Yksivaihde.net » Rompetori - Myydään, annetaan ja tarjotaan vaihtoon

myyty

(5 posts)

 1. madutin
  madutin
  Profiili

  Rakentelin talven aikana ittelleni tällasen nopeaksi lenkkipyöräksi ja kerkesin sillä alkukeväästä vajaan tonnin suhaamaan, mutta kunnollisen vaihdepyörän hankinnan jälkeen tämä on jäänyt tosi vähälle käytölle. Löytyskö arvostavampaa kotia?

  Runko on aika rupinen - täynnä maalichippejä mitä on jostain kohdista paikkailtu mvstalla tvssilla ja toisaalta taas annettu vaan olla. Mitään denttejä, dingejä tai dongeja ei kuitenkaan pitäs olla. Tää on vielä vanhempaa vuosikertaa missä on toi vähän fiksumman näkönen tiukka haarukka. Muutenkaan tää ei ole mikään seburolleri vaan 25 taitaa olla maksimi renkaanleveys mikä mahtuu. 144 BCD kammet menee runkoon.

  Osat on aika vaihtelevan tasoset - kiekot on painavat ja irtokuulanavoilla, renkaat jonkun verran ajetut Gatorskinit, voimansiirrossa löytyy skeneketju, Broturesin GXP-kammet (49t), Whiten vapari (17t) ja joku fiksiratas (18t). Penkki on Charge kaiketi Spoon, stemmi ja tanko Cinelli DNA, kahvat Tektron RL520 ja tankonauha huippuhienoa Cinelli x Raphaa. Jarrut on merkittömät markettipyörästä, mutta tollasiksi tosi hyvät. Eli kiekot jos vaihtas niin tästä sais erittäin hyvän pyörän, mutta noillakin ihan kelvollinen. Jotkut flättipolkimet mitkä löyty kaapista, pienellä lisähinnalla mukaan saa Lookin Keo Classicit, mikäli nyt jollain sattus niihin sopivia kenkiä olemaan.

  Yksivaihdehinta 500€, ton pitäs olla sellanen että jää hyvä mieli niin myyjälle kuin ostajalle. Pyörää voi tulla sovittelemaan joko iltaisin Leppävaaraan tai voidaan järjestää myös koeajo Helsingin keskustaan arkistin toimistoaikaan, mutta siellä on tietty vähän ankea varsinaisesti koeajaa. Yhteyden saa yksityisviestillä.

  Lähetetty 18:47, 11.5.2016, 3 years sitten. # Login to Send PM
 2. asamih
  asamih
  Profiili

  yv

  Lähetetty 20:24, 12.5.2016, 3 years sitten. # Login to Send PM
 3. madutin
  madutin
  Profiili

  Up, vielä löytys.

  Lähetetty 8:29, 19.5.2016, 3 years sitten. # Login to Send PM
 4. User has not uploaded an avatar
  Miikkis
  Profiili

  Polkeeks tätä 183cm pitkä kuski?

  Lähetetty 21:33, 19.5.2016, 3 years sitten. # Login to Send PM
 5. madutin
  madutin
  Profiili

  Eiköhän joo. 183cm kuski varmasti ylettäis polkemaan isompaakin kokoa, mutta mulla on ittellä vartta kolme senttiä vähemmän ja ajoin tolla pääasiallisesti 100mm stemmillä ja nyt kiinni on 120mm (+droppi&kahvat-ohjaamo muutenkin aika pitkä), ja satulaa tietty saa aina nostettua.

  Laita YV:tä jos pääset koeajolle!

  Lähetetty 21:39, 19.5.2016, 3 years sitten. # Login to Send PM

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.

Yksivaihde.net » Rompetori - Myydään, annetaan ja tarjotaan vaihtoon

Search with Google: