Yksivaihde.net » Myydään – For sale

M: sinkulakiekot, keuloja, stemmejä, etutartsi, duomatic kiekot jne jne

(3 posts)

 1. VARATTU Myydään liian kapeaksi vihdoin todettu Procraft maantietanko, 26.0mm clamppi. Shallow drop / kompakti, musta, vähän jälkiä: kerran asennettu ja mittaria, lamppua jne tankoon kahden vuoden aikana laitettu ja poistettu. Leveys 42cm c-c.

  Kuva yksilöstä:

  Eli tämä: http://www.rakuten.de/produkt/procraft-lenker-procraft-rr-pro-compact-s260-380mm-schwarz-528475895.html

  Olisiko 20e sopeva hinta? Hki / Arabia, miel nouto.

  -------------------------------

  Shimano WH-R500 kiekot, eli Shimanon entry level maantiekiekkulat sinkularattaalla (pakasta raavitulla, eli lyhyemmät piikit kuin "aidossa" sinkularattaassa mutta onpa tuon päällä vaimolla ketju pysynyt ongelmitta) ja spacereilla varustettuna:

  Suorat, kumekset mukaan - on Michelinin Lithionit (23mm) harmaalla kyljellä. Kumeksilla ei ajettu kuin korkeintaan 200km, eli ihan bränikät. Kiekot alle ja ajoon paketti hintaan 100e / tarjous (saa maksaa enemmänkin jos siltä tuntuu). Sama paikka ja edelleen mielellään nouto. MYYTY

  -------------------------------

  Eightinch "ratatanko", 20e/tarjous:

  -------------------------------

  Muoviset häkit ja remmit, ruuveineen, ajettu ehkä 10km. Olut tai kaks:

  -------------------------------

  Jos vain suinkin mahdollista niin halvemmalla kuin kyläsaaresta, tanko ja kooooorkea stemmi. Tulisko joku hakemaan tämän pois niin ei tarvitse laittaa metalliroskiin (saa toki tuoda bissen jos omatunto kolkuttaa)? Pirikello jää mulle.

  -------------------------------

  Kahdet lokarit. Toiset tosi leveet (oisko 70mm tms) ja osin raiskatut levarikiinnikkeet, toiset askarreltu kaksista bilsun lokareista käyttäen vain takalokarit kahdesta paketista, ei roisku eturattaalle kura. Maksu omantunnon mukaan, nopea haku kunniaan ("ei jumalauta vieläkö nämä on täällä partsilla!"):

  -------------------------------

  Steco etutartsi. Legenda, koko perheen tarpeisiin. En tarvi enää kun ostin Bullittin (ou jee!) ja tällä kertaa viisaampana en jätä partsille lojumaan "odottamaan myöhempää käyttöä". Ehjä, jotain skraidua tms on varmasti. Pelagosta ostettu, hyvä. Oisko 25e?


  MYYTY
  -------------------------------

  Kuuluis monivaihteeseen, mutta älkää lynkatko. Oikeasti harvinainen Sachs Orbit 2 x 5 takanapa paskassa kiekossa (planeettapyörästö sekä ketjuvaihteet. Paskassa kunnossa varmasti, mutta sen verran harvinainen että pyydän tästä 25e. Kelpaako Tohtorille?? (näitä mulla on toinenkin toim huom!)

  -------------------------------

  Torpedo Duomatic kiekot. Eli, legendaarinen kaksivaihteinen (polkaise taaksepäin vaihtaaksesi) napa. Etunapa on Shimano XT, 36 pinnaa, tukevat retkivanteet. Herrapyörään esim? 110e / tarjous, Gatorskinnit jää mulle valitettavasti.

  VARATTU Wolfille

  -------------------------------

  Keula, en muista merkkiä (mutta veikkaan että lukee hienosti Motobecane), ei erityisen raskas ainakaan, veikkaisin 42cm c-c. Mukaan stemmi, veikkaan SR ja 80mm. Bar end vaihdin jää mulle, mutta kahvat saat mukaan kaupan päälle (toisesta kahvasta on kierteet paskana, eli sen takakappaleen jos omistat tai kyläsaaresta haet, niin ehjät. Vaikea keksiä hintaa, oisko 20e paha?

  -------------------------------

  Toinen keula, en muista tämänkään merkkiä, päivitän ilmoa kun käyn keltsissä. 42cm c-c veikkaan. Ei SR vaan joku toinen stemmi, ja veikkaus 80mm. Oisko 15e paha?

  -------------------------------

  Ja viimein el-mysterio keula, merkkiä en muista taaskaan eli yritän muistaa päivittää tai jos ei mene pian rahalla niin sitten ilmaiseksi hetken päästä. Atax stemmi, veikkaan 60mm. Keula taitaa olla 42cm c-c tai vähemmän. Oisko 10e paha?

  Puuh olipa raskasta. Vieläköhän tuolta löytyis shaissea... hmm...

  Lähetetty 14:34, 18.5.2013, 7 years sitten. # Login to Send PM
 2. Raiskasin ilmoituksen lähes kokonaan uusiksi siksi hävytön nosto, en nimittäin kehdannut tehdä uutta ilmoa. Myös vaimolta tulee kuumotusta päästä kamasta eroon pian, joten antakee armoa...

  Lähetetty 10:16, 19.5.2013, 7 years sitten. # Login to Send PM
 3. Lanssi
  Lanssi
  Profiili

  Stemmi+tanko=ohjaamo. Keula=etuhaarukka.

  Lähetetty 20:32, 19.5.2013, 7 years sitten. # Login to Send PM

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.

Yksivaihde.net » Myydään – For sale

Search with Google: