Yksivaihde.net » Yksivaihde.net

Kyseenalaiset kauppakumppanit – Yleinen peräänhuuteluketju

(271 posts)

 1. Thomas
  Thomas
  Profiili

  Terve,

  Kuuluisiko kenenkään tuttavapiiriin Galaxy-nimimerkillä täällä kulkeva kaveri/Juha Helo? Tavarat pakattuna valmiiksi ja kaupat sovittu mutta miestä ei ole palstoilla näkynyt. Jos joku viitsii niin laittaa vaikka puh. nroa privalla niin saadaan kaveriin yhteys. Iso kiitos jo etukäteen.

  Lähetetty 9:25, 30.8.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 2. nykaenen
  nykaenen
  Profiili

  Meikänkin piti hierasta Galaxyn kanssa kaupat pari viikkoa sitten. Viimeks kun oltiin puheissa, niin hän lupas muistaakseni laittaa sähköpostia viikon 33 alussa. Sunnuntaina 22. päivä ja vissiin viime tiistaina eli 24. pv koitin soitella, mutta numeroon ei saanut yhteyttä.

  Lähetetty 10:57, 30.8.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 3. fillarji
  fillarji
  Profiili

  Huono kaupankävijä. Perui kaupat viikon/yli viikon odotuksen jälkeen.

  Lähetetty 11:04, 30.8.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 4. NKOTB
  NKOTB
  Profiili

  Kun palstan käyttäjämäärä on kasvanut melkoisen isoksi ja täällä tehdään aika paljon kauppaa, olisko paikallaan jokin yleinen kauppakumppanien arviointithreadi. Voisi vähentää ohareiden määrää.

  "Onneksi skidit pitävät skarppina ja moottoripyöräily on minulle eräänlaista joogaa.” - Pertti ”Nipa” Neumann
  Lähetetty 11:09, 30.8.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 5. Jani S
  Jani S
  Profiili

  ^ olisi paikallaan, kiinteänä

  Lähetetty 11:13, 30.8.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 6. Otsikko on muutettu ja sijoitetty tuonne yksivaihde.net -osioon ja stickytetty sinne.

  Spoke Divider

  Spoke Divider
  Lähetetty 11:17, 30.8.2010, 9 years sitten. # Login to Send PM
 7. User has not uploaded an avatar
  Moxi
  Profiili

  En tiedä onko tämä varsinaisesti oikea ketju, mutta äkkiseltään en sopivampaakaan löytänyt joten antaapa nyt mennä.

  Viime tiistaina löin kaupat lukkoon foorumilla myynnissä olevasta pyörästä ja siirsin myyjän (jonka nimimerkkiä en ainakaan toistaiseksi halua paljastaa) tilille sovitun kauppasumman ja kuljetuskustannukset sillä puheella, että myyjä laittaa pyörän tulemaan mulle matkahuollolla "loppu viikosta". Odottelin rauhassa viikonlopun yli ja kun maanantaina rupesin kyselemään lähetysnumeron perään selvisi, että myyjä ei ollut toimittanut pyörää matkahuoltoon. Hän sanoi maanantaina lähettävänsä pyörän tiistaina, mutta kuinka ollakaan ilmoitti keskiviikkona ettei vieläkään ollut lähettänyt pyörää ja sanoi hoitavansa asian torstaina eli tänään, sen jälkeen kun olin painokkaasti teroittanut että mulla alkaa pikku hiljaa huumorintaju loppua tämän homman kanssa. Samassa rytäkässä selvisi myös, että pyörä ei ole edes myyjän hallussa vaan useamman sadan kilometrin päässä toisella paikkakunnalla säilöttynä kaverin varastoon ja kyseinen kaveri on syypää siihen että pyörä ei vielä ole mun hallussa sillä hän ei ole toimittanut pyörää matkahuoltoon vaikka myyjä on omien sanojensa mukaan näin hänen kanssaan sopinut ja patistellut hoitamaan asian.

  Tänään ois pitänyt siis pyörän vihdoin ja viimein lähteä tulemaan mulle päin, mutta kuinka ollakaan myyjä ilmoitti hetki sitten epämääräisten selitysten kera, ettei kaveri ollut saanut tänäänkään pyörää lähetettyä ja ilmeisesti yrittää huomenna uudestaan.

  Kuinka kauan te kestäisitte tällaista välinpitämättömyyttä myyjältä? Onko mulla vaan lyhyt pinna kun alkaa oleen jo mitta totaalisen täynnä? Vaikka en jaksa uskoa joutuneeni varsinaisen huijauksen kohteeksi tilanne alkaa aiheuttaa aika suurissa määrin ylimääräistä stressiä ja ärtymystä, sillä ko. pyörällä olisi pitänyt päästä kulkemaan jo tällä viikolla töihin eikä varsinaisesti oo varaakaan leputtaa isoja summia rahaa vastikkeetta jonkun toisen pankkitilillä.

  Sen sijaan, että kohta alkaa tipahdella kuittailuja tyyliin "mitäs menit maksamaan pyörän etukäteen", joku samanlaisessa tilanteessa ollut vois jakaa viisauttaan jotta saisin tilanteen ratkeemaan fiksusti ja nopeasti. Vahinkohan tässä on jo tapahtunut, sillä pyörä on jo nyt yli viikon myöhässä ja vaikka se huomenna jollain ihmeen konstilla löytäis tiensä matkahuoltoon, menee pitkälle ensi viikkoon ennenkuin se on mulla. Hyviä vinkkejä miten saan potkittua vauhtia myyjään otetaan vastaan vai onko joku sitä mieltä että kannattias vaan myöntää tappionsa ja ilmottaa että, kauppa on purettu, palauta rahat ja käydä hakeen uus pyörä vaikka jostain paikallisesta liikkeestä?

  Lähetetty 20:02, 6.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 8. Konsta
  Konsta
  Profiili

  Paljonkos meni rahaa jos saa kysyy?

  1-vaihteiset: RodagiraScottHelkamaSingularNopsa
  Lähetetty 20:08, 6.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 9. makko
  makko
  Profiili

  En ite ainakaan jaksais lähteä kattelemaan minkäänlaista perseilyä ja laiskottelua kenenkään suunnalta kauppoja tekiessä mukaanlukien itseni.
  Jos nyt on joku rare ja siisti raami kyseessä niin ens viikon omakohtaisesti saattasin vielä venailla, sit pyytäsin rahoja takaspäin ja lähtisin internetshoppailee.

  Lähetetty 20:17, 6.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 10. vasaraasialainen
  vasaraasialainen
  Profiili

  Ei tuo korrektia toimintaa ole. Myyjä saisi hävetä.

  monikko ja kuusikulmaista kääpiötä
  Lähetetty 20:33, 6.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 11. miglos
  miglos
  Profiili

  On niitä paskoja ostajiakin.. Nykyään cashit handuun tai tilisiirto paikanpäällä tai ennen kauppoja. Ikävää alkaa karhuamaan massejaan.
  Mutta ^ hyi myyjä sua! Paas postiin.

  hustlers game.
  Lähetetty 20:38, 6.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 12. Eikös tuo ole jo huijaustapaus? Poliisin sekaantuminen saa yleensä porukkaan vauhtia (jo pelkkä uhka riittää), vaikka voihan tuossa tarinassa osa totta ollakin. Tuollaisten juttujen takia sitä ostaa ja myy mieluummin kasvotusten. Tosin, taitaa olla tommoset myyjät harvassa. Toivottavasti.

  normaali - 11:23, 7.2.2014  » 
  Ei vittu, onko Uskaki koneteekkari? Kasvaako se isona Certiksi?
  Lähetetty 20:54, 6.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 13. vasaraasialainen
  vasaraasialainen
  Profiili

  Sitä ajattelee että palstalaisten kanssa diilaillessa on turvassa.

  Kun nussii yhden meistä kanssa, nussii koko perheen kanssa.

  monikko ja kuusikulmaista kääpiötä
  Lähetetty 21:12, 6.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 14. Bruuttus
  Bruuttus
  Profiili

  Itse olen katsellut vähän koska rekisteröitynyt ja postaileeko usein jne jos viikko sitten rekisteröitynyt niin en todellakaan rupea edes hieromaan kauppoja.

  Lähetetty 21:29, 6.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 15. User has not uploaded an avatar
  Moxi
  Profiili

  Heitin vielä myyjälle mailia ja totesin, että homman nimi on se että jos pyörää ei huomenna toimiteta matkahuoltoon niin vaihtoehtoja on tasan kaksi: pyörä toimitetaan matkahuoltoon maanantaina ja myyjä kattaa lähetyskulutut korvaukseksi viivästyksestä tai kaupat puretaan, rahat palautetaan ja myyjä saa etsiä pyörälleen uuden ostajan. Vastaukseksi sain välinpitämättömän ja valjun viestin joka ei ottanut millään tavalla kantaa siihen mikä kolmesta edellä kuvatusta skenaariosta on todennäköisin, mutta jotenki en jaksa uskoa, että se pyörä huomennakaan löytää tietään matkahuoltoon kun se ei sinne asti ole päässyt reilussa viikossa.

  Muutamiin vastauksiin viitaten, haluan edelleen uskoa että kyse on huonosta kauppatavasta eikä huijaustapauksesta ja jotta tää toistaiseksi avoin tapaus ei henkilöityisi kehenkään tyydytyn toteamaan että kyseessä ei ollut foorumin kauppapaikan mittakaavassa kallis pyörä, mutta ei kuitenkaan kaikista halvinkaan. Kyseessä ei ollut myöskään erityisen rare kampe, mutta sen verran hyvään hintaan pyörä mun mielestä liikkui, että en aivan älyttömän heppoisin perustein halunnu lähteä kauppoja purkamaan, varsinkin kun tarve uudelle pyörälle on akuutti ja rahojen takaisin saamisen jälkeen vierähtäis helposti taas se pari viikkoa ennenkuin saa hoidettua jonkin toisen vaihtoehdon tilalle. Toivotaan nyt, että se pyörä sieltä lähtee huomenna tulemaan tai että mahdollisessa rahojen palauttamisessa ei mene sitä paria viikkoa.

  Lähetetty 22:16, 6.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 16. NKOTB
  NKOTB
  Profiili

  Ikävä homma.

  Jostain syystä yksityishenkilöiden väliset kaupat ei aina hoidu ihan yhtä kivuttomasti kuin muut nettikauppaostokset. Johtuiskohan liian hyvästä sosiaaliturvan tasosta, että myyjiltä puuttuu insentiivi tuloksen tekemiseen ja asiakastyytyväisyyden ylläpitämiseen.

  "Onneksi skidit pitävät skarppina ja moottoripyöräily on minulle eräänlaista joogaa.” - Pertti ”Nipa” Neumann
  Lähetetty 23:08, 6.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 17. User has not uploaded an avatar
  lantti
  Profiili

  Nimi esiin. Julkinen nöyrytyys saa yleensä vauhtia asioihin.

  ...tai sitten et kuule hepusta enää ikinä mitään.

  Lähetetty 7:16, 7.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 18. vasaraasialainen
  vasaraasialainen
  Profiili

  NIMIMERKKI esiin.

  EDIT: Ja kauppatavara.

  monikko ja kuusikulmaista kääpiötä
  Lähetetty 7:29, 7.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 19. Moxi - 21:02, 6.6.2013  » 
  Samassa rytäkässä selvisi myös, että pyörä ei ole edes myyjän hallussa vaan useamman sadan kilometrin päässä toisella paikkakunnalla säilöttynä kaverin varastoon ja kyseinen kaveri on syypää siihen että pyörä ei vielä ole mun hallussa sillä hän ei ole toimittanut pyörää matkahuoltoon vaikka myyjä on omien sanojensa mukaan näin hänen kanssaan sopinut ja patistellut hoitamaan asian.

  Se, että tästä ei kerrottu heti alussa, viittaa vahvasti siihen, että sua ollaan kusemassa linssiin. Vaadit kaupan purkamista rahoja takaisin ASAP. Jos yhtään mitään kitinää tulee kaupan purkamisesta, niin poliisi mukaan kuvioon heti.

  Production does not come with smooth welds. Written confirmation may support you in the unlikely event of a guarantee claim.
  Lähetetty 7:33, 7.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 20. munccis
  munccis
  Profiili

  Nimi esiin ja osoite selville niin voidaan tilata sen kotiovelle pitsaa ja jehovia.

  josbanse - 21:18, 23.11.2017  » 
  Onks toi myynti-ilmotus siis vitsillä laitettu?
  Lähetetty 7:49, 7.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 21. http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/2150705

  aika perinteinen tilisiirto+matkahuolto -kusetus, mutta koska siellä on seassa myös mintunvihreä rakkautemme, jota vieläpä julkisesti vaalean siniseksi [sic] solvataan, tää meni henkilökohtaiseksi.

  jotain noista satuolennoista ollaan myös näköjään sokeassa kesäkiimassa huutamassa eli miten kaverille saisi parhaiten kiinnostusta jopokauppansa suhteen lähinnä poliisin taholta ?

  Lähetetty 13:41, 7.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 22. ununu - 14:41, 7.6.2013  » 
  http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/2150705
  aika perinteinen tilisiirto+matkahuolto -kusetus, mutta koska siellä on seassa myös mintunvihreä rakkautemme, jota vieläpä julkisesti vaalean siniseksi [sic] solvataan, tää meni henkilökohtaiseksi.

  En pysy perässä. Myy olemattomia pyöriä netistä poimituilla kuvilla?

  Production does not come with smooth welds. Written confirmation may support you in the unlikely event of a guarantee claim.
  Lähetetty 13:45, 7.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 23. jep ja käytetty mikko k:n ottamaa kuvaa jopostaan. eli asutaan mikon kanssa avoliitossa nykyään<3 tai ostin mikon jopon mimmilleni. kumpi mielikuva miellyttääkään sit enemmän.

  mut niin. #u-lukkoa #suoramaksuna #vihollinen #kiinnosta

  Lähetetty 13:51, 7.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 24. tubuku
  tubuku
  Profiili

  Asiasta ilmoitettu Huutonetin ylläpidolle ja tuolle yhteen pyörään huudon sisään laittaneelle käyttäjälle.

  Pyörässä on kaksi leveää pyörää. Sekä satula ja ohjaustanko
  Lähetetty 14:05, 7.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM
 25. Tomas
  Tomas
  Profiili

  Monarkki - 8:49, 7.6.2013  » 
  Nimi esiin ja osoite selville niin voidaan tilata sen kotiovelle pitsaa ja jehovia.

  loistava

  Lähetetty 15:48, 7.6.2013, 6 years sitten. # Login to Send PM

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.

Yksivaihde.net » Yksivaihde.net

Search with Google: