Yksivaihde.net » Paikalliset puheenaiheet

Rapha Nocturne Copenhagen HUOM HUOM NAISET

(57 posts)

 1. eeva.
  eeva.
  Profiili

  Hei tyypit

  Rapha Nocturne on Köpiksessä 19 elokuuta. Huomionarvoista on tanskalaisen hyggeilyn lisäksi erityisesti se, että siellä on fixed crit. Vielä huomionarvoisempaa on se, että miesten sarjan lisäksi järjestetään NAISTEN SARJA. Jee! Ilmoittaudu tästä: https://www.sportstiming.dk/event/4838

  Mä olin kisaamassa Lontoon Nocturnessa about kuukausi sitten ja se oli ihan megasuperduper coolia. Sellasta tru Eurosport-meininkiä (koska pääkisa tuli livenä telkkarista): pauhaava yleisö, vauhtia ja vaarallisia tilanteita sekä oikeaa shampanjaa palkintopallilla eikä pelkkää proseccoa. Lontoon Nocturne oli mun eka fiksikisa, jos nyt ei lasketa lähettivuosien älläreitä eli olen elävä esimerkki siitä, että Köpiksen Nocturnesta voi hyvin kuka tahansa aloittaa kilpailun.

  Olis tosi tosi jees, jos Suomesta tulis muitakin naisia. Olen tässä suhteessa täysin omaa etuani ajava, sillä mä tykkään kilpailla isossa porukassa ja fiksillä ajavia naisia ei valitettavasti ole maailmanlaajuisesti mitenkään liikaa. Saatte tietty kaikki miehetkin tulla Nocturneen kisaamaan ja se olisi oikein suotavaa. Suosittelen. Mut Suomessa ei (ilmeisesti) ole naisille erillistä sarjaa fiksikisoissa, joten voi vaan mennä suoraan Köpikseen jos halajaa kokeilla crittejä.

  Siksipäs jos täältä Yksivaihteesta löytyy naisia, jotka haluavat ruveta ajamaan kilpaa: nyt vaan varailemaan halpoja lentolippuja ja sahaamaan etuhaarukoita matalammaksi Nocturnea varten. SASilla matkatavarana voi ottaa pyörän ilman lisämaksua tiedoksenne. Mä voin olla tukena, jos on kysymyksiä kisaamisesta tai jos tarvitset jonkun aivopesemään sinut (koska tyhmäpyöräilyssä ei ole mitään järkeä). Suomalaisen naisratapyöräjoukkueen syntymistä odotellessa voit myös ajaa mun tiimin, Velocipossen riveissä. Ei ole siis mitään syytä jättää tulematta!

  Syy miksi halusin kirjoittaa tänne foorumille on se, että viimeiset kuusi vuotta eli ekan kiinteävälitteisen pyöräni rakentamisesta lähtien oon aina halunnut ajaa täysiä ja kilpaa. Mut kelasin aina, etten oo tarpeeks hyvä ja siksi en ikinä uskaltanut mennä kisoihin. Oon varma, että Suomessa eli proteiinipatukoiden ja vahvojen naisten luvatussa maassa on monia piileviä lahjakkuuksia. Ainakin Turussa?

  En olisi itse ikinä ruvennut kisaamaan tällä tasolla ilman amatöörikilpapyöräilyklubiani Velocipossea. Esim viime kesänä olisin halunnut ajaa Helsingissä carting-radalla järjestetyssä critissä, mut siellä tuli sellaset vibat et on parempi vaan seisoa jossain katsomon perukoilla ja kattoa vierestä. Blaah. Mulle onkin ollut todella tärkeetä saada tukea muilta kanssapyörälijänaisilta, koska usein joko mua ei oteta vakavasti (koska naiset eivät osaa pyöräillä jne jne) tai sit ruvetaan pätemään (koska osaankin skiddata jne jne). Tietysti mitä parempien pyöräilijöiden kanssa hengaa, sitä kivempaa ja arvostavampaa porukka on. Mut harvoin kannustetaan ajamaan typerän kovaa jarruttomalla pyörällä, jos sattuu olemaan nainen.

  Anyways, pointti on se että fixed crittien ajaminen on ihan parasta. Ainakin sata miljoonaa kertaa siistimpää kuin ällärit tai ratapyöräkisat velolla, mä lupaan. Ja jos haluat kilpailla kovien mut samalla testosteronitasolla olevien pyöräilijöiden kanssa, ni tule Köpikseen kisaamaan. Osta lennot ja ilmottaudu Nocturneen, NYT.

  t. Eeva

  Lähetetty 1:33, 15.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 2. Hyvä meno. Oispa nainen. Ajaisin sun tallis.

  Lähetetty 1:46, 15.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 3. Support

  nutip - 21:29, 19.10.2017> » 
  lötköä terästä alle ja löllytään auringonlaskuun
  Lähetetty 8:15, 15.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 4. Frankton - 1:46, 15.7.2017  » 
  Hyvä meno.

  Todellakin, tosi hyvä meno täällä.

  kid_scientifik - 9:13, 4.1.2017  » 
  valot sammutettu loistavat kirkkaina
  Lähetetty 9:23, 15.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 5. vasaraasialainen
  vasaraasialainen
  Profiili

  Arvostan tällaista kyllä.

  monikko ja kuusikulmaista kääpiötä
  Lähetetty 9:52, 15.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 6. Freeflow
  Freeflow
  Profiili

  Maximum respect sekä onnea ja menestystä myös Red Hookiin.

  Cognitiivinen dissonanssi.
  Lähetetty 20:10, 15.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 7. peltsip
  peltsip
  Profiili

  dogspeed Red Hookkiin ja 6/5 tsemppausta kivan harrastuksen pariin, arvostan.

  e: sössötetään nyt sen verran että yksilölajeissakin vertaistuesta on paljon kaikenlaista hyötyä joten toi on oikeasti hyvä tarjous.

  gpxgxp leiriin laskuri count 22.4.2017 = 100+100+10+160+30=400e
  Lähetetty 21:06, 15.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 8. Elviira
  Elviira
  Profiili

  Ei hitto oispa tyttöcrittejä.

  Lähetetty 21:28, 15.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 9. lennot köpikseen 42.90 suuntaansa norskilla.
  just saying.

  skenen joukoissa seisot - skenen lippua kannat

  " I'm built for comfort, I ain't built for speed"
  Lähetetty 22:38, 15.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 10. Smurf
  Smurf
  Profiili

  Kyllä, mutta crittiä ja älläreitä ei ainakaan suomitasolla voi kunnolla verrata keskenään.

  Jokaisella on omat preferenssinsä ja oma huumeni on ne kaikki, mutten menisi niin pitkälle että vertailisin niitä keskenään tasa-arvoisesti.

  edit. Erittäin arvostettava suunta ja toiminta.

  Lähetetty 11:50, 16.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 11. Odie - 22:38, 15.7.2017  » 
  lennot köpikseen 42.90 suuntaansa norskilla.

  200kg hiilidioksidia suuntaansa.

  just saying.

  Production does not come with smooth welds. Written confirmation may support you in the unlikely event of a guarantee claim.
  Lähetetty 17:23, 16.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 12. zykkeli
  zykkeli
  Profiili

  eeva. - 1:33, 15.7.2017  » 
  Lontoon Nocturne oli mun eka fiksikisa, jos nyt ei lasketa lähettivuosien älläreitä eli olen elävä esimerkki siitä, että Köpiksen Nocturnesta voi hyvin kuka tahansa aloittaa kilpailun.
  Olis tosi tosi jees, jos Suomesta tulis muitakin naisia. Olen tässä suhteessa täysin omaa etuani ajava, sillä mä tykkään kilpailla isossa porukassa ja fiksillä ajavia naisia ei valitettavasti ole maailmanlaajuisesti mitenkään liikaa.....Mut Suomessa ei (ilmeisesti) ole naisille erillistä sarjaa fiksikisoissa, joten voi vaan mennä suoraan Köpikseen jos halajaa kokeilla crittejä.

  Syy miksi halusin kirjoittaa tänne foorumille on se, että viimeiset kuusi vuotta eli ekan kiinteävälitteisen pyöräni rakentamisesta lähtien oon aina halunnut ajaa täysiä ja kilpaa. Mut kelasin aina, etten oo tarpeeks hyvä ja siksi en ikinä uskaltanut mennä kisoihin...
  En olisi itse ikinä ruvennut kisaamaan tällä tasolla ilman amatöörikilpapyöräilyklubiani. Esim viime kesänä olisin halunnut ajaa Helsingissä carting-radalla järjestetyssä critissä, mut siellä tuli sellaset vibat et on parempi vaan seisoa jossain katsomon perukoilla ja kattoa vierestä. Blaah. Mulle onkin ollut todella tärkeetä saada tukea muilta kanssapyörälijänaisilta, koska usein joko mua ei oteta vakavasti (koska naiset eivät osaa pyöräillä jne jne) tai sit ruvetaan pätemään (koska osaankin skiddata jne jne). Tietysti mitä parempien pyöräilijöiden kanssa hengaa, sitä kivempaa ja arvostavampaa porukka on. Mut harvoin kannustetaan ajamaan typerän kovaa jarruttomalla pyörällä, jos sattuu olemaan nainen.

  Moi!
  Aivan mahtavaa, että olet hommista innostunut ja uskaltautunut kisaamaan. Erityisen upeeta, että olet korkkaamassa maamme lipun tuolla RedHookissa! Peukkua!

  Haluaisin nyt kuitenkin tarkentaa paria juttua tähän postaukseesi liittyen koska tuskin tuolla toisessa langassa näitä tulen saamaan paskamyrskyn sijaan.
  Kun nyt kerran asian otit puheeksi niin tarkentaisitko minulle vielä tuota fiilis-juttua liittyen viime vuoden critti-finaaliin mistä kerrot. Tämä kiinnostaa minua aidosti järjestäjänä. Nyt kun kirjoituksestasi jää ilmaan häilyvä epävarmuus siitä puhutko nyt itsestäsi vai siitä, että tapahtumassa oli jotain miksi koit ettet voi/uskalla osallistua?
  Eli:
  Onko stoorisi pointti se, että olet vain ihminen jolle ensiarvoisen tärkeää on samaa sukupuolta olevien seura, kumppanuusja kannustus jotta uskaltaudut ajamaan ja kun muita naisia ei tuolla critti-finaalissa ollut ajamassa niin et sinäkään tästä syystä uskaltautunut mukaan? Tätä ajatusta puoltaa se, että kerrot kuinka helppoa ja kivaa oli kokeilla kisaamista ja crittejä tuolla Nocturnessa mikä kuitenkin samalla on tosi iso ja oikea kisa, kun vain oli saman sukupuolen tuki vs. kokeilla kisaamista puhtaasti puuhasteluhenkisessä pienessä tapahtumassa missä osa jengistä kisailee retkipyörillä ja suurin osa ajaa shortseissa ja t-paidassa naureskellen.
  Vai oliko tapahtumassa, jonkun henkilön toiminnassa tuolla, ilmapiirissä tms. jotain sellaista, että koit ettet naisena voi osallistua? Ja nyt ei mitään yleistämistä "yleensä koetaan", "yleensä ei oteta vakavasti... " vaan oliko tuolla jotain kun tämän nyt esinerkiksi nostit.

  Tämä aidosti minua kiinnostaa, sillä en halua sitä mielikuvaa, että jos naisena haluaa kisata crittiä niin täytyy lähteä ulkomaille sillä tämä ei ole totta. Toki jos kukaan nainen ei koskaan ilmaannu crittiradalle Suomessa vaan se tehdään ulnomailla ja vain isoissa puitteissa ja tiimeissä niin sitten toki näin on, mutta se ei silloin johdu siitä, että täällä ei voisi vaan ettei haluta. Valitaan toisin.

  - Judda -
  Lähetetty 9:47, 18.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 13. eeva.
  eeva.
  Profiili

  Moi Judda!
  Viime kesän critiin liittyen: olisin halunnut kilpailla ja yritin järkätä ratapyörän lainaksi (mulla oli Suomessa sillon vaan mun vaihteellinen rando-Salsa mukana). Pyörän saaminen ei onnistunut, mutta tulin silti katsomaan alitajuisesti ajatellen, että ehkä jostain kuitenkin vois lainata pyörän kisan ajaksi.

  Kun tulin paikalle näin miespuolisen tuttavani, joka sanoi ettei edes hän uskalla kilpailla criteissä koska taso on niin kova. Tästä päättelin, että jos kerran semihyväkuntoinen mies kokee olevansa liian hidas, ni mä nyt en ainakaan ole tarpeeksi nopea kilpailemaan radalla olleita hunkeja vastaan. Vaikka olen kuinka tasa-arvon puolestapuhuja ja esim en usko mies-nais-työrooleihin (oon tru raksamimmi), ni joissain tilanteissa on toi logiikka ei toimi. Testosteroni nyt on vaan sellainen mikä tekee suurimmasta osasta miehiä lähtökohtaisesti nopeampia kuin suurin osa naisista. Mun olisi siis pitänyt olla hyvin treenannut, jotta olisin tuntenut olevani samaa tasoa radalla olleiden miesten kanssa.

  Jälkikäteen arvioituna olin tietty urpo - olisi vaan pitänyt olla rohkeampi ja ilmottautua, ja jäädä ehkä jälkeen. Aiemmassa tekstissä puhuin tosiaan yleistäen ja tässä blogipostaus liittyen siihen et millaista on olla nainen ja yrittää tunkea fiksipiirehin: https://velociposse.cc/blog/podium-shoe-time/ Joskus on vaan vaikea olla yksi jätkistä, kun ei ole jätkä. Mitä tulee viime kesän crittiin ja myös KOFiin, tuntu kummassakin siltä että meininki ei ole kovin entry-leveliä. Et kaikki tuntee toisensa ja siihen mukaan on vaikea ruveta tunkemaan, varsinkin ku on hieman epävarma et onks tarpeeks kovassa kunnossa ja et voiko skiddaa yhtä katu-uskottavasti sadan metrin etutankoliu'ulla. Tää johtuu tietty myös siitä, etten oo asunut Helsingissä kunnolla aikoihin enkä tunne muita yksivaihteilijoita kuin Samulin.

  Mitä tulee naisten omaan crittikisaan, ni tää on ehkä sellainen klassinen muna-kana-dilemma: ehkä kukaan nainen ei ilmottaudu, koska naisten sarjaa ei ole. Mut jos naisille olisi oma sarja, ehkä kukaan ei siltikään ilmottaudu, koska fiksillä ajavia naisia ei ole niin paljon kuin miehiä. Ideaalitilanne olisi se, että joku perustais esim. Helsinkiin ratapyöräjoukkueen, jolloin vois harjoitella muiden kanssa esim sitä miten hallitsee pyörän ku joku tulee päin tai jos on tiukkoja mutkia. Mä en tällä hetkellä asu Suomessa ja Helsingistä tuntemani fiksitytöt, joita yritin houkutella perustamaan pyöräjengin, eivät enää aja. Johtopäätöksenä ajattelin kirjoittaa tänne tän Nocturne-postauksen. Tanskassa kilpaileminen voisi olla yks tapa päästä kilpailemaan omassa sarjassa, jos ei halua odottaa siihen asti et sellainen muodostuu Suomeen.

  Toivottavasti en vaikuttanut negatiiviselta, varsinkaan mitä tulee Helsingin critticupiin! Musta on päinvastoin tosi siistiä, että Suomessa on niin aktiivinen ja ruohonjuurinen skene. Ainut mikä harmittaa, on se et ainakaan just viime kesänä ei siinä yhdessä critissä eikä KOFin skiddauskisassa näkynyt yhtään naista. Se on tylsää ja toivon ettei se johdu samoista syistä kuin mistä mulla on itsellä johtunut ja mihin viittaan yllämainitussa blogipostauksessa.

  Lähetetty 17:59, 20.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 14. eeva.
  eeva.
  Profiili

  Niin ja kiitos, Red Hookista tulee mielenkiintoinen. Oon samassa heatissa Dani Kingin kanssa, jaiks

  Lähetetty 18:02, 20.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 15. Elviira
  Elviira
  Profiili

  En ossaa "quotata" järkevästi niin lässytän tähän vaan nyt näin.

  Juddalle, niin että tuota mulla ainakin välillä kisaliekkiä krittiin löytyis (vaikka kuntoa ei välttis niinkään :D) ja Suomessa se onkin mukavan epävirallista joten siksi mun mielestä kynnys osallistua on matala. Viime kesänä uskaltauduin yhteen krittiin kokeilemaan, kauheetahan se fyysisesti oli mutta nyt voisin olla henkisesti valmis kokeilee uudelleen ja osallistuisinkin nyt Hyvinkäälle, jos vaan en olis töissä... plaah. Ja tyttöjen kanssa toki ois kivempaa ajaa, mitähän keksittäis että saatais tyttökritit järkättyä?

  Ja Eevalle, kyllä Koffeissa tyttöjä näkyy vissiin erittäinkin enenevissä määrin, oli kai meitä skidaamassa viime vuonna ainakin yhdeksän? Vaikkei ihan yhtä pitkälle liirailtukkaan kuin pojat ;)

  Ja jos lässyttäis vielä aloituksen aiheeseen liittyen, niin oon sen verran tyhmä ja hullu että harkitsin ja punnitsin köpikseen kisaamaan lähtemistä erittäinkin vakavasti, mut harmillisesti näyttää siltä etten kyllä saa sitä järkkääntymään. Tai varmasti saisin, jos ihan super tosissani uskaltaisin ja haluaisin osallistua. Huippua että Eeva ajajien perään täällä huutelit, en ollu aatellukkaan että tollasiin kisoihin vois vaan mennä :D

  Lähetetty 21:45, 20.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 16. hemmetin hemmetti
  hemmetin hemmetti
  Profiili

  Mikäli joku tätä harkitsee ja haluaa velocipossen mukana ajaa kuten Eevan tarjous oli, sanottakoon että kyseessä on maailman paras, hauskin ja toisiaan tukeva porukka jota sitä ei ainakaan kannata jännittää.

  ns trikooperv.
  Lähetetty 22:12, 20.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 17. Taikonautti
  Taikonautti
  Profiili

  Multa saa Helsingissä lainaksi ratapyörää jos on intoa kokeilla velolla ajamista tai crittihommia. Passeli n. 165-175 cm pitkälle. Yksityisviestillä tarkemmin.

  Lähetetty 23:41, 20.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 18. peltsip
  peltsip
  Profiili

  eeva. - 17:59, 20.7.2017  » 
  ..tuntu kummassakin siltä että meininki ei ole kovin entry-leveliä. Et kaikki tuntee toisensa ja siihen mukaan on vaikea ruveta tunkemaan, varsinkin ku on hieman epävarma et ..

  vähän kieltämättä toivoinkin jotain tämänsuuntaista syytä, eli ei ole niinkään sukupuolesta riippuvainen vaan ylipäänsä tuo fiilis mikä helposti noista touhuista välittyy jos ei "tunne modeja" eikä ole vielä uskaltanut kertaalleen osallistua ja päässyt toteamaan että on tullut jännitettyä ihan turhaan.

