Premium Rush ensi-ilta & alleycat 21.9.2012

tnts @ 10:59, 8. 9. 2012

Perjantaina 21.9.2012 Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali esittää New Yorkiin sijoittuvan pyörälähettidraama Premium Rushin (Ensiluokkainen ryys) ja Yksivaihde.net järjestää oheen tottakai tunnelmaa nostattavan oheistapahtuman. Tapahtuman osallistumismaksu 6€ sisältää myös elokuvanäytöksen, joten älä suotta jonota lipputiskillä vaan ilmottaudu ennakkoon näihin omiin kinkereihin ja saadaan samalla tunnelma kattoon ja lämmöt päälle elokuvan jälkeisiä alley cat -ajoja varten. Ällärit päättyvät myöhemmin ilmoitettavaan baariin, jossa käydään sitten jälkipelit ja kritiikkikeskustelut.

Ennakkoilmottaudu tapahtumaan alla olevalla lomakkeella ja saat ennakkomaksuohjeet sähköpostiisi. Jos haluat ostaa useamman lipun ja maksaa ne kerralla, ilmoita jokainen osallistuja omalla nimellään, mutta käytä kaikissa omaa nimimerkkiäsi ja maksa kaikki kerralla käyttäen taas omaa nimimerkkiäsi. Näin näemme, että kenen pitäisi maksaa mitkäkin liput. Ennakkovaraamamme liput on loppuneet, joten osta lippusi itse ja osallistu tapahtumaan silti.

Kysymykset ja tiedustelut voi suunnata osoitteeseen webmaster ät yksivaihde.net. Keskustelu tapahtumasta käydään täällä.

Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti eli TÄYSII!

No more submissions accepted at this time.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.