Ylläpito tiedottaa: Passiivisten käyttäjätunnusten siivous

tnts @ 21:01, 9. 5. 2011

internet on atomaarinen verkosto
Sivusto on ankaran kuormituksen alaisena aktiivisesti käytetyn foorumin vuoksi ja koko ajan enemmän ja enemmän alhaalla. Database errorit on nykyisin enemmän sääntö kuin poikkeus.

Nyt on ilmennyt, että talven aikana sivustolle on päässyt rekisteröitymään tuhansia bottitunnuksia. Näitä ei havaittu ajoissa, koska ne eivät ole näkyneet sivuston sisällössä mitenkään. Nyt toimenpiteenä poistamme tietokannasta kaikki käyttäjätunnukset, joilla ei ole kirjoitettu foorumille yhtään viestiä (eikä lähetetty privaa toisille käyttäjille [tämä toteutetaan, jos mahdollista]).

Varma vastaus toimintaongelmiin tämä siivous ei ole, mutta parempi niistä on päästä eroon, joten siivotaan ne nyt kerralla, jos vaikka auttaisikin. Jos oma tunnuksesi on poistettujen joukossa, niin voit luoda sen uudelleen. Estääksesi tunnuksesi poiston lähiaikoina voit osallistua keskusteluun esimerkiksi postaamalla jotain asiallista foorumille tai vaikka oman tervehdyksesi tänne. Aikataulua operaation suorittamiselle ei vielä ole, mutta se laitetaan toteen “lähiaikoina”.
One Response to “Ylläpito tiedottaa: Passiivisten käyttäjätunnusten siivous”

  1. Tinpe Says:

    lol.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.