  gpxgxp leiriin laskuri count 22.4.2017 = 100+100+10+160+30=400e
  Lähetetty 6:59, 21.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 19. CroixDeFille
  CroixDeFille
  Profiili

  Oisko mitään vain laittaa pystyyn topsu "Entry-level-tyhmäpyöräilyä"? Siellä sitten ihmiset sukupuoleen, ikään, yms. katsomatta voisivat huudella itselleen ajoseuraa aloittelijoista aina taitavampiin kuskeihin asti. Jos vielä ajasta ja paikasta sopii langassa, niin vähemmänkin foorumilla aktiiviset tietävät speksit ja voivat uskaltautua mukaan?

  Itse tyhmäpyöräilen suht usein krossarilla HKI:n kepulin metsäpoluilla ja juurakoissa, joskus muuallakin. Sinne olisi kiva saada kaveria mukaan, niin voisi mennä uusille alueille ilman pelkoa, miten selviän kotiin, jos jotain käy. Ja miksen huutele sukkisfoorumilla krossikuskien perään: no se fiilis ei siellä tavoita sitä, mitä se täällä on. Pitää olla kaiken maailman mittarit, muutenkin oikeat varusteet, sopivat renkaat ja mitä näitä nyt on sen sijaan, että vain menisi pitämään hauskaa ja pyöräilemään. Ja puhtaat MTB-puolen tyypit ajavat liian teknistä polkua ja/tai kovaa, että sinne krossarilla viitsisi mennnä.

  Sinkulankin ajoa olisi joskus kiva kokeilla, niin pääsisi osaksi tätä YV-huumaa. Mukaan nyt hei muutkin. Ei täällä eletä kuin kerran!

  Lähetetty 7:23, 21.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 20. kaelum
  kaelum
  Profiili

  CroixDeFille - 7:23, 21.7.2017  » 
  Oisko mitään vain laittaa pystyyn topsu "Entry-level-tyhmäpyöräilyä"?

  Siitä vaan laittamaan topaasia pystyyn, tai sitten Äärimmäisen matalan kynnyksen topin voisi laajentaa kikkailuista kaikkeen tyhmäpyöräilyyn.

  Oon Eevan kanssa yhtä mieltä, et jos ois lähtökohtaisesti myös naisten sarja, kynnys osallistua pienenisi. Sit jos imottautujia on hyvin vähän, vois paikan päällä kysyä, mitä haluaa tehdä, et onko heidän mielestä mielekkäämpää ajaa pienessä porukassa keskenään vai yhdistää sarjat. En usko et kukaan täällä on väittämässä, että sukupuolitasa-arvo pyöräilyssä tarkottaa sitä, et kaikki skabaa samassa sarjassa, etenkään vauhtilajeissa (TransAmit sit asia erikseen).

  Mitä tulee KoFfeihin ja muihin sen tyyppisiin tapahtumiin, niin eikös naisia oo vuosittain ollu enenevissä määrin mukana. Lajien luonteesta riippuen on mahdollistettu se, että naiset pääsevät kisaamaan myös keskenään. Ja ihan sukupuoleen katsomatta ja nimiä mainitsematta on skidauksissa ja takaperosissa ollu niitä, jotka hymyssä suin käy kokeilemassa, vaikkei laji olisikaan vielä ihan hallussa. Enemmän lienee kyse siitä, uskaltaako heittäytyä mukaan.

  Lykkyä itse kullekkin kaikkiin ajoihin, oli ne sit Köpiksessä, Lontoossa, Wienissä tai Hyvinkäällä!

  Lähetetty 8:33, 21.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 21. peltsip
  peltsip
  Profiili

  kaelum - 8:33, 21.7.2017  » 
  Mitä tulee KoFfeihin ja muihin sen tyyppisiin tapahtumiin, niin eikös naisia oo vuosittain ollu enenevissä määrin mukana. Lajien luonteesta riippuen on mahdollistettu se, että naiset pääsevät kisaamaan myös keskenään.

  eikös tuohon KoFfien takaperoisten ja trackstandin naisten lähes suvereeniin kärkisijojen dominointiin liittynyt semmonen mukavan positiivinen pöhinä, vertaistuki ja paljon yhdessä treenaamista? vai muistanko ihan väärin.

  jyväskylässä voi tulla tallille, sitä kautta järjestynee ajoseuraa kaikenlaiseen tyhmäpyöräilyyn. varmasti myös järkipyöräilyynkin kun onhan täällä fiksillä vetäjiä jotka urheilee ihan "oikeastikin" ;)

  e: jyväskylässä on järkätty naisten maastopyörälenkkejä, ehkä myös maantielenkkejä. tiedän kyllä suunnilleen mistä kysellä jos tahtoo kysellä noista ajoporukoista muita menohaluja.

  gpxgxp leiriin laskuri count 22.4.2017 = 100+100+10+160+30=400e
  Lähetetty 8:45, 21.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 22. karzan
  karzan
  Profiili

  "mukava herrasmies etsii "ajoseuraa" tositarkoituksella kesän lenkeille ps. Kuva olis kiva"

  Anteeksi kaikille jo etukäteen, en voi itselleni mitään.

  baader - 17:50, 5.6.2018  » 
  tota eiks tää koko foorumi perustu suurkaupunkien pyörälähettien matkimisesta hipsterien toimesta?
  Lähetetty 9:36, 21.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 23. peltsip
  peltsip
  Profiili

  karzan - 9:36, 21.7.2017  » 
  "mukava herrasmies etsii "ajoseuraa" tositarkoituksella kesän lenkeille ps. Kuva olis kiva"
  Anteeksi kaikille jo etukäteen, en voi itselleni mitään.

  sit voi jättää kokonaan postaamatta jos kerran itsekin tajuaa tekevänsä tyhmästi?

  gpxgxp leiriin laskuri count 22.4.2017 = 100+100+10+160+30=400e
  Lähetetty 10:43, 21.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 24. josbanse
  josbanse
  Profiili

  Mitä eevan kokemuksiin KOF:eista (critteihin en ole osallistunut, mutta toki kisailijat osittain samoja kuin kofeissa) niin sanoisin kyllä, että enemmän "entry level" meininkiä ei juuri voi olla. En mä ainakaan saa yhtään takaperoista, skidausta en voittanut, en oo päässy kertaakaan lähettilarpin tokaan erään, track standi ei suju enkä ekalla kerralla porukkaakaan juuri tuntenut, mutta ei toisaalta muuta mahista oo tutustuakaan, kuin olemalla paikalla. Ei nyt esim koffeissa tartte edes osallistua lajeihin, että porukkaan voi tutustua ja koffit on hyvä esimerkki tapahtumasta, jossa mimmejäkin on mukana. Jos on luonteeltaan introvertti niin kaikkeen on toki vaikea hypätä mukaan. Ylemmän kirjoittelun perusteella vaan vaikuttaa siltä, että valitus voisi osittain olla jopa aiheetonta. Juddan tuntien sanoisin, että on henkilönä sellanen, että sen järkkäämiin hommiin on aika helppoa hypätä messiin.

  Lähetetty 10:54, 21.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM
 25. duris
  duris
  Profiili

  Ihan mahtavaa, että näihin ulkomaan isoihin critteihin lähtee suomalaisia mukaan! Lisää ainakin omaa mielenkiintoa huomattavasti seurata kyseisiä tapahtumia streamien välityksellä. Toivottavasti myös miesten puolelle saadaan joskus suomikuskeja.

  Lähetetty 12:03, 21.7.2017, 2 years sitten. # Login to Send PM

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.

Yksivaihde.net » Paikalliset puheenaiheet

Search with Google: