mitään saatanan taikamiekkoja ole vaan polkupyöriä.*** Jii/2013

  lisäys 01/2015: "vitun pällit"
  Lähetetty 9:20, 23.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 24. JIITEE
  JIITEE
  Profiili

  Myynnissä oleva 1-setti on mielenkiintoinen , Galibier-malli vertaa:
  Galibier-87

  Miksi siinä on kuitenkin 531-reiska etuhaarukka , kun runkoputket
  ovat 501:ta kuten vakio-Galibierissä pitäisi olla myös 501-etuhaarukka ?
  Lienee maahantuojan vaihtorunkosetti, johon vaihdettu "parempi" etuhaarukka.
  Kiva setti tarjolla marlonilla.

  JT

  Lähetetty 9:31, 23.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 25. 531 keula asentui siihen allekirjoittaneen toimesta, alkuperäistä keulaa ei ole. Mielummin upgrade kuin downgrade.

  I relax by taking my bicycle apart and putting it back together again.
  -Michelle Pfeiffer
  Lähetetty 9:55, 23.11.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.

Yksivaihde.net » Rompetori - Myydään, annetaan ja tarjotaan vaihtoon

Search with Google: