Yksivaihde.net » Myydään – For sale

MYYTY: miche carrier 17t kapeaa + haka-avain

(1 post)
 • Started 5 years ago by peltsip

 1. peltsip
  peltsip
  Profiili

  disclaimer: carrierit ei sit oikei kestä skidailua koska vähitään yksi väkänen osuu hyvin todennäköisesti lukkorenkaan loven kohdalle ja sit vaan odotetaan katastrofia.

  itellähän kävi niin että just ennen jyrkkää mäkeä rupean ottamaan vauhteja pois ja hups fiksi vaihtuu kaksisuuntaiseksi vapaarattaaksi. ratas ja lukkorengas kiertyi ihan normaalisti paikoilleen ja pääsi jatkamaan matkaa perille mutta kun myöhemmin rupesi kiristämään sellaiselle kireydelle lukkorengasta että uskaltaisi ehkä skidata hätätilanteessa niin navan kierteet korkkasi.

  nyt luukutetaan tarpeettomana nurkista kaikki kierteellisiin napoihin liittyvä pysyvästi 6-pulttileiriin siirtymisen johdosta.

  eli myydään miche carrier + 17t ratas kapea. 3kpl. pakettina 15e ja irtonaisena (ratas+carrier) uudet 7,50e ja navasta irronnut jonkin verran käytetty 2e. + postikulut jos menee lähettelyhommiksi.

  sit lyhyehkö haka-avain mallia IKH ja kaupan päälle ylläolevassa tarinassa esiintynyt lukkorengas mallia hiton kuumottava mutta kuitenkin todistetusti vahvempi kuin novatecin alumiini. molemmat yhteensä 5e + pk.

  koko roska kerralla 17,50e + pk.

  pistä yyveetä ja jyväskylästä löytyy. noutajat etusijalla.

  e: ai nii kuva

  gpxgxp leiriin laskuri count 22.4.2017 = 100+100+10+160+30=400e
  Lähetetty 19:25, 18.7.2015, 5 years sitten. # Login to Send PM

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.

Yksivaihde.net » Myydään – For sale

Search with Google: