Yksivaihde.net » Alan liikkeet – Bikeshops

Nettikaupat

(1831 posts)

 1. Heikki P.
  Heikki P.
  Profiili

  En oo näille omaa säiettä vielä löytäny, joten tässä ois. Siis mitä kauppoja väki käyttää, suosittelee, ei suosittele yms.

  Ylipäätään olisi kätevä jos kaikkien knowhow netissä olevista pyöräliikkeistä saataisiin yhden keskustelun alle, niin löytyisi ne "vähemmän" tunnetut puljut sitten helpommin :)

  Mä voin aloittaa (pienellä) sarjalla kauppoja joita tulee katsastettua: crc, wiggle, bike24, parker

  Sitte teijän vuoro!

  Lähetetty 18:52, 14.7.2009, 10 years sitten. # Login to Send PM
 2. SuicideHub
  SuicideHub
  Profiili

  http://www.yksivaihde.net/site/foorumi/topic.php?id=57#post-220

  Ja tuola palveluhakemistossakin noita on.

  Lähetetty 18:58, 14.7.2009, 10 years sitten. # Login to Send PM
 3. Heikki P.
  Heikki P.
  Profiili

  Loistavaa. eli taas oltu nakit silmillä foorumia selatessa. tänks!

  Lähetetty 19:06, 14.7.2009, 10 years sitten. # Login to Send PM
 4. onko kukaan tilannu mitään All Terrain Cyclesistä? Kyselin sieltä pariinkin otteeseen varmistettuja faktoja SE PK Ripperistä, kun hinta oli vielä 450 (enkä siis ostanut), mut eivät ikinä vastanneet. Nyt sit täytin ostoskorin ja kaivoin visan esiin, mut kauppa alkoikin kusemaan kintuille. Jonkun "order contains no data" se antoi ja lähetti tyhjän mailin. Tämä siis tosiaan Visa-tietojen syötön jälkeen. Nyt ärsyttää odotella ensi viikkoa, kun tuskin siellä viikonloppuna ollaan aspaamassa.

  Nyt on pakko kirjoittaa aiheen vierestä
  Lähetetty 23:33, 26.3.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 5. Päivitys All Terrain Cycles ongelmaani: Sain vihdoin vastausta kysymyksiini ja ongelma olikin ehkä minnun tai yleisemmin nordean visassa, kun tyttökaverin op-visalla onnistui tilaaminen ihan ok. Piti vielä verkkopankkitunnuksilla varmistaa tilaus, kun oli se verified by visa käytössä. Nettikaupan ohi olisi myös paypal toiminut, mut ei tarttenu sitä nyt sit koittaakaan.

  Nyt on pakko kirjoittaa aiheen vierestä
  Lähetetty 13:54, 6.4.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 6. Taas päivitystä tähän ongelmaan nyt Nordeasta:

  Verified by Visa on kansainvälisen Visa International -korttiyhtiön, Luottokunnan ja pankkien yhdessä kehittämä Internet-maksamisen turvallisuutta parantava palvelu, joka todentaa ostohetkellä maksutapahtuman osapuolet, ostajan ja kauppiaan.
  ...
  Palvelu tulee ottaa käyttöön verkkopankissa ennen ostoksen tekoa. Rekisteröiminen tehdään kortille vain kerran. Palvelun käyttöönotto tapahtuu verkkopankissa kohdassa Kortit > Verkkokäyttö. Rekisteröinti on asiakkaalle maksuton.

  Nyt on pakko kirjoittaa aiheen vierestä
  Lähetetty 23:08, 12.4.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 7. Jii
  Jii
  Profiili

  Nyt on pakko hehkuttaa E-bay-kauppiasta nimeltä Wheel and sprocket.

  Tilasin kiekon torstaina ja se oli haettavissa tullista tänään maanantaina. Käsittämättömän nopeaa toimintaa. Peukkuu!

  Yksi vaihe.
  Lähetetty 20:20, 17.5.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 8. NKOTB
  NKOTB
  Profiili

  Mistäs jengi on poistellut noita EAI:n rataksia? Williltä nyt tietty löytyy mut ents muualta?

  "Onneksi skidit pitävät skarppina ja moottoripyöräily on minulle eräänlaista joogaa.” - Pertti ”Nipa” Neumann
  Lähetetty 13:38, 28.5.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 9. jussi
  jussi
  Profiili

  ^ Alflairdo lähettää kirjekuoressa halvalla suoraan postinumerosta 90120 tjsp.:
  http://stores.ebay.com/Alflairdo
  http://stores.ebay.com/Alflairdo__W0QQ_sacatZAlflairdoQQ_sidZ293971039?_nkw=ea&submit=Search

  Lähetetty 13:51, 28.5.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 10. antik
  antik
  Profiili

  Löysin näistä kiinnostavaa osaa ja härpäkettä, onko kenelläkään tietoa tai jopa asiointikokemuksia?
  http://classic-cycle.de/en/home/
  http://www.theoldbicycleshowroom.co.uk/

  E: Niin, näköjään tuolla ylempänä toinenkin lanka mainittu, mutta haku löysi tämän.

  Lähetetty 11:13, 15.6.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 11. Pitääpä jakaa tässä kanssanne kokemuksia velodromeshopista. Brittiläinen firma, joka lupaa toimittaa pyörät kaikkialle Eurooppaan 24 tunnissa 25 punnalla.

  Tilasin siis Fuji Trackin ja muutaman rattaan, pultin jne. Kiittivät kyllä rahoista, mutta mitään ei kuulunut. Kyselin sitten pari päivää myöhemmin, että milloin pyörä on lähössä ja että onko kaikki tavara hyllyssä. Vastasivat kyllä mailiin hyvin nopeasti ja sanoivat, että pyörää kootaan ja seuraavan viikon tiistaina pitäisi lähteä sitten matkaan.

  Tiistaina kyselin, että lähtikö pyörä matkaan ja vastasivat, että lähti jo edellisenä päivänä. Sain UPS:n seurantanumeron ja kaikki oli jees. Rupesin suunnittelemaan samalle viikolle rullailua. Keskiviikkona rupesin miettimään, että minkä vuoksi seurannan mukaan tavarat ovat edelleen briteissä. Soitto UPS:lle ja siellä sanotaan, että tavarat on 5 päivän ns. standard-palvelulla tulossa ja tavarat on annettu kuletettavaksi vasta tiistaina, joten ottaa seuraavan viikon maanantaille asti. Kyselin sitten velodromeshopista sähköpostitse, että minkä vuoksi pyörä ja muut tavarat on laitettu noin hitaalla postilla tulemaan, kun lupaillaan seuraavalle päivälle. Sieltä vastattiin, että ottavat UPS:ään yhteyttä ja vaativat saada sellaista palvelua mistä on maksettu. Hommat skulaa kai, kun mitään ei kuulu.

  Torstaina kyselin uudestaan, kun tavarat olivat seurannan mukaan edelleen briteissä viimeksi leimattu, että mistä tämä hidastelu johtuu. Aikoivat uudelleen olla yhteyssä UPS:ään ja varmistaa, että paketti liikkuu sillä palvelulla mistä on maksettu. Iltapäivällä sain sitten velodromeshopista mailia, että Oulu on ns. "remote location", jonne ei voi lähettää 24h-pakettina kamaa. Tämä pitääkin sinänsä paikkaansa, että maan sisäiseen rahtiin pitää täällä laskea sitten se toinen 24h. Olivat laittaneet sen standard-pakettina, kun maksamani postikulu ei riittänyt nopeaan toimitukseen. Tässä vaiheessa rupes jo vähän keittämään, kun eivät viitsi selvittää asioita ja informoida sitten asiakasta ja luvattu 24h koko Eurooppaan ei näytä pitävän paikkaansa ollenkaan. (Lisäksi sain välillä uudestaan seurantakoodia mailiini, kun asiasta kyselin. Mailiin vastaava ihminen ei viitsinyt lukea aikaisemmin käytyä keskustelua.)

  Pyörä tuli sitten tämän viikon maanantaina, kuten kuuluikin, jos laskee 5 työpäivää edellisen viikon tiistaista. Paketista en kuitenkaan löytänyt pyörän ohella tilaamiani palikoita. Taas sähköpostia velodromeshopiin menemään ja he kertovat, että palikat on lähetetty (viikkoa myöhemmin ku pyörä) erillisessä paketissa ja saan uuden seurantakoodin, tällä kertaa DHL:n. Eivät siis viitsineet taaskaan kertoa etukäteen missä mennään, vaan jouduin kyselemään kamojen perään.

  Nyt palikat ovat Oulussa ja kuriiri on niitä koittanut toimittaa, kun olin töissä. Mitään lappua ei ole jätetty eikä ole puhelimeen soitettu. Annoin tilauksen yhteydessä velodromeshopille puhelinnumeroni ja lisätietokenttään kirjoitin, että antakaa kuriirille nro, että saavat minut kiinni. Eivät olleet antaneet numeroa UPS:lle, eikä DHL:lle.

  En suosittele.

  Lähetetty 14:32, 18.6.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 12. bike_futurist
  bike_futurist
  Profiili

  Kieltämättä aika suuruudenhullu lupaus toimittaa 24 tunnissa pyörä mihin päin eurooppaa 25 punnalla. Halvalta (jos puhutaan koko pyöstä niin tosi halvalta) ja yhtä nopealta (jos taas puhutaan koko pyörästä niin nopeammalta kuin muut) toi kyllä vaikuttaa kaikkiin muihin josta itse olen tilannut (wiggle, crc, evans).

  Itse en siis tekisi niin rajuja johtopäätöksiä. Ei kai edes helsinkiläisestä liikkeestä saa valmista pyörää ouluun 24h 25e. Mutta myönnetään, on toi noiden lupaus vähän harmittava naivi.

  edit: oho lukutaito kesäterässä. Jotenki luin et 5 arkipäivää, mikä on omassa kamassa ollu se perustoimitusaika.

  Lähetetty 14:40, 18.6.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 13. HraMoss
  HraMoss
  Profiili

  Itsellä muuten lähes vastaavat kokemukset samaisesta kaupasta lähiviikoilta. Tyttöystävälleni tilaamaani Fuji Classiccia ensin "vielä rakennetaan, se on ajoitettu postitettavaksi huomenna", sama selitys oli vielä seuraavallakin viikolla asiasta uudelleen kysyessäni.. ajattelin että tämä "rakentaminen" tarkoittaa siis tilaamani jarrun ja toisen cogin asentamista lukkorenkaalla... jo eilen paketti sitten saapui vihdoin.. sain Fujin pahvilaatikossa juuri siinä kunnossa kuin Fuji tehtaaltakin lähtee ja samaiseen laatikkoon oli pudotettu sisään jostain aukosta jarrujen asentamiseen tarvittavat kilkkeet.. Tiedä sitten mitä ovat rakentaneet kuluneet reilut kaksiviikkoa. Tilaamani ratasta ja lukkorengasta ei löytynyt mistään, reklamoinnin jälkeen lupasivat sentään refundia sen osalta.

  Omissa speksauksissa pyörinyt Dolanin pre-cursa tai Vigo tullee kyllä tilattua jostain muualta...

  Edit: Itseäni ei niinkään rahtarin hidastelu ja kaupan lupailut harmita; UPS nyt muutenkin säätää välillä niin kiukustuttavan paljon jakelun kanssa, mutta epämääräiset jatkuvat "huomenna lähtee"-tiedotuksen ovat rasittavia kuin kaupassa meni omassa tapauksessani kolmatta viikkoa.

  Mites on, voiko UPS/DHL ym tilaukset jatkossa ohjata hyötypyörään joka sitten sovelutuvaan aikaan ajoittaisi sen viimeisen mailin himaani; koskaan en ole kotona kun lähetti ekan kerran siellä käy :D

  Lähetetty 14:43, 18.6.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 14. Kyllä se pyörä briteistä tulis esim. UPS:n Express -setillä 48 tunnissa Ouluun ja 24 tunnissa Helsinkiin. Eivät vaan raaskineet siitä maksaa.

  EDIT: ja sekin tietty vielä, että viikon kasasivat mun Fujia, ja juuri jarruja sitten itse asentelin pyörän saatuani. Kaikenkaikkiaan pari tuntia ruuvasin kamaa pyörään kiinni. Kuvittelin, että viikossa saisivat vähän enemmän aikaan.

  Lähetetty 14:44, 18.6.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 15. matoli
  matoli
  Profiili

  Mulla oli Velodromen kanssa juurikin samoja ropleemia kuin pasipasilla, copypastean fillarifoorumilta oman vuodatukseni:

  "
  Heps!

  Tilasin Fuji Classic Trackin, jarrut ja 18T takarattaan Velodromeshopista, enkä kyllä lähde kovin monelle suosittelemaan. Tilauksen "kokoonpanoaika" oli ilmoituksen mukaan 72h. Tämä käsitti siis Fujin pahvilootan avaamisen ja jarrukahvojen, -vaijerien ja -puristimien tiputtamisen lootan pohjalle. Nettisivuilla mainostetaan "Next Working Day Delivery for the whole of Europe!". Not.

  Tilasin ja maksoin pyörän maanantaina 24.5., vahvistus maksun saapumisesta tuli keskiviikkona 26.5. (maksoin pankkisiirrolla, en PayPalilla), "kokoonpano" alkoi perjantaina 28.5., sähköpostiviestin mukaan pyörä oli toimitettu UPS:lle seuraavan viikon perjantaina 4.6.. Olkoonkin, että kokoonpano-perjantain jälkeinen maanantai oli Briteissä pyhäpäivä, oli meininki silti mielestäni aivan äärettömän hidasta. Palikat tiputtaa fillarin laatikkoon viidessä minuutissa, ei viidessä työpäivässä.

  UPS:n seurantatietojen mukaan (seurantatunnusta joutui pyytämään erikseen) pyörä oli vastaanotettu toimitettavaksi maanantaina 7.6. poiketen Velodromen kertomasta ajasta. Fillari saapui Tornioon 15.6. reilun viikon matkustamisen jälkeen.

  Paketista löytyi oikeanlainen pyörä ja jarrut. 18T takaratas puuttui lähetyksestä kokonaan. Jarruja asentaessani huomasin, että niin puuttuivat myös jarrukahvojen kiinnityslenkit. Otin yhteyttä kauppaan, pahoittelivat ja lupasivat lähettää sekä hampin että kahvojen klemmarit jälkitoimituksena. Ans kattoo, kauanko kestää että kilahtavat luukusta. Väliaikaisesti kiinnittelin fillariin romumaasturista irroitetut kahvat.

  Että tällaista. En suosittele edes anopille.
  "

  Lähetetty 14:57, 18.6.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 16. vasaraasialainen
  vasaraasialainen
  Profiili

  pasipasi - 11:57, 18.6.2010  » 
  Pitääpä jakaa tässä kanssanne kokemuksia velodromeshopista. Brittiläinen firma, joka lupaa toimittaa pyörät kaikkialle Eurooppaan 24 tunnissa 25 punnalla.
  Tilasin siis Fuji Trackin ja muutaman rattaan, pultin jne. Kiittivät kyllä rahoista, mutta mitään ei kuulunut.

  Pauttiarallaa samaa tapahtui mun tilauksen yhteydessä: tilasin, eikä mitään kuulunut. Fuji saapui viimein Stadiin, mutta väärän kokoisena, eikä mukana ollut 18-hampaista, jonka olin samaan syssyyn hommannut.

  Ei siis ihan vakuuttavin mahdollinen suoritus.

  monikko ja kuusikulmaista kääpiötä
  Lähetetty 15:04, 18.6.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 17. matoli
  matoli
  Profiili

  Eli käytännössä jokaisella tähän ketjuun vastanneella on ollut sama ongelma, että fillari toimitetaan tehtaan paketeissa koskemattomana, lisäosat tiputettuna laatikkoon sisälle. Ja jokaisesta paketista vielä puuttuu tuo isompi hammaspyörä!

  Voi kun saisi tästä aivan oikeasti sanaa liikkeelle, tuskin julkaisevat tuolla omalla asiakaskommentti-sivustollaan mitään tästä aiheesta :)

  Lähetetty 15:09, 18.6.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 18. TimppaL
  TimppaL
  Profiili

  Onks jengi tilannu Rotterdam fixed gearista mitään? Onko tuotteet tulleet minkälaisella viiveellä jne?

  http://www.rotterdamfixedgear.com/shop/

  "I think that all the hipsters who jumped this bandwagon are great! Now that they've f*cked off to paleo diets and barefoot running, I can pick up their barely-used fixies and parts for cheap!"
  Lähetetty 15:15, 18.6.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 19. antik
  antik
  Profiili

  Jos jollain kaupalla on noin pahoja puutteita toiminnassaan niin heti vain ilmoittamaan asiasta. Juuri tällaisia tapauksia varten tämä ja tämäkin ketju on.
  Nyt tuli selväksi ettei Velodromeshopista kannata tilata jos haluaa ostoksensa nopeasti ja varmasti. Heti vain kertoo asiasta täällä jos ja kun jotain sattuu tilauksen kanssa. Monesti tällaiset eivät ole sattumia niinkuin tämäkin esimerkki osoitti...

  Lähetetty 15:21, 18.6.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 20. Mulle tuli joku velodromeshopin tilaus oikein perille. En muista kuinka kauan kesti, mutta en olettanutkaan, että tilaus olisi päivässä perillä jos maksan siitä 25 puntaa asun suomessa.

  Lähetetty 15:56, 18.6.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 21. vasaraasialainen
  vasaraasialainen
  Profiili

  Jos nyt joku ei ole vielä ko. lafkasta kuullut, suosittelen sydämellisesti outspokencycles.co.uk:ta.

  Valikoima ei päätä huimaa, mutta ainakin omien kokemuksieni mukaan tavara saapuu nopeasti, eikä tilauksien kanssa ole ollut hämminkiä. Lähettivät kerran karkkiakin (joskin se liittyi tapaukseen, jossa shippasivat kampien kanssa ekstrakappaleet, jotka palautin).

  monikko ja kuusikulmaista kääpiötä
  Lähetetty 14:06, 19.6.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 22. MikeNAS
  MikeNAS
  Profiili

  vasaraasialainen - 11:06, 19.6.2010  » 
  Jos nyt joku ei ole vielä ko. lafkasta kuullut, suosittelen sydämellisesti outspokencycles.co.uk:ta.
  Valikoima ei päätä huimaa, mutta ainakin omien kokemuksieni mukaan tavara saapuu nopeasti, eikä tilauksien kanssa ole ollut hämminkiä. Lähettivät kerran karkkiakin (joskin se liittyi tapaukseen, jossa shippasivat kampien kanssa ekstrakappaleet, jotka palautin).

  Suosittelen myöskin. Goldtechin navat saapuivat todella nopeasti ja palvelu oli asiallista.

  Lähetetty 14:13, 19.6.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 23. Ei kun jatkuu vaan tämä velodromeshopin ja kuriirien kanssa säätäminen. Sain lopulta velodromehopilta tilatut palikat, mutta en ongelmitta. DHL yritti toimittaa palikoita perjantaina väärään taloon. Asun 11:ssa ja 9:ssä asuva hlö toimitti minulle nootin kera DHL:n lappusen. Tänään sitten DHL:lle palautetta ja sovittiin, että kamat voi tuoda minulle 14-16 välillä.

  Kuriiri soitti 13:30, että hänelle ko. aika ei sovi ja kyseli, että missä olen töissä. Toi minulle sitten tehdasalueen portille nämä palikat. Paketissa reikä ja champagnolot ottaneet iskua.

  Pieleen meni: kaikki.

  Lähetetty 15:17, 21.6.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 24. vasaraasialainen
  vasaraasialainen
  Profiili

  Profit! Eiku ei.

  Aika paskaa menoa kyllä.

  monikko ja kuusikulmaista kääpiötä
  Lähetetty 15:54, 21.6.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM
 25. pasipasi - 12:54, 21.6.2010  » 
  Pieleen meni: kaikki.

  Aika paskaa karmaa, ootko nuorempana kussut jonkun postilaatikkoon?

  Ei ollut fiksusti postattu Eetulta -
  Lähetetty 18:01, 21.6.2010, 10 years sitten. # Login to Send PM

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.

Yksivaihde.net » Alan liikkeet – Bikeshops

Search with Google: