YKSIVAIHDE.NET 3-V -SYNTTÄRIT

MikeNAS @ 14:17, 12. 5. 2011

YKSIVAIHDE.NET 3-V -SYNTTÄRIT

Turku täyttää 772 vuotta, mutta se ei kiinnosta meitä tyhjän markkalagertölkin vertaa, sillä Teidän nöyrimmillä palvelijoillanne on ilo ja kunnia ilmoittaa, että yksivaihteen kolmannet synttäripippalot tullaan järjestämään tänä herran vuonna 2011 luonnonkauniissa, Suomen, Turussa.

Eli kaivakaahan almanakkanne esille, ja laittakaa ylös päivämäärä 21.5.2011, koska silloin on luvassa eeppistä, jollei peräti legendaarista menoa.

Aikataulu

Paikat kartalla - YKSIVAIHDE.NET 3-V

14:00 Kokoontuminen Asemapuistossa

-Odotellaan porukka kasaan, nautitaan Markkalageria ja ihmetellään Suomen kesää.

14:30 Group ride

-Synttärit startataan yhteisajelulla Asemapuistosta kohti Turun linnaa munkkikahveille.

15:15 Kohti Hirvensaloa > Poolot & Tirck Tarck Competition

-Matkaa jatketaan Turun Linnalta kohti Hirvensaloa ja kuuluisaa Maissikaukaloa. Perillä pooloa Turun säännöillä sekä vapaamuotoinen Tirck Tarck Competition. Mailoja löytyy paikallisilta, joten omaa ei ole pakko ottaa mukaan.

-Hirvensalosta lähdetään kohti keskustaa silloin kun siltä tuntuu. Toiset haluavat syödä, toiset nauttivat nestemmäistä energiaa.

19:00 18:30 Ällärit

-Lähtö Kauppatorilta. Säännöistä vielä lisää myöhemmin. Ei osallistumismaksua.

20:00 Dynamon yläkerta, Linnankatu 7

-Euroculturedistä johtuen yksityistilaisuus on vain välillä 20-22. Tämän jälkeen yläkerta avautuu muulle yleisölle, mutta eipä sinne paljoa meidän lisäksemme väkeä mahdu. Musiikki jatkuu kuitenkin DJ Kujiksen ja DJ Jürgen Macho #77:n tahdissa ainakin klo 00:30 asti.

Pieniä lisäyksiä voi olla vielä tulossa, mutta runko on tässä. Sunnuntaina voidaan järjestää Turun velon ihmettelyä, lisää pooloa ja kadonneiden pyörien metsästystä.
One Response to “YKSIVAIHDE.NET 3-V -SYNTTÄRIT”

  1. Design or Death » Yksivaihde 3-V Says:

    [...] bicycle • blue • poster • wabi-sabi SOURCE [...]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.