Yksivaihde.net » Projektit – Projects

Projekti / AMA: Rossin Pista

(74 posts)

 1. Haussa sopivat kehät tai kiekot.
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Viikko takaperin selailin YV:tä ja silmiin osui anttipantin myynti-ilmo kahdesta ratarungosta. Hmm... Bianchiksi tarroitettu Rossin. Vähintäänkin perverssiä. Mielenkiintoisesti mitat näyttivät olevan 1:1 samat nykyisen käyttiskonversion kanssa. Olin jo puolitosissani speksaamassa talviprojektiksi kiinalaista maantiehiilikuiturunkoa ja siihen Campan osia. Pikainen arviointi: Tarvitsenko oikeasti toisen maantiepyörän? No en varsinaisesti. Tarvitsenko vanhan ja raihnaisen ratarungon. No en helvetissä! Avovaimoke oli Rhodoksella lomalla, jolloin hulluus pääsee irti sekunneissa. Eli ratarunko se olkoon! Viestiä Antille ja runko vaihtoi omistajaa. Muutamia päiviä myöhemmin postin täti kiikuttaa tiskin takaa elmukelmuun paketoidun rungon. Hymyilytti.

  Kaikki parhaat projektithan lähtee liikkeelle Esson baarista. Essoa ei lähimain, joten Neste saa kelvata. Nesteelta mukaan tarttui pullo Neste Jäänestoa (>99% IPA, maksoi 6€/litra). Kiva hinkuttaa vanhat rasvat pois laakereista ja paskat lähtee rungosta kuin itsestään ilman, että maalipinta vahingoittuu. Hyvää ainetta. Suihkepulloon kun kaataa niin litra riittää taas vuosiksi.

  Mukana tuli Campan laakerit. Puhdistuksen jälkeen ohjainlaakerin laakeripinnat näyttävät olevan hyvässä kunnossa. Emäputken yläkoolissa on kevennysrei’ät ja kupeista puuttuu Campagnolo tekstit, joten kyseessä on mitä ilmeisimmin Campan Super Record Pista laakeri. Kyllä tällä kelpaa käännellä ohjaustankoa.

  Seuraavaksi keskiön kimppuun. Akseli pyörii todella smootisti, mutta purkuun kuitenkin. Lukkorengas ja säädettävä kuppi lähti irti kevyesti. Nice. Putsauksen jälkeen kaiken sonnan alta paljastuu Campan Record Pista akseli. Kupin laakeripintakin on todella hyvässä kuosissa. Very nice. Huomioi muuten elegantti pin spanner, joka syntyy ikivanhasta pätkästä lattarautaa ja kahdesta koneruuvista sekä ylitsevuotavasta DIY-innostuksesta.

  Kiinteä kuppi: Mitäs helvettiä, ei lähdekään avaimella auki. No, setä Sheldonin pulttityökalulla lähtee varmasti. Vääntää, vääntää, vääntää.... aaaaAAAARGGHHHH!!! VITTUUU!!!............. Tarkemmin ajateltuna alkuperäinen keskiö onkin ihan kiva. Tätä liittoa ei ole tarkoitettu purettavaksi. Nikke Knattertonmainen johtopäätös! 1. Äijästä ei löydy voimaa. Voisi alkaa vakavasti harkita salilla käymistä. 2. Äijällä ei ole kanttia vääntää kovempaa. Vellihousu. 3. Ei muuten aukea italokierteinen keskiö tällä kertaa ajossa = WIN!

  Satulaputki osoittautui kaikkea muuta kuin pyöreäksi, tietenkin. Tuntuu olevan ennemminkin sääntö kuin poikkeus vanhoissa teräsrungoissa. Alkuun ei sopinut edes 27.0mm tolppa sisään. Ruuvimeisseli/puukiiloja pannan väliin ja kuminuijalla hellää naputtelua, meisseli pois ja sovitus, lisää naputtelua, uusi sovitus. Toistetaan n+1 kertaa ja 27.0 mm tolppa alkaa viimein sopia sisään. Kolisee sivusuunnassa tolpan sisällä. Väljä. Lisää naputtelua ja aletaan sovittelemaan 27.2 mm tolppaa. Hetki jos toinenkin menee ennen kuin alkaa näyttää siltä, että tolppa voisi sopia. Vielä pintaruosteiden poisto putkesta vesihiomapaperilla, sipaisu vaseliini ja sovitus. Tiukka, mutta menee sisään. That’s the way i like it.

  Kaiken hinkkamisen jälkeen vuosien lika alkaa viimein olla poissa. Väri on hyvin nätti vaaleansininen metallinhohto. Valitettavasti pelkkä touch up paint ei enää riitä tämän rungon saattamiseen paraatikuntoon...

  Anttipantti tiesi kertoa, että runko on kuulunut Porvoon Akilleksen kusk(e)ille ja on tarroitettu 80-luvulla Bianchiksi sponsorisopimuksen myötä. Eikös jonkulla muullakin YV:läisellä ole saman kohtalon kokenut runko?

  Emäputkeen oli vedetty teippiä jonkin tarran päälle ja mielenkiinto voitti. Teippi alkaa lähteä irti ja alta paljastuu... Mitä helvettiä?! Crescent?! Osaako joku selittää?

  Koska Tampereen Velodromin tilanne nyt on mitä on, niin ainoa paikka missä tällä voi ajaa on katu. Ensin ajatuksena oli heittää käyttökonversion sekalainen osakatttaus tähän kiinni ja ajella tyytyväisenä töihin ja ruokakauppaan, mutta toisaalta tuntuu, että tämä runko ansaitsisi jotain parempaa...

  Hyväksyttävän AMA:n postaaminen Yksivaihteeseen on tarkkaa hommaa kuin persereiän poraaminen keppihevoselle.
  -Lumikko
  Lähetetty 23:01, 25.8.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 2. Sirkus
  Sirkus
  Profiili

  Todella mehevä. Näitä on vissiin ollut jonkin verran:

  Ja nimimerkki austonella on myös, Blue blood Rossin.
  Mäki haluan!

  en ole niin sisällä "skenessä", että olisi jargon hallussa.
  Lähetetty 23:47, 26.8.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 3. +1 Orkkisosien käytölle. Satulatolpan muovaamisesta kanssa propsit, harvempi jaksaa rauhassa hoitaa kuntoon tuollaista.

  Cressutarrasta sen verran, että ei eka raami jossa crescent mainitaan vaikka itse rungolla ei ole juurikaan tekemistä ko. tehtaan kanssa, yhteistyötä jonkun muun henkilön kanssa ehkä sitäkin enemmän. Itselläni on cressutarroitettu Merckxi ja niitäkin tuntuu olevan muutamia tässä maassa.

  Lähetetty 7:33, 27.8.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 4. rokpete
  rokpete
  Profiili

  cressu osti häävimpejä runkoja millon miltäkin valmistajalta tohon linjastoonsa, itelläkin yks merckx tossa... hieno crescbianrossin. nätti väri.

  *** Hidas ja hiljainen ***
  Roipetta jouten:
  Lähetetty 11:43, 27.8.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 5. Kiitos, onhan se väri nätti jopa meikäläisen silmään, vaikka yleensä inhoan vaaleansinistä.

  Sirkukselle kiitokset tosta kuvasta ja linkistä tohon AMAan! Kuvittelin, että toi satulaputken raitatarra on lisätty jälkikäteen, koska se on liimattu niin tökerösti vinoon, mutta tossa rungossa näyttää olevan samanlainen tarra, joten olisikohan sittenkin alkuperäinen.

  Cressu-Merckxit onkin entuudestaan tuttuja kerran niitä Suomessakin on ”paljon” , mutta noista Cressu-Rossineista en tiennyt tätä ennen mitään. Kiitos tästä tiedosta!

  Orkkiosat olis tietty tosi jees, mutta ei ole mitään käryä orkkisosista. Jotain orkkistyylistä tähän on kuitenkin tarkotus alkaa haalia. Tällä hetkellä ajatuksena on metsästää vanhat Campan kammet ja joku pyöreä Campan tolppa.

  Onko ehdotuksia, että mikä satula olisi 70-80-luvun aikakaudelle sopiva? San Marco Concor? Mitäs muita niitä on? Ensin ajattelin aerotolppaa ja Fliteä (tälle perseelle helvetin hyvä), mutta tarkemmin ajateltuna molemmat taitaa olla liian moderneja osia jos tavoittelee orkkistyyliä.

  Suurin kysymerkki tulee olemaan kiekot. Campan vanhat ratanavat taitavat olla lompakolle liian suuri kynnys ja vaikeasti löydettävissä. Mielessä pyörii kaikki väliltä LF Michet ja toisaalta taas DA 7600. Viime päivinä mielessä on ollut vaarallisen paljon vanhat jarrupinnattomat tuubikehät...

  Mutta sitten se spoiler: Jarru. Jotain tarttis keksiä, koska ilman jarrua en viitti ajaa, vaikka nytkään en sitä edes käytä, mutta äärimmäisiä hätätilanteita varten haluan sen. Tota kyseistä etuhaarukkaa en kyllä poraa, ei huolta. Ai niin, ja remmeillä en saatana enää ikinä aja, koska mun mielestä ne on A. epäkäytännölliset, B. hyvin epämukavat tennareiden kanssa ja C. en vaan osaa. Eli lukkopolkimet on mun juttu.

  Kaikki vinkit osavalintoihin hyvin tervetulleita!

  Hyväksyttävän AMA:n postaaminen Yksivaihteeseen on tarkkaa hommaa kuin persereiän poraaminen keppihevoselle.
  -Lumikko
  Lähetetty 21:12, 28.8.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 6. Sirkus
  Sirkus
  Profiili

  Surffailepa Rossin Recordeja, niistä saa osviittaa orkkisosista. Tai ainakin mun ymmärtääkseni n on samalta ajalta kun tää. Niissä on aika eleettömät decaalit ja campaa. Kampia löytää suht edukkaasti, jos kelpuuttaa maantiemallin Eroa ei mun käsittääkseni oo muuta kun se toisen rattaan tuki ja sitte teksti kammen takana, niissä lukee strada. Mun rossinissa on sellaset. Ongelmaksi saattaa tulla just se tuki jos on lyhyt keskiöakseli, mutta tuskin tossa ottais kiinni.

  en ole niin sisällä "skenessä", että olisi jargon hallussa.
  Lähetetty 21:56, 28.8.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 7. askopee
  askopee
  Profiili

  Jos se Flite sopii sun perseelles niin laita vaan se, kerta lukkiksetkin meinaat laittaa. Tolpaks vois sopia joku uritettu Campa tai Gipiemme, jarrua jos on pakko laittaa niin joku keirinjarruhässäkkä varmaan ajaa asiansa, mutta ilmankin pärjää.

  Hieno projekti ja asiallista dokumentointia.

  "its som des top a det tue anyway im tired of bay when i hate you"
  Lähetetty 22:00, 28.8.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 8. ^Lukkikset vs flite on kyllä hyvä pointti.

  Campan tolpista käsittääkseni ainoastaan Super Recordit on ollut uritettuja. Gipiemmeä näytti olevan myös Rossineissa alkujaan, joten voisi alkaa tähyillä niitäkin. Urat olis kyllä SE juttu tolpassa.

  Parit maantiekammet olen konvertoinut “ratakammiksi” ja niin luultavasti teen nytkin.

  Hyväksyttävän AMA:n postaaminen Yksivaihteeseen on tarkkaa hommaa kuin persereiän poraaminen keppihevoselle.
  -Lumikko
  Lähetetty 23:02, 28.8.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 9. Homma etenee, vaikkakin hiiren askelin. Rungon mukana ei tullut satulatolpan kiristyspulttia, joten sellainen oli jostain saatava. Laatikoista löytyi iskemätön, mutta sikamaisen pitkä Rosen does-not-fit-any-frame –pultti. Jotain tarttis siis tehdä.

  Muokkausoperaatio katkaise-viilaa-kierteytä-katkaise-viilaa-hienosäädä-hio-kiillota tuotti sopivan mittaisen pultin. Istuukin aika hyvin runkoon, mutta on vähän rujo. Aikaakin tuhrautui ihan kiitettävästi, varmaan lähemmäs pari tuntia (oon hämäläinen = hidas).

  Kannattiko kaikki vaiva? No ei. Reilulla kybällä olisi saanut sikamageen Campan pultin. Intiaanikesää odotellessa, ettei tulisi näperreltyä kaikkea turhaa.

  Hyväksyttävän AMA:n postaaminen Yksivaihteeseen on tarkkaa hommaa kuin persereiän poraaminen keppihevoselle.
  -Lumikko
  Lähetetty 20:52, 6.9.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 10. Vernest
  Vernest
  Profiili

  ^Näyttää samalta fail-pultilta joita oon saanu katki jo kahdet. Kunnon rasvat kierteisiin!

  Lähetetty 21:02, 6.9.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 11. askopee
  askopee
  Profiili

  Mikäs tuo viiru on tuossa ylemmässä kuvassa muhvin alaosassa, toivottavasti vaan skraidu eikä murtuma.

  ps. ekan postauksen kuvat ei näy.

  "its som des top a det tue anyway im tired of bay when i hate you"
  Lähetetty 22:00, 6.9.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 12. Tarkat silmät. Kyseessä tosiaan on murtuma. Katselin sitä kanssa huolissani kun sain rungon. Satulaputken sisäpinnalla ei näy murtumaa, mutta se nyt sinänsä ei poissulje mahdollisuutta, etteikö muhvissa voisi olla murtumaa. Satulaputken oikomisen yhteydessä tarkkailin tuota murtumaa, mutta se ei näyttänyt reagoivan millään tavalla kiinnityskorvien levittämiseen, joten epäilisin ongelma olevan ainoastaan maalissa. Mutta mene ja tiedä...

  Hyväksyttävän AMA:n postaaminen Yksivaihteeseen on tarkkaa hommaa kuin persereiän poraaminen keppihevoselle.
  -Lumikko
  Lähetetty 22:20, 6.9.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 13. askopee
  askopee
  Profiili

  Sinälläänhän tuo on aika ns. anteeksi antavassa kohdassa, jos siitä haluaa hieman maalia poistaa ja todeta, että onko murtuma vain maalipinnassa vai myös muhvissa. Tosin jossei se ole reagoinut mitenkään siihen kiinnityskorvien levittämiseen niin, eipä tuosta varmaan kauheen huolissaan tarvitse olla. Jos taas kovasti alkaa häiritsemään niin juottamallahan sen kuntoon saa.

  "its som des top a det tue anyway im tired of bay when i hate you"
  Lähetetty 22:40, 6.9.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 14. Tänään meidän kotikeittiössä valmistetaan kuppaisista kasariosista ihqun kiiltäviä.

  Vaihe 1. Kaivele laatikoista vanhoja osia/maksa itsesi kipeäksi eBayssa.
  Vaihe 2. Kaiva esiin vesihiomapaperit. Etene karkeammasta hienompaan paperiin. Hinkkaa kunnes naarmut ovat tasoittuneet. Sen minkä tässä jätät tekemättä kostautuu lopputuloksessa.
  Vaihe 3. Vaihda vesihiomapaperi Autosolin Metal Polishiin ja karkeaan rättiin. Kiedo rätti sormesi ympärille, purista rättiin pieni nokare mömmöä ja aloita hinkkaaminen. Vinkki: Tekemällä tämän toimenpiteen sisätiloissa, hankit samalla vaivattomasti mahtavan päänsäryn.
  Vaihe 4. Kun tahna osan pinnassa alkaa tummua/olet käynyt koko osan läpi, niin pyyhi pinta puhtaaksi pehmeällä kankaalla. Esimerkiksi käytetty tennissukka on jees. Ihaile uutta kirkasta pintaa. Vaihtoehtoisesti pinnassa näkyvistä naarmuista voit todeta olleesi laiska vaiheessa 2.
  Vaihe 5. Toista vaiheet 3 ja 4 kunnes mielenkiinto loppuu/saavutat ultimaalisen kiillon.
  Vaihe 6. Pese osat Fairylla ja tiskiharjalla. Älä kerro puolisolle mitä teit tiskiharjalla.
  Vaihe 7. Kuivaus ja bonuksena vahaus.
  Vaihe 8. Vertaan osia muihin pyörääsi tuleviin osiin. Facepalm: Onneksi olkoon, tajusit juuri hankkineesi itsellesi älyttömästi lisää työtä loppujen osien parissa.

  Hyväksyttävän AMA:n postaaminen Yksivaihteeseen on tarkkaa hommaa kuin persereiän poraaminen keppihevoselle.
  -Lumikko
  Lähetetty 20:42, 17.9.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 15. Uomo
  Uomo
  Profiili

  Äääh. Mä oon omien pyörien kohdalla miettiny, että jaksanko tota kiillotusrumbaa, mutta jos kerran lopputulos on toi, niin pakkohan sitä on.

  Vaihtelu virkistää: http://www.monivaihde.net
  Lähetetty 20:47, 17.9.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 16. User has not uploaded an avatar
  d64
  Profiili

  Mutta, ilkeääkö niillä vielä ajaa kaiken hinkkaamisen jälkeen?

  Lähetetty 22:10, 17.9.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 17. Leander
  Leander
  Profiili

  Aah. En hankikaan uutta pörää ensi kesäksi, vaan kiillotan talven aikana kaikki italiattareni campan kauniit palikat yllä olevaa mukaillen. Herranjestas miten kaunista.

  Lähetetty 22:38, 17.9.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 18. Lopputulos on tietinkin suoraan verrannollinen käytettyyn aikaan. Jos aikoo tosissaan kiillottaa useampia osia, niin sähkötyökaluilla säästäisi aikaa ja vaivaa huomattavasti. Lumppulaikka ja hiomatahnat olis kova sana. Mutta kun ei oo, niin ei oo. Sen sijaan tänäänkin vielä peukalo hellänä hiomisen jäljiltä.

  Tarvii vaan osata lopettaa kiillottaminen ajoissa, että uskaltaa vielä ajaakin. Ei vaan, kyllä ne osat pysyy kunnossa kun välillä jaksaa vähän pyyhkästä. Ja on sit ainakin helppo kiillottaa tahnalla uusiks kun on pohjat kunnossa. Juur kattelin, että kaks kesää on pysyny kiilto kohtuu hyvänä alumiinisessa ohjainlaakerissa, vaikka on saanu päälleen kuraa, tiepölyä ja vettä. Teräksinen takaratas, yllätys yllätys, taas onkin aika nätisti ruostepisteiden peitossa...

  Hyväksyttävän AMA:n postaaminen Yksivaihteeseen on tarkkaa hommaa kuin persereiän poraaminen keppihevoselle.
  -Lumikko
  Lähetetty 22:09, 18.9.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 19. Homma etenee jälleen. Tällä kertaa vuorossa on köyhän miehen ratakammet.

  Homma lähtee käyntiin hankkimalla vanhat Campagnolo Super Record -kammet, mallia Strada.

  Tehtävänasettelu: Kammet mallia maantie ei ole sama asia kuin kammet mallia rata.

  Ratkaisu:
  Vaihe 1. Hankkiudutaan eroon sisemmän rattaan tukiolakkeista. Karkea viila on sopiva työkalu tähän. Spiderin sisäpinnan voi/kannattaa suojata esim. jesarilla turhan tuhon välttämiseksi.

  Vaihe 2. Viimeistellään pinta. Kolmesatanen nauhahiomapaperi lattaraudan palaa vasten toimii aika kivasti. Pinnasta tulee kivan tasainen.

  Vaihe 3. Asetetaan rattaanpultin sisempi osa paikalleen ja jäljennetään sen äärireuna tussilla kammen pintaan.

  Vaihe 4. Siirrytään pylväsporakoneen ääreen, istukkaan 12mm poraava kiilaurajyrsin/varsijyrsin (Mr. Chinaman myy eBayssa jos et muualta jaksa etsiä). Seuraa turhauttava tähtäily, jonka tavoitteena on saada jyrsintapin leikkuuterät osumaan tarkalleen edellisessä vaiheessa piirretyn ympyrän sisään. Osumisen voi varmistaa tuomalla jyrsintapin pintaan kiinni ja kääntämällä istukkaa käsin vastapäivään, jolloin pintaan piirtyy kevyet urat, joista näkee mihin kohtaan reikä tulee syntymään. Kampi tietysti kiinnitetään pöytään tavalla tai toisella.

  Vaihe 5. Pora päälle ja rauhallisesti aletaan työstämään upotusta. Välillä sovitellaan rattaanpultin vastakappaletta ja kairataan lisää, kunnes vastakappale istuu kammen pinnan kanssa samalla tasolla.

  Vaihe 6. Puhdistetaan turhat tussimerkinnät pois ja pultataan ratas paikalleen. Bueno!

  Kovempi jätkä tietysti kiskaisee kammen kiinni jyrsimeen, määrittää nollapisteen ja koordinaatit, laskee syöttönopeudet, integroi, derivoi ja pääsee samaan tulokseen. Rahamies taas ostaa ne Pistat.

  Hyväksyttävän AMA:n postaaminen Yksivaihteeseen on tarkkaa hommaa kuin persereiän poraaminen keppihevoselle.
  -Lumikko
  Lähetetty 18:29, 28.9.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 20. bike_futurist
  bike_futurist
  Profiili

  voisi kysyä et miks ihmeessä, mut pakko kuitenkin arvostaa diy henkeä. Hyvä meno, kiinnostava ja seuraamisen arvonen projekti!

  Lähetetty 18:36, 28.9.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 21. olavi_takatalo
  olavi_takatalo
  Profiili

  ^Mulla ei ainakaan mahtuisi tuollaiset maantiekammet sisempine ulokkeineen pyörimään. Jos siis tuota kampien modaamista mietit.

  Hieno projekti. Etenkin tykkään aina noista kiillotuskuvista, vaikken itse moiseen jaksaisikaan ryhtyä.

  Lähetetty 18:50, 28.9.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 22. ”Miksi ihmeessä?” on kyllä ihan asiallinen kysymys ja siihen löytyy jopa, ainakin omasta mielestäni, pätevä selitys:

  A. Raha. En koe mielekkääksi sijoittaa kovinkaan sievoista summaa käytettyihin Pista-kampiin (kierteiden/viisteiden kunto jne.).

  B. Haluan käyttää tuota alkuperäistä 109 mm akselia. Kuivasovittelu tuotti tuloksen, että sisärattaan olake kävi huolestuttavan lähellä chainstayta jo ennen kammenpultin kiristämistä. Epäilen osuman olleen väistämätön kiristämisen jälkeen. Vaihtoehto olisi tietysti ollut pidempi akseli ja laittaa ratas sisäpuolelle tai laittaa jotkin muut kammet, mutta ne vaihtoehdot ei oikein innostaneet.

  C. Tarkalla silmällä voi havaita pienet murtumat spiderin ja kammen kohtauspaikassa. Aika tavallinen vika kyseisissä kammissa. Eli ei tässä mitään NOS-osaa ole menty tuhoamaan, älkää pliis menkö te muutkaan.

  EDIT: Kiitän mitä nöyrimmin mielenkiinnosta projektia kohtaan.

  Hyväksyttävän AMA:n postaaminen Yksivaihteeseen on tarkkaa hommaa kuin persereiän poraaminen keppihevoselle.
  -Lumikko
  Lähetetty 18:56, 28.9.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 23. pieni merenneito
  pieni merenneito
  Profiili

  Mulla on rollerissa D-A maantieveivit, joissa on nuo vastaavat ulokkeet. On se mullakin käyny mielessä, että ne vois hioa pois, varsinkin kun maksoin niistä vaan nelisenkymppiä.

  20180418: Oppiraha count 6220€ since 3.6.2014
  ༼ ༎ຶ ෴ ༎ຶ༽ hell is my natural habitat
  Lähetetty 19:01, 28.9.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 24. bike_futurist
  bike_futurist
  Profiili

  ah ok! en tullut ajatelleeksi tosiaan et se ottais kiinni. Ajattelin et siin oikestaan on kyse samanlaisesta jutusta ku vaihtajakorvakkeiden irrotuksessa. Mikä ei sekään toki ole mikään perisynti, kunhan mietin et huomaako kukaan nyt edes kampien takana tommosta pientä nokaretta.

  Lähetetty 19:46, 28.9.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM
 25. dpstyles
  dpstyles
  Profiili

  Olen myös viilan ut vanhoista suginon mightyistä nuo ulokkeet, mutta en nyt sentään syvennyksiä alkanut säätämään. Toivottavasti meni keskelle.

  "LEADER IS ALWAYS LEADING....LEADER DON'T CRASH"

  Ois muuten NJS Kisapaita kaupan.
  Lähetetty 19:48, 28.9.2012, 7 years sitten. # Login to Send PM

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.

Yksivaihde.net » Projektit – Projects

Search with Google: