TQHCFR esittää: Slicks’n Slide 4 & TQHCFR 3-v synttärit

mankkis @ 23:12, 15. 11. 2013

Turq mid- & newgen esittää oldgenin säestämänä - [url=http://www.yksivaihde.net/site/foorumi/topic.php?id=17679&page=6#post-349433]Slicks’n’slide 4 & TQHCFR 3-v synttärit[/url]. Lauantaina on siis syytä juhlia! Tervetuloa kaikki ajamaan ja kokemaan aito TQHCFR-henki.

Saatana, ei helvetti. Lauantaina muushataan. Laita joku surkea tuikku siihen konversiosi nokalle ja tuu Kauppatorille ennen ku kello lyö kuusi (1800) illalla. KAHDEN EURON (2e) hävyttömän edulliseen hintaan saat nauttia mvstan sydämesi kyllyydestä autenttisesta marraskuun mash-tunnelmasta.

Ajokilvoittelun jälkeen on mahdollisuus elvyttää raihnaista raatoa jäljittelemättömässä KARAVAANARIEN SAUNASSA. Saunomiseen saavat osallistua myös älläreihin osallistumattomat henkilöt. Saunominen maksaa vähän, mutta ei paljon.

Jos tämä kaikki ei sinun mieltäsi kiihoita, voimme tarjota sinulle jotakin todella mieltä innoittavaa. Palkintona mm HED JET, KYTTYSRÄP, KYTTYSHOLDER, MONEYHOLDER, KYTTYSKURAKAARI, FALLINEN KYTTYSKURAKAARI JA MONIA MUITA ja aivan hyvä pokaali.
kiitos
4 Responses to “TQHCFR esittää: Slicks’n Slide 4 & TQHCFR 3-v synttärit”

 1. Anonymous Says:

  Tihihii, Turq hard core jee ajoja ja saunaa <1 <2 <3

 2. tnts Says:

  ride hård!

 3. mankkis Says:

  koodihommii ei osata ajetaan vaan

 4. Anonymous Says:

  lol mit täällähhä o joku etusivut omg

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.