Yksivaihde.net » Rompetori - Myydään, annetaan ja tarjotaan vaihtoon

M: Mixte runkosetti Reynolds 531 putkilla

(1 post)
 • Started 5 years ago by konamies

 1. konamies
  konamies
  Profiili

  Myyn 54 kokoisen mixterunkosetin. Pyörä on Charlton Courette vuodelta -83. Vuosi sitten soodapuhallettu ja sen jälkeen pulverimaalattu mattamustaksi VTM Oy:ssä Tuusulassa. Putket Reynolds 531. Mukaan tulee myös alkuperäinen täysin huollettu Britti-mallinen keskiö (en muista merkkiä) ja Raleigh-logoilla brändätty kampisarja. Mitään ei ole rälläköity rungosta pois. 180€

  Pyörä on tällä hetkellä ajokuosissa. Edessä kehä ja pinnat DT Swiss BLB napa ja takana kehä Mavic ja napa jalkajarrullinen Surmy Archerin duomatic, pinnat DT Swiss. Kumit 28mm Schwalbe durano. Satula Brooks. Alkuperäiset lokarit, tarakka ja jarruosatkin ovat tallella. Eli jos olet kiinnostunut koko pelistä voidaan siitä keskustella erikseen.

  Pyörä on rakkaudella vaimolle kasattu, mutta osoittautui lopulta hänelle liian isoksi. Pyörällä on kasauksen jälkeen ajettu vain muutama kymmenen kilsaa. Kaikki ostetut osat on uutena kaupasta ostettu ja siten uutta vastaavaa.

  Muualle suomeen en lähettele, enkä ota varauksia. Ens Pe ollaan kuitenkin menossa Ouluun eli sinne ja minne tahansa nelostien varteen kulkeutuu silloin.

  Kuvia sähköpostiin.

  jope piste karna ät gmail piste com

  Lähetetty 10:52, 13.9.2014, 5 years sitten. # Login to Send PM

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.

Yksivaihde.net » Rompetori - Myydään, annetaan ja tarjotaan vaihtoon

Search with Google: