Raporttia Premium Rush -illasta

tnts @ 12:09, 23. 9. 2012

ttmy

Perjantaina 21.9. kokoonnuttiin isolla porukalla tunnelmoimaan Premium Rush -elokuvan ensi-iltaa ja leffan jälkeen starttasi yhdet Suomen fixed gear -historian suurimmista älläreistä. Lopulta radalle lähti 53 kuskia. Ensimmäisen manifestin Pasilan rastilla porukka haki vastauksen kollektiivisesti väärästä osoitteesta, joten semifinaalikierrokselle Lauttasaareen pääsi etunenässä Juhani ja Smurf, kun muut lähtivät uudestaan Pasilaan hakemaan oikeaa vastausta.

ttmy

Lopulta semifinaalimanifestin sai parisenkymmentä kuskia, joista 15 nopeinta sai finaalimanifestin Munkkiniemestä. Finaalia lyhennettiin kahdella rastilla, koska kisa oli venähtänyt jo alkupäästä.

ttmy

Ensimmäisenä Korjaamon Baarissa sijainneeseen maaliin saapui nimimerkki Juhani, joka hoisi voitolla itselleen vähän käytetyn Leader Kagero -runkosetin ja Pelagon pitkähihaisen merinopaidan. Toiseksi 5 minuutin erolla polki Smurf, jolle kaulaan ripustettiin Kokoksen lahjoittama North Face -lähettilaukku ja Pelagon lyhythihainen merinopaita. Kolmanneksi ajoivat kimpassa Pabs ja Ee, jotka käyttivät ensimmäiseen manifestiin reilusti aikaa, mutta hakivat oikeat vastaukset kerralla. Heille palkinnoksi irtosi KRNKYn Belt Bag ja t-paita sekä lyhythihaista Pelagon merinoa.

ununu

Finaalissa sattui myös ikävä kaatuminen, jonka uhri kävi tajuttomana ja kiidätettiin sairaalaan. Onneksi tapauksesta selvittiin hampaan katkeamisella ja turvonneella huulella. Kypärä pelasti erittäin pahoilta asioilta. Tämän tapauksen myötä kilpailunsa keskeytti muutama muukin kuski, joten lopulta tuloksen sai 9 kilpailijaa. Tässä tuloslista kokonaisuudessaan:

1. Juhani 1:30
2. Smurff 1:35
3. Pabs & EE 2:02
5. Jyri 2:14
6. Welho & Odie 2:16
8. Karmolis 2:21
9. Afa 2:57 DFL

DNF: Ossku, Zykkeli, Kim, Sami, Viltsu, Crusty

Älläreiden maali tosiaan sijaitsi Korjaamolla, missä palkinnot jaettiin ja spekuloitiin leffan ja älläreiden tapahtumia. Ihmeteltiin siellä myös reilun kolmensadan sakkolappuakin, joka kirjoitettiin baarista toiseen siirryttäessä vapaasti liikennesääntöjä soveltaessa.Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.