Kestotestissä: Dickies-shortsit

tnts @ 18:16, 9. 6. 2016

Foorumin puolelta löytyy luottokamatopikki, jonne ollaan kerätty kukin omiamme suosikkiasioita, joista ei olisi valmis luopumaan tai edellisen loppuun käytettyään hommaa uuden samanlaisen eikä tarvetta vaihtoehtojen harkinnalle ole. Yksi tämmöisistä ikonisista hyödykeistä on Dickiesin shortsit, joita monet käyttävät ajaessaan ympärivuotisesti – talvella tietty pitkien bibsien kanssa ja kesällä lyhyiden.

Näin Dickiesin shortseista tuumailee Paulus, jolla käytännön kokemusta näistäkin löytyy pohjalta riittävästi.

Monet kappaleet Dickieksen sortseja on tullut kulutettua satulassa.

Mitään erityistä taikaa noissa housuissa ei oikeastaan ole, mutta jostain syystä niihin olen tykästynyt. On se sitten itselleni tyköistuva vyötärö, “reisitasku” tai väljä leikkaus joka takaa liikkuvuuden (tärkeä talvella).. tai niiden passeli yhdistelmä joka tekee housuista erittäin kelvolliset pyöräilyyn.

Kansainvälisesti polkupyörälähettien keskuudessa jokunen vuosi sitten Dickieksen sortsit olivat usean valinta työhousuiksi: kestävät, käytännölliset ja tyylikkäät.

Näitä jos saisi valmiiksi paikattuina takapuolelta, niin käyttöikä kasvaisi pitemmäksi.

Perinteisesti Dickiesit vaatii hieman sisäänajoa tai pesun ennen käyttöä, jotteivät tiukat vekit vahingoita ketään, mutta hieman pehmettyään housut ovat voittamattomat. Monelle klassinen 13″ on liian leveä ja löysä lahkeesta, joten noita on nähty paljon kavenneltavan, mutta nykyisin niistäkin on saatavilla slim-malli, joka on alkuperäistä selkeästi aerodynaamisempi.

Jos vakuutuit, että tämmöisethän pitää saada, niin klikkaa itsesi tästä DefShopiin ja valitse sopiva mallisi tai valitse suoraan klassikko ja syötä ostoskoriin koodi “yksi16fi” ja saat -10% rabattia. Koodi syötetään kohtaan ”Lunasta kuponki”, kun tilausprosessissa on siirrytty ostoskorista kassalle.Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